Enoze 9200E Piranha

Rating:
84%
  • Borstad 540 motor
  • Topphastighet 40km/h
  • Skala 1/12 (36cm lång)

NOPEASTI


HAUSKA

€100,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841153

Låt oss presentera Piranha - en monster truck som tar dig med över både stock och sten! Inget hinder är för svårt för detta pigga kraftpaket. En häftig RC-bil i skala 1/12 som passar bra för dig som vill ha en utmanande bil, som kan sätta dina körkunskaper på prov.

Snabb och stark med bra väghållning
Piranha har en stark borstad 540-motor och 4-hjulsdrift. De stora hjulen erbjuder en bra möjlighet att ta sig fram över utmanande hinder. Stigar, kraftigare grusvägar och gräsmattor är inga problem för det här vidundret, som tar sig fram i upp till 40 km/h.

En äkta monster truck med attityd
Med en vikt på 2,3 kg och stora däck, får du möjligheten att verkligen sätta den här bilen på prov. Utveckla dina körkunskaper och upplev äkta körglädje. Piranha har ett tåligt och robust chassi. Bilen klarar av även större hopp då den kraftiga hjulupphängningen hjälper till i landningen.

Laddas enkelt via USB
I bilen sitter ett 1700 mAh 7.4V Li-Po uppladdningsbart batteri redan monterat och bilen laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till cirka 10 minuter fartfylld och rolig körning. Därefter är det bara att koppla in USB-kabeln och ladda upp bilen på nytt.

Är du redo för din nästa utmaning?
Den här bilen är stor och stark. Den lämpar sig för dig som har viss erfarenhet av att köra radiostyrda bilar. Piranha kommer till sin rätta utomhus på lite mer utmanande underlag. Gör dig redo för ett äventyr utöver det vanliga. Piranha står redo att testa dina gränser - vågar du anta utmaningen?

Ladda batteriet och kom igång på några minuter
Piranha levereras ready-to-run, vilket innebär att allt som du behöver finns med i kartongen. Packa upp bilen, ladda batteriet och sedan är det bara att köra. Du behöver endast köpa till 3 st AA-batterier till kontrollen.

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mittakaava 1/12
Mitat (PxLxK) (mm) 360x300x150
Malli Monster Truck
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 40
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjattu
Moottorin koko 540
ESC 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 1700mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 70x34x16
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9200E

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9200E Piranha
Arviosi