MJX Hyper Go 16207 Brushless

Tuote nro
843838
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Nopea, pieni radio-ohjattava auto mittakaavassa 1:16
  • Harjaton moottorijärjestelmä ja 4-pyöräveto
  • Huippunopeus +60km/h, Säädettävä huippunopeus 70%, 100%
€127,90

MJX Hyper Go 16207: Ultimaattinen radio-ohjattava auto nopeuden ystäville

Esittelyssä MJX Hyper Go 16207 harjaton! Radio-ohjattava auto, joka asettaa uudet standardit RC-harrastuksen 1:16 mittakaavan RC-autojen maailmassa. Tämä suorituskykyinen RC-buggy on täydellinen yhdistelmä nopeutta, tehoa ja tarkkuutta, ja se on suunniteltu antamaan sekä kokeneille että vähemmän kokeneille RC-harrastajille unohtumattoman ajokokemuksen. Kestävä rakenne ja tehokas elektroniikka saavat tämän RC buggyn saavuttamaan yli 60km/h nopeuden! Älä unohda asentaa mukana tulevaa Wheelie baria, jos et halua sen päätyvän katolle täydellä kaasulla ;).

Henkeäsalpaava suorituskyky ja nopeus

MJX Hyper Go 16207 on varustettu harjattomalla 2845, 4200kV moottorilla, joka tarjoaa suuren tehon ja kestävyyden, moottori toimii yhdessä harjattoman 45A nopeudensäätimen (ESC) kanssa. Tämä antaa RC-autolle yli 60km/h huippunopeuden mukana tulevan 3s Li-Po akun kanssa, tämä RC-auto on valmis hallitsemaan mitä tahansa maastoa. Ajoitpa sitten sorateillä, nurmikentillä tai asfaltilla, auton nopea kiihtyvyys ja vakaa käsiteltävyys tekevät sinuun vaikutuksen. Auto nousee takapyörillään ylös asfaltilla ja nurmikolla, mutta myös soralla, jos se saa pitoa, joten suosittelemme asentamaan mukana tulevat pyörätangot, jos aiot antaa täyskaasun alusta alkaen!

RC-auto, jossa on kestävä rakenne

Tämä radio-ohjattava auto on paitsi nopea myös rakennettu kestämään kovia olosuhteita! Alusta on valmistettu todella kestävästä muovista, etupuskurit ja voimansiirto ovat metallia. MJX Hyper Go 16207 -autossa on neliveto, umpikumirenkaat ja öljytäytteiset iskunvaimentimet, joten se selviytyy helposti erilaisista maastoista. Tukeva rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että auto kestää kuoppia ja putoamisia ongelmitta.

Radio-ohjattava auto, jonka käyttö ja hallinta on helppoa

2,4 GHz:n radio-ohjauksen ansiosta saat häiriöttömän ajokokemuksen, jonka kantama on jopa 100 metriä. Ergonomisen radio-ohjauksen ansiosta autoa on helppo ohjata tarkasti, jolloin voit hallita jokaista liikettäsi. Arvostat varmasti ohjauksen tarkkaa reagointia, ajoitpa sitten kilpaa ystävien kanssa tai tutkit uutta maastoa. Radio-ohjauksen suuri etu on myös se, että käytössäsi on kaksi nopeustilaa, 70 % tai 100 %. Aseta se 70 prosenttiin, jos olet vähemmän kokenut ajaja, tai kiihdytä se 100 prosenttiin, jos haluat haastaa itsesi! Voit säätää huippunopeutta helposti radio-ohjaimen ON/OFF-painikkeella, jossa on kolme tilaa (OFF, 50 % tai 100 %).

Toimitetaan RTR:nä, 99-prosenttisesti käyttövalmiina laatikosta ulos

MJX Hyper Go 16207 toimitetaan RTR (ReadyToRun), mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se on täysin koottu ja kaikki elektroniikka on esiasennettu suoraan laatikosta. Se, mitä sinun on kuitenkin asennettava itse, on takasiipi / spoileri ja wheelie bar, jota suosittelemme, koska RC-auto on voimakas, mikä tarkoittaa, että auto nousee helposti takapyörille! Pakkauksessa saat myös tehokkaan ja ladattavan Module RC-akun (Li-Po 11.1V (3s) 1300mAh), joka antaa Hyper Go 16207:lle yli +60km/h huippunopeuden! Lataa RC-akku vain mukana tulevalla USB-laturilla, aseta AA-paristot radio-ohjaimeen ja olet valmis seikkailuun! - Hyper Go 16207 on erinomainen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille, jotka haluavat täydellisen ratkaisun.

Yhteenveto

MJX Hyper Go 16207 on radio-ohjattava auto, joka todella erottuu joukosta. Vaikuttavan nopeutensa, vankan rakenteensa ja edistyksellisen tekniikkansa ansiosta se tarjoaa ajokokemuksen, johon harva muu RC-auto pystyy vastaamaan. Olitpa sitten nopeusfriikki tai seuraavaa haastetta etsivä harrastaja, tämä auto tarjoaa sinulle tuntikausia jännitystä ja hauskanpitoa. Joten, mitä sinä odotat? Tartu jännitykseen ja koe äärimmäinen ajokokemus MJX Hyper Go 16207 -autolla. Tämä nopea radio-ohjattava autobuggy on valmis viemään RC-seikkailusi seuraavalle tasolle. Tilaa omasi jo tänään ja selvitä, miksi MJX Hyper Go 16207 on jokaisen vakavasti otettavan RC-harrastajan ehdoton hankinta.

Katso nämä videot MJX Hyper Go 16207:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 55-60
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 252x205x100
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 2845
ESC Brushless 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 11,1V (3S) 1050mAh 25C (Included)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (2xAA)
Tavaramerkki MJX
Tavaramerkki nro 16207

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MJX Hyper Go 16207 Brushless
Arviosi

Relaterade Produkter