LOSI Promoto-MX Motorcycle FXR

Tuote nro
LOS06000T1
Varastossa
Yleiskatsaus
  • 1/4 mittakaavassa radio-ohjattava maastopyörä/moottoripyörä
  • Kehittynyt järjestelmä, jossa on monia hienoja ominaisuuksia ja toimintoja
  • Huippunopeus yli 60km/h
€674,90
Buy together

Löydä perimmäinen adrenaliiniryöppy LOSI Promoto-MX FXR radio-ohjattavalla maastopyörällä!

. Astu jännittävien seikkailujen ja adrenaliinia pumppaavien kilpa-ajojen maailmaan LOSI Promoto-MX:n kanssa - ultimaattinen radio-ohjattava moottoripyörä, joka vie ajamisen aivan uudelle tasolle. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ajaja, Promoto-MX tarjoaa uskomattoman ajokokemuksen, jota et koskaan unohda. Tämä RC-maastopyörä tarjoaa vertaansa vailla olevaa realismia, sen yksityiskohtaisesta suunnittelusta suorituskykyyn. Tehokkaan harjattoman moottorin ja rungon keskelle asennettujen teräksisten vauhtipyörien ansiosta Promoto-MX tarjoaa gyroskooppisen voiman, joka takaa erinomaisen vakauden. Radiojärjestelmäteknologian ansiosta voit ohjata ja manöövereillä Promoto-MX:ää ennennäkemättömän tarkasti ja hallitusti.

Tehokas ja edistyksellinen elektroniikka

. Kehittyneen elektroniikan ja vaikuttavan suorituskyvyn ansiosta LOSI Promoto-MX on enemmän kuin tavallinen radio-ohjattava maastopyörä. Maastopyörä on varustettu tehokkaalla 3652 4000kV harjattomalla moottorilla, joka on kytketty Spektrum Firma 85A harjattomaan ESC:hen, joka on valmiina antamaan tehoa RC-pyörään! Jotta Promoto-MX olisi mahdollisimman vakaa, on "Flywheel" asennettu keskelle pohjaan. Tässä vauhtipyörässä on moottori, joka pyörii jopa 22000rpm, jotta RC-pyörä pysyy pystyssä sekä suurilla että pienillä nopeuksilla. Vielä hienompaa Promoto-MX:ssä on se, että se on varustettu kahdella servolla, toinen ohjausta varten (Spektrum S620PM Metal Gear Servo) ja toinen etulevyjarrua varten (Spektrum SX108PM Micro Servo), jotta RC maastopyörä pysähtyy nopeasti! Takapyörää jarruttaa moottori.

Tarkka RC dirtbike, joka on valmis suureen toimintaan!

. Promoto-MX:n mukana tulee RC-pyörän päällä istuva kova kaveri, tulee yksityiskohtaisesti kangasvaatteilla, röyhkeän kaverin lisäksi etuhaarukassa on öljytäytteiset iskunvaimentimet, etulevyjarru, öljytäytteiset iskunvaimentimet takarenkaalle ja paljon muuta! Promoto-MX on valmistettu kestävästä ja kevyestä metallirungosta, joka on rakennettu kestämään ja kestämään kovimmissakin olosuhteissa. Tukeva metallinen "tukivarsi" takarenkaalle! Ja aivan kuten oikeassa crossissa, se on tietysti takavetoinen, takarenkaan käyttövoimana on aito metalliketju! Promoto-MX on rakennettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Ajoitpa sitten soralla, asfaltilla tai mutaisessa maastossa, tämä moottoripyörä selviytyy siitä tyylillä.

Edistynyt 2.4GHz radiojärjestelmä, joka tekee sekä sinusta että RC maastopyörästä uskomattoman kuljettajan

. Mukana tuleva 2,4 GHz:n radio ei ole pelkkä radio; sen lisäksi, että se tarjoaa suuren kantaman ja signaalivapaan häiriöttömyyden, voit helposti säätää nopeutta kolmessa eri tilassa - 50, 75 ja 100 %. Täydellinen niille, jotka haluavat testata RC maastopyörän ajamista ilman, että se toimii 100% teholla (RC maastopyörä tekee noin +60km/h 2s Li-Po:lla 100%:lla). Tämän lisäksi sinulla on toiminto, joten voit kytkeä päälle tai pois päältä "Flywheel", joka tekee RC pyörästä vakaamman. Mutta kaikkein siistein ominaisuus on se, että voit vaihtaa 3 eri tilan välillä: "DIRT", "PAVEMENT" ja "WHEELIE" radiosäätimen napin painalluksella. Laita RC-pyörä Dirt-tilaan ja haasta itsesi sorakentällä/maastossa, tai jalkakäytävälle ja aja niin nopeasti kuin pystyt mahdollisimman tasaisella pinnalla, tai Wheelie-tilaan, jolloin RC-pyörä vetää takapyörää ja tekee kovia pyörähdyksiä!

Helppo käsitellä

. Kehittyneen radion ja sähkötekniikan lisäksi Promoto-MX:ssä on "tukipyörät", joita voit helposti säätää tarpeen mukaan. Tukipyörät auttavat muun muassa ahtaissa mutkissa, joissa nopeus ei ole niin suuri. Kuten aiemmin mainittiin, RC-maastopyörässä on "vauhtipyörä", jonka voit helposti käynnistää ohjaimen kautta, tämä toiminto tekee RC-pyörästä todella vakaan ja helpommin ajettavan.

RC-akku IC5/EC5-liittimellä

. Tämä RC-pyörä toimitetaan ilman RC-akkua. Tarvitset Li-Po akun, jossa on 2 kennoa 7,4V tai 7,6V ja jossa on IC5 tai EC5 liitin. Jos sinulla on jo akkuja kotona, mutta eri liittimellä, voit ostaa sopivan adapterin EC5:lle. Sopivan RC-akun maksimikoko on 140x47x25mm. Käytä aina Li-Po-tasauslaturia Li-Po-akun lataamiseen, käytä myös aina latauslaukkua tai -laatikkoa.

Toimitetaan RTR 90 % valmiina käyttöön

. LOSI Promoto-MX RC Dirtbike toimitetaan RTR (Ready-To-Run), tämä tarkoittaa, että se on enemmän tai vähemmän valmiiksi koottu, kaikki elektroniikka on esiasennettu. Tarvitset kuitenkin ajamisen aloittamiseen RC-akun maastopyörään, Li-Po 7,4V (2s) EC5- tai IC5-liittimellä ja Li-Po-tasapainolaturin. Mukana on jalusta, johon pystytät RC-pyörän, kun sitä ei käytetä, sekä käynnistysteline, joka helpottaa ajamista.
Jos tarvitset RC-akun ja/tai laturin tähän radio-ohjattavaan moottoripyörään, löydät sen välilehdeltä "Akut ja laturit". Tarjoamme myös pakettihinnan, jossa on alennusta ylimääräisistä lisävarusteista, kun ostat RC-pyörän. Tämä löytyy tuotekuvien alta.

Yhteenveto

. LOSI Promoto-MX:llä et saa vain radio-ohjattavaa moottoripyörää - saat lipun jännityksen, seikkailun ja adrenaliinin maailmaan. Halusitpa sitten ajaa kilpaa ystäviä vastaan, tutkia uusia maastoja tai vain pitää hauskaa, tämä moottoripyörä tarjoaa ajokokemuksen, jota on vaikea voittaa. Miksi siis odottaa? Nappaa oma LOSI Promoto-MX jo tänään ja tutustu siihen, mitä tarkoittaa elää todella rajalla!

Jos et ole vielä vakuuttunut, katso nämä mahtavat videot Losi Promoto-MX:stä

.

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/4
Malli Motorcycle
Huippunopeus (km/h) +60
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 513x274x439
Toimintatapa El
Vetotapa 1WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC Spektrum Firma 85A brushless ESC
Laturi Ei mukana
Akku Li-Po 7,4V 2500-6000mAh +40C IC5/EC5 (Not included)
Akun mitat (PxLxK) (mm) MAX 140x47x25
Akun liittimen IC5
Akku ohjaukseen Mukana (4xAA)
Tavaramerkki LOSI
Tavaramerkki nro LOS06000T1

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LOSI Promoto-MX Motorcycle FXR
Arviosi