HSP 94124N Tribeshead

Tuote nro
843233
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Vakaa radio-ohjattava truggy mittakaavassa 1/10
  • Harjattu 540 moottori, huippunopeus noin 30km/h
  • Metalliset vetoakselit ja iskunvaimennustorni
€169,90
Paket pris, extra batteri och tillbehör

HSP 94124N Tribeshead - Täydellinen RC 1/10 Truggy aloittelijoille!

! Tervetuloa jännittävän ja toiminnantäyteisen RC-ajamisen maailmaan HSP 94124N Tribesheadin kanssa! Tämä on äärimmäinen harjamoottorilla varustettu nelivetoinen kaukalo, joka on täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa radio-ohjatun ajamisen. Monien vaikuttavien ominaisuuksien ja lisävarusteiden ansiosta tämä on täydellinen RC-auto sinulle.

Kestävä rakenne

. HSP Tribeshead RC-auto ei ole pelkkä lelu, vaan se on oikea truggy, joka on rakennettu kestämään kovia olosuhteita. Siinä on sitkeä ja kestävä rakenne, jossa sekä vetoakselit että iskunvaimentimien tornit on valmistettu metallista. Tämä tarkoittaa, että truggysi kestää kovia iskuja ilman, että se vaikuttaa suorituskykyyn tai kestävyyteen. Olipa kyseessä asfaltti, soratie tai maasto, HSP 94124N Tribeshead tuottaa vaikuttavia tuloksia. Ja onnettomuuden varalta meillä on varaosia tähän RC-autoon, jotka löydät "Varaosat"-välilehdeltä täältä tuotesivulta.

Harjamoottorijärjestelmän riittävä teho

. Jos katsot Tribesheadin konepellin alle, löydät harjattua 540-moottoria, joka yhdessä harjattuun vakionopeudensäätimeen yhdistettynä antaa autolle riittävästi tehoa. Mukana tulevalla RC-akulla, joka on NiMH 7.2V (6c) 2000mAh, auton huippunopeus on jopa 30km/h, joka riittää aloittelijallekin vetämään hymynauhoja. HSP 94124N Tribesheadin etuna on, että se käyttää elektroniikkaa, jonka voit vaihtaa ja päivittää ajan myötä. Jos haluat pidemmän ajoajan, voit helposti ostaa tehokkaamman NiMH 7.2V (6c), kaikki yli 2000mAh tarjoaa pidemmän ajoajan. Muista kuitenkin, että jos käytät samaa laturia, latausaika on pidempi. Tähän RC-autoon sopivat akut ja laturit löytyvät välilehdeltä "Akut ja laturit" täältä tuotesivulta.

Radio-ohjattava auto siistillä muotoilulla ja 1/10 koossa

. Tämä truggy ei ole vain tehokas, se myös näyttää todella siistiltä! Punaisen ja mustan korivärinsä ansiosta se erottuu todella hyvin radalla. Tätä autoa voit ylpeänä esitellä ystävillesi ja muille RC-harrastajille. RC truggy on suositussa 1/10-mittakaavassa, joten se on 41 cm pitkä!

Vakaa 2.4GHz radiojärjestelmä

. Yksi HSP 94124N Tribesheadin tärkeimmistä ominaisuuksista on mukana tuleva 2,4 GHz:n radiojärjestelmä. Tämä järjestelmä on tunnettu erinomaisesta signaalin vakaudesta ja häiriönsietokyvystä. 2,4 GHz:n radiojärjestelmän avulla voit ajaa autollasi ilman huolta muiden lähellä olevien laitteiden aiheuttamista häiriöistä. Se antaa sinulle sujuvan ja luotettavan ohjauksen truggyllesi, mikä on välttämätöntä hauskan ajokokemuksen kannalta.

RC-auto toimitetaan RTR, 99 % ajovalmiina

. Tiedämme, että haluat saada RC-truggysi ajoon mahdollisimman nopeasti, ja siksi HSP 94124N Tribeshead toimitetaan RTR-pakettina (Ready-to-run). Se tarkoittaa, että auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta. Kaikki elektroniikka on esiasennettu ja kalibroitu. Sen lisäksi, että auto toimitetaan RTR:nä, mukana toimitetaan laturi ja NiMH 7,2V RC-akku. Lataa siis akku ja aseta 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme ostamaan tehokkaat AA-paristot Modrilta). Kun lataus on valmis, aseta akku autoon ja lähde toiminnantäyteiseen seikkailuun!

Miksi tämä RC-auto?

? HSP 94124N Tribeshead on täydellinen RC-kaukalo aloittelijoille, jotka haluavat tehokkaan ja luotettavan auton seikkailuihinsa. Mukana tulevan 2,4 GHz:n radiojärjestelmän ansiosta voit nauttia sujuvasta ajosta ilman häiriöitä. Se toimitetaan RTR-pakettina, joten voit melkein aloittaa ajamisen heti laatikosta, ja se on suunniteltu kestäväksi ja sitkeäksi. Sen siisti muotoilu tekee siitä loistavan lisän RC-kokoelmaasi. Miksi siis odottaa? Nappaa HSP 94124N Tribeshead ja lähde radalle jännittävään ajokokemukseen!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Truggy
Huippunopeus (km/h) 30
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 412x320x172
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 540
ESC Borstad
Steering servo 6kg plastic gear
Laturi DC 230V (mukana)
Akku NiMH 7,2V 2000mAh (Medföljer)
Akun liittimen Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki HSP
Tavaramerkki nro 94124N

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HSP 94124N Tribeshead
Arviosi