HSP 94111 Pro Brontosaurus brushless

Tuote nro
843231
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Suosittu 1/10 RC Monster truck
  • Tehokas harjaton moottori, jossa on metallinen voimansiirto
  • 4-pyöräveto, 8 öljytäytteisellä iskunvaimentimella varustettuna
€249,90
Paket pris, extra batteri och tillbehör

Radio-ohjattava monsteriauto HSP 94111PRO Brontosaurus harjaton

. Toivotamme vanhan suosikin tervetulleeksi takaisin valikoimaan, esittelemme HSP 94111PRO Brontosaurus Brushlessin! Koe toiminnantäyteinen seikkailu HSP 94111PRO Brontosauruksella - äärimmäinen RC-monsteriauto uskomattomalla suorituskyvyllä! Tämä harjaton 4WD RC-auto on valmis tarjoamaan sinulle henkeäsalpaavan ajokokemuksen, joka vie harrastuksesi aivan uudelle tasolle! Uusien radiolaitteiden ansiosta voit ohjata autoa kuin koskaan ennen! HSP on jo pitkään ollut luotettu ja pidetty valmistaja RC-maailmassa, ja HSP Brontosaurus RC-auto on todella suosittu vanhempi malli, joka tarjoaa edelleen kaiken mahdollisen. Sukelletaanpa syvemmälle siihen, mikä tekee HSP 94111 Brontosauruksesta hauskan ja kovan kilpailijan RC-autojen joukossa.

Suosittu RC-auto tehokkaalla harjattomalla moottorilla

. Harjaton moottori yhdistettynä 50A nopeudensäätimeen ja tehokkaaseen voimansiirtoon, 8x iskunvaimentimiin ja sitkeään runkoon tekivät HSP Brontosaurus brushlessista nopeasti suositun RC-auton! Koe nopeudet jopa 45-50km/h mukana tulevalla RC Li-Po akulla. Tehokkaan 3650 3300kV harjattoman moottorinsa ansiosta HSP 94111PRO tarjoaa vaikuttavan nopeuden ja kiihtyvyyden. Olitpa sitten kokenut RC-harrastaja tai aloittelija, tämän auton suorituskyky tulee häkellyttämään sinut. Siinä on tarpeeksi tehoa voittaaksesi kaikki tiellä olevat haasteet ja ajaaksesi esteiden yli helposti.

RC 1/10 mittakaavan auto nelivedolla

. Tämä vaikuttava radio-ohjattava auto on kokonaiset 40 cm pitkä ja 1/10-mittakaavassa, kova musta tyylikäs kori. Varustettu myös 8:lla öljytäytteisellä iskunvaimentimella ja nelivedolla, jotka takaavat uskomattoman tasaisen ajon myös epätasaisessa maastossa. Pystyt käsittelemään maastoa tarkasti ja hallitusti, eikä mikään estä sinua tutkimasta kaikenlaista maastoa. Vaikuttavan 1/10 mittakaavansa ansiosta HSP Brontosaurus PRO on täydellisen kokoinen niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kuljettajille. Se on tarpeeksi suuri ollakseen vaikuttava ja tehokas, mutta samalla tarpeeksi hallittava ollakseen käyttäjäystävällinen. Voit ajaa sillä erilaisissa paikoissa ja maastoissa ja nauttia upeasta RC-kokemuksesta.

Radio-ohjattava auto 2,4 GHz:n radiojärjestelmällä

. Jotta voit varmistaa, että voit hallita Brontosaurustasi täysin, mukana on 2,4 GHz:n radiolähetin. Se antaa sinulle luotettavan ja pitkän kantaman, joten voit tutkia ja ajaa RC-hirviöautoa ilman huolta signaalin katkeamisesta. Tämän RC-auton avulla voit myös ajaa ystävien kanssa ilman häiriöiden riskiä, joten voit helposti viedä auton radalle ja haastaa muut kilpa-ajoon! Radio-ohjaimessa on myös kolme nopeustilaa, mikä tarkoittaa, että voit asettaa huippunopeuden kahdessa vaiheessa, joten vähemmän kokenut kuljettaja voi testata autoa ilman, että se antaa 100 % kiihtyvyyttä ja huippunopeutta

RC-auto toimitetaan RTR, 99 % ajovalmiina

. Yksi HSP 94111PRO Brontosaurus -auton parhaista puolista on, että se toimitetaan täydellisenä RTR-pakettina (Ready-to-Run). Tämä tarkoittaa, että kaikki mitä tarvitset ajamisen aloittamiseen on jo laatikossa. Sinun ei tarvitse huolehtia erillisten lisävarusteiden tai komponenttien ostamisesta. Pakkaus sisältää jopa laturin ja ladattavan akun, joten voit aloittaa lähes välittömästi. Sinun tarvitsee vain ladata mukana toimitettu RC-akku ja asettaa sitten 4x AA-paristoa (ei sisälly) mukana toimitettuun radio-ohjaimeen.

HSP 94111PRO Brontosaurus brushless ultimate RC monster truck kaikille, jotka rakastavat radio-ohjattavia autoja. Harjaton moottori, 4WD-ajo, 8 öljytäytteistä iskunvaimenninta ja 2,4 GHz:n radiolähetin tekevät siitä valmiin toimintaan ja seikkailuihin. Ja mikä parasta, se toimitetaan täydellisenä RTR-pakettina, joten voit aloittaa ajamisen heti. Vie RC-kokemuksesi uudelle tasolle HSP 94111PRO Brontosauruksella ja koe RC-ajamisen jännitys ennennäkemättömällä tavalla.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 45-50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 400x300x162
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC Borstlös WP-10BL50-RTR
Steering servo 6kg plastic gear
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 3500mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 138x47x25
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki HSP
Tavaramerkki nro 94111 PRO-2

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HSP 94111 Pro Brontosaurus brushless
Arviosi