HSP 94103 Pro Flying fish Drift bil brushless

Tuote nro
843227
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Suosittu HSP 94103 Pro 1/10 RC Street/Drift auto
  • Kova kori ja lihava takasiipi
  • Mukana akku ja laturi
Tarjoushinta €237,41 Normaalihinta €249,90
Paket pris, extra batteri och tillbehör
Tarjoushinta €237,41 Normaalihinta €249,90
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Rating:
100%
Tarjoushinta €9,41 Normaalihinta €9,90
+
Modr Li-Po 7,4V (2s) 4200mAh 40C
15%
Tarjoushinta €36,01 Normaalihinta €37,90
+
Hobbex laddpase batterier 23x30cm
20%
Tarjoushinta €6,56 Normaalihinta €6,90
=
Tallenna €8,12
€281,27

HSP 94103 Pro Flying Fish RC Drift Car - röyhkeä katu-/drift-auto, joka saa taatusti hymyn huulille

. Tutustu HSP 94103 Pro RC Drift Car! Tämä on täydellinen radio-ohjattava auto moniin hauskoihin seikkailuihin! Tässä saat lyömättömän yhdistelmän rohkeutta, tehoa, suorituskykyä ja hallintaa, kaikki yhdessä paketissa! HSP on jo pitkään ollut luotettava ja suosittu valmistaja RC-maailmassa. Tämä HSP:n RC-auto on todella suosittu vanhempi malli, joka tarjoaa yhä kaikilla rintamilla. Katso vain tätä RC-autoa, jossa on röyhkeän lihava kori ja muhkea takasiipi, joka taatusti kiinnittää huomion ja saa hymyn huulille!

Brushless-moottorin teho Li-Po-akulla

. HSP 94103 Pro on varustettu harjattomalla moottorijärjestelmällä, miten olisi harjaton 3650 3300kV moottori yhdistettynä harjattomaan 50A nopeudensäätimeen. Tämä yhdessä mukana tulevan 7,4V Li-Po akun kanssa antaa todella hyvän kiihtyvyyden ja huippunopeuden. Auto voi saavuttaa jopa 50km/h nopeuden. RC-auto on myös helppo huoltaa ja päivittää ajan myötä, koska HSP 94103 Pro käyttää elektroniikkaa, joka on vakiona 1/10 RC-autoissa, joten voit nauttia tästä RC-drift-autosta pitkään.

Radio-ohjattava auto 4WD:llä - Täydellinen tasapaino ja pito

. RC-auto HSP 94103 Pro:n hauska etu on sen neliveto, yleensä oikeissa drift-autoissa on vain takaveto, mutta jotta auton käyttömahdollisuudet olisivat laajemmat, tässä RC-katu/drift-autossa on neliveto. RC-autossa on myös kuvioidut renkaat, jotka tarjoavat hyvän tasapainon kilpa- ja driftingajon välillä. Tämä tekee autosta uskomattoman vakaan ja helposti hallittavan erityisesti täyskaasulla esim. asfaltilla, jopa kaikkein edistyneimpiä drift-manöövereitä suoritettaessa nelivedosta on hieman apua. Olitpa sitten uusi RC-driftingin harrastaja tai kokenut, neliveto antaa sinulle täydellisen tasapainon ja pidon, jotta voit hallita jokaisen mutkan ja käännöksen tyylillä ja tarkkuudella.

Realistinen ajokokemus - tee vaikutus ystäviisi

. Sen lisäksi, että sinulla on todella kova kori, jossa on muhkea takasiipi, joka tekee vaikutuksen useimpiin ihmisiin, voit simuloida oikeita drifting-manöövereitä yllättävän realistisesti, ja tehdäksesi vielä suuremman vaikutuksen ystäviisi voit tehdä näyttäviä driftauksia ja käännöksiä, jotka näyttävät siltä, kuin ne olisivat suoraan ammattilaisdrifting-kilpailusta.

Nopea RC-auto, jota on helppo käsitellä sekä ajon aikana että sen jälkeen

. HSP on suunnitellut tämän RC-drift-auton käyttäjäystävälliseksi ja mahdollisimman helpoksi käsitellä. Olitpa nuori tai vanha, aloittelija tai kokenut, voit nauttia tästä autosta. Radio-ohjaus on ergonomisesti muotoiltu ohjauspyörän ohjaimilla ja antaa sinulle täydellisen hallinnan autosta. Tulet hämmästymään, kuinka nopeasti voit oppia driftaamaan tyylillä! Älä huolehdi auton haastamisesta, meillä on varaosia, lisäakkuja ja -latureita, jotta voit nauttia tästä RC-autosta vielä vuosia!

2.4GHz radio hyvällä kantamalla - Tutki ja pidä hauskaa

. HSP 94103 Pro -autossa on 2,4 GHz:n radiojärjestelmä, joka tarjoaa hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, joten voit helposti ajaa useiden ystävien kanssa samaan aikaan ilman suuria häiriöitä. Tämä antaa sinulle vapauden tutkia ja leikkiä autollasi rakastamissasi paikoissa. Radio-ohjauksessa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit kuljettajana hienosäätää, miten RC-auto reagoi erilaisiin komentoihin, joita annat radio-ohjauksen kautta.

RC Car osm toimitetaan 99-prosenttisesti valmiina ja ajovalmiina

. Kun ostat HSP 94103 Pro RC Drift Car -auton, saat lähes kaiken tarvitsemasi yhdessä paketissa. Tämä sisältää auton, radio-ohjaimen, laturin ja ladattavan akun sekä käyttöohjeen. Sinun tarvitsee vain ladata akku ja asettaa 4x tuoretta AA-paristoa radio-ohjaimeen (4xAA-paristot eivät sisälly toimitukseen) - sitten olet valmis ajamaan uudella hienolla RC-autollasi.

Johtopäätös

. HSP 94103 Pro Flying Fish RC Drift Car on täydellinen RC-auto kaikille harrastajille ja harrastajille. Rohkean korin, tehokkaan harjattoman moottorin, nelivedon ja laadukkaan rakenteensa ansiosta se on valmis tarjoamaan jännittävän ja realistisen drifting-kokemuksen. RC-auton mukana tulee lähes kaikki, mitä tarvitset alkuun pääsemiseksi. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut, tulet rakastamaan tämän auton ajamista ja tekemään vaikutuksen kaikkiin vaikuttavilla ajotempoillasi. Luo muistoja, haasta itsesi ja koe HSP 94103 Pro RC Drift Carin jännitys jo tänään!
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Drift Car
Huippunopeus (km/h) 45-50
Säädettävä huippunopeus Ei
Ajoaika (min) 15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 415x210x160
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3650
ESC Borstlös WP-10BL50-RTR
Steering servo 6kg plastic gear
Laturi DC 230V (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 3500mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 138x47x25
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki HSP
Tavaramerkki nro 94103 PRO

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HSP 94103 Pro Flying fish Drift bil brushless
Arviosi