WLtoys 12423 Greyhound

Rating:
68%
  • LED-lampor fram
  • Skala 1/12 (38cm lång)
  • Topphastighet 50km/h

NOPEASTI


HAUSKA

€90,00
Saatavuus: Varastossa
Vain 3 jäljellä
Tuote nro
841168

Greyhound är en liten tuff RC-bil i skala 1/12 för dig som gillar fart och hög prestanda. Gör dig redo för ett actionfyllt äventyr i kuperad terräng och över tuffa hinder! Den här bilen får garanterat adrenalinet att pumpa. 

Fartfyllt äventyr för hela familjen
Med en justerbar topphastighet på max 50 km/h slår Greyhound de flesta andra bilar på fingrarna. Här går det verkligen undan! Den här bilen passar den mer erfarne föraren såväl som den yngre. Fjärrkontrollen har nämligen en smart funktion som gör att det enkelt går att begränsa topphastigheten. Mycket användbar funktion som gör att alla kan ha glädje av en Greyhound.

Kraftig konstruktion
Konstruktionen är både solid och tålig. Den kraftiga konstruktionen samt stötdämpare med lång fjädringsväg gör den till en utmärkt bil att besegra tuffa hinder med. Skulle du tröttna på terrängen passar denna bil även utmärkt till alla typer av plana underlag, det är då topphastigheten är 50 km/h verkligen kommer till användning. 4-hjulsdriften ger optimal väghållning och kontroll och den tuffa LED-belysningen möjliggör körning även nattetid. 

Komplett paket - ladda batteriet och ge dig ut
Greyhound levereras komplett med laddningsbart batteri och en USB-laddare. Det behövs alltså inte någon specifik laddare, utan det går bra att koppla in USB-sladden i exempelvis en dator. Kontroll medföljer med plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Bilen är färdigmonterad och behöver bara packas upp ur kartongen och batteriet laddas. Sedan kan du ge dig ut och köra. Många roliga och händelserika stunder väntar med Greyhound!

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/12
Mitat (PxLxK) (mm) 420x240x200
Malli Short Course
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 50
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjattu
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 12423

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 12423 Greyhound
Arviosi