WLtoys A979-A Fashionable

Tuote nro
835294
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/18
  • 4-pyöräveto ja 30 km/h huippunopeus
  • Säädettävä huippunopeus
€69,90

Radio-ohjattava monsteriauto - Wltoys A979-A Muodikas

Pieni ja röyhkeä radio-ohjattava monsteriauto, joka tarjoaa paljon toimintaa! Täydellinen niille, jotka haluavat ajaa sekä sisällä että ulkona. Fashionable on nopea kääntyä ja nelivedon ansiosta ajoneuvo on helppo pitää hallinnassa.

Liukua ja hypätä

Pieni auto yhdistettynä tehokkaaseen harjattuun moottoriin & nelivetoon tarkoittaa, että saat auton helposti suuriin nopeuksiin & luistamaan hallitusti. Aseta rata sekä sisä- että ulkotiloihin ja anna Fashionablen luistella jokaisen mutkan läpi - hauskaa! Tehokkaan moottorin ja jousituksen ansiosta Fashionable voi ajaa jopa hyppyjen yli.

Pieni radio-ohjattava auto - suuri ajamisen ilo

Fashionable on pieni monsteriauto mittakaavassa 1/18. Se on 25 cm pitkä ja painaa noin 700 grammaa, joten sitä on helppo ja kätevä kuljettaa. Sillä voi ajaa asfaltti- ja sorateillä ilman suurempia ongelmia. Voimakkaasti kuvioidut renkaat luovat todella röyhkeät luistonjäljet, jos ajat autolla esimerkiksi sorakentällä. Muista, että auto ei ole vesisuojattu, joten vältä suuria vesilätäköitä.

Suuri mittakaavanopeus

Pienestä koostaan huolimatta Fashionable tarjoaa vaikuttavan nopeuden! Säädettävän 35 km/h:n huippunopeuden ansiosta se kuitenkin kulkee todella lujaa. Tässä saat monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 10 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin. Voit myös ostaa lisäakun, jonka avulla voit helposti vaihtaa, jotta voit jatkaa ajamista, jos olet liikkeellä.

Sopii aloittelijoille

Etkö ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa? Silloin Fashionable on täydellinen "aloittelijan" auto sinulle. Se on helppo käynnistää ja autoa on helppo ohjata. Säätimellä (TH D/R) voit säätää nopeutta/kiihdytystä. Joten mitä sinä odotat? Fashionable on valmis - oletko sinä valmis?

Toimitetaan RTR, 99 % lähtövalmiina

Fashionable toimitetaan RTR = ready-to-run, mikä tarkoittaa, että auto toimitetaan täysin koottuna ja sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Auton mukana tulee ladattava akku asennettuna ja joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla, liitä USB-pallo USB-sovittimeen, joka voi syöttää 5V 2A tai tietokoneen USB-portin kautta. 4 AA-paristoa ohjaukseen tarvitaan ja ne eivät sisälly toimitukseen, mutta suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset radio-ohjaukseen!

Katso video WLtoys A979-A:sta

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/18
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 30
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 253x200x115
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 6,4V 750mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 55,3x32,3x16,5
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro A979-A

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys A979-A Fashionable
Arviosi