Huina 1592 Excavator

Tuote nro
841022
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava kaivinkone, jossa on 22 eri toimintoa
  • Tukeva kone, jossa on metallinen kauha
  • LED-valot ja äänitehosteet
€129,90

Yksi kovimmista RC-kaivukoneistamme, jossa on tehokas metallikaavin ja LED-valaistus! Tässä voit suorittaa monenlaisia kaivuutöitä - vain oma mielikuvituksesi asettaa rajat. Lähes 4 kg painava Kaivinkone 1592 on raskas kone, joka seisoo tukevasti maassa.

Tämä kaivinkone on täynnä yksityiskohtia, joista monet on valmistettu metallista. Se antaa aidon ja vankan vaikutelman. Paljon radio-ohjattavaa kaivinkonetta rahoilleen! - Pakollinen sekä lapsille että aikuisille, jotka vain rakastavat työkoneita.

Monia eri toimintoja

Kaivinkoneessa on yhteensä 22 eri toimintoa. Sinulla on tunteja aikaa tutkia ja kokeilla. Tämä kaivinkone ei koskaan kyllästytä sinua. Yhdistä kaivinkone ja meidän kuorma-automme ja lastaa soraa ja multaa perävaunuun. Uskomattoman siistiä!

Tehokas LED-valaistus

Kaivinkoneessa et saa vain paljon ominaisuuksia. Saat myös ääntä ja valoa. Koneeseen on sisäänrakennettu realistisia äänitehosteita, jotka parantavat kokonaiskokemusta. Kaivinkoneeseen on myös asennettu LED-valot, joiden avulla voit työskennellä myös pimeässä. Valojen vaikutus yhdessä äänen kanssa on erittäin hieno!

Ohjelmoitavat ominaisuudet

Voit ohjelmoida kaivinkoneen suorittamaan työtä itsenäisesti, yhä uudelleen ja uudelleen. Kaivinkone voi pyöriä oman akselinsa ympäri kokonaiset 680 astetta. Se on lähes kaksi täyttä kierrosta. Excavator 1592 on niin täynnä jännittäviä ominaisuuksia, että voit odottaa monia tunteja hauskaa ja jännittävää ajamista.

Mukana ladattava akku

Tässä Huina 1592 Excavator RC-koneessa on ladattava 1200mAh:n Li-Ion-akku, joka tarjoaa yhteensä 30 minuuttia ajoaikaa yhdellä latauksella. Tämä kaivinkone on koottu ja valmis, kun avaat laatikon. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee ostaa, on 3 AA-paristoa radio-ohjausta varten, suosittelemme ostamaan ladattavat AA-paristot, jotka sopivat täydellisesti radio-ohjaukseen. Ennen kuin voit mennä ulos ja ajaa ensimmäisen kerran, sinun on ladattava akku. Tämä tapahtuu mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Valmistaudu toimintaan ja jännittäviin haasteisiin tämän radio-ohjattavan kaivinkoneen 1592 kanssa!

Videot, joissa on Huina 1592 -kaivinkone

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/14
Mitat (PxLxK) (mm) 550x125x160
Malli Excavator
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 30
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku 1200mAh 7,4V Li-Ion
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1592
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1592 Excavator
Arviosi