Enoze 9306E Lynx

Rating:
90%
  • LED-lampor fram
  • Liten 4-hjulsdriven buggy
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar

NOPEASTI


HAUSKA

€60,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841302

Liten och snabb buggy med mycket bil under karossen! Lynx är en skala 1/18-bil med en topphastighet på hela 35 km/h. Den relativt lilla storleken och den höga hastigheten är en underbar kombo! Bilen fullkomligen flyger fram och ger dig som förare en rolig och fartfylld upplevelse. Lynx är buggy varianten utav vår populära truggy Hyena!

Fyrhjulsdrift för optimal väghållning
När man kör RC-bil i höga hastigheter är väghållningen A och O. Med Lynx får du fyrhjulsdrift och steglös gas/styrning, vilket innebär att du har full kontroll över bilen. Allteftersom du utvecklas som förare så svarar Lynx med att ge dig snyggare kurvor och mer kontrollerade raksträckor.

Köp två bilar - mer än dubbelt så kul!
Lynx är en prisvärd RC-bil där du får mycket bil för pengarna. I stället för att turas om att köra med kompisarna, varför inte köpa varsin? Lynx är en perfekt bil för racing och att köra tillsammans. Kontrollen ligger på 2,4 GHz, vilket innebär att ni inte riskerar någon radiostörning bilarna emellan. Ge er ut tillsammans, bygg banor och hopp. Tävla mot varandra och ha underbara stunder tillsammans!

Stark motor för mycket fart
Lynx drivs av en borstad 390-motor som ger bilen bra med kraft och fart. Hastigheten är justerbar via kontrollen och du kan ställa in om du vill att topphastigheten ska vara lägre. Perfekt i början när man vill lära känna bilen och inte köra full speed direkt. Med en lägre topphastighet är bilen även lämpligare för nybörjare. Bara att skruva upp hastigheten igen när du känner dig bekväm med hastigheten!

Levereras färdigmonterad
Lynx levereras färdigmonterad enligt vårt koncept ready-to-run. Ett laddningsbart batteri på 850 mAh sitter monterat i bilen när du packar upp den. Ladda batteriet med hjälp av den medföljande USB-kabeln och sedan är du redo att ge dig ut och sladda runt! Du behöver 4 st AA-batterier till kontrollen (medföljer ej). 

 

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/18
Mitat (PxLxK) (mm) 260x190x100
Malli Buggy
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 20
Huippunopeus (km/h) 35
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9306E

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9306E Lynx
Arviosi