Enoze 200E Piranha brushless V2

Tuote nro
843676
Varastossa
Yleiskatsaus
 • Radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/12
 • Harjaton 3650 moottori & neliveto
 • Säädettävä huippunopeus +45km/h
 • €169,90
  Buy together

  Kovaa ja nopeaa radio-ohjattavaa monsteriautoa mittakaavassa 1/12 - Enoze 200E Piranha brushless V2

  .

  Enoze 200E Piranha brushless on ultimaattinen RC-auto niille, jotka etsivät vahvaa ja nopeaa RC-autoa, joka selviytyy kovasta maastosta ja haastavista esteistä. Tässä saat röyhkeän radio-ohjattavan auton, jossa on todella tehoa. Herätä aistisi ja valmistaudu vauhdikkaaseen toimintaan jopa 45km/h nopeudella! Tämä on V2-variantti, mikä tarkoittaa, että tämä variantti on päivitetty LED-valoilla, paremmalla ESC:llä ja mukana on enemmän lisävarusteita!

  Brushless RC-auto nopealla kiihtyvyydellä

  . harjaton 200E Piranha on varustettu tehokkaalla 3650 3000kV moottorilla, joka on yhdistetty harjaton 60A kosteudenkestävään ESC:hen, jonka ansiosta auto saavuttaa nopeuksia jopa yli 45km/h. Moottorijärjestelmän teho tarjoaa uskomattoman kiihtyvyyden, joka saa auton saavuttamaan huippunopeuden vain muutamassa sekunnissa! Piranha brushless on koettava!

  Radio-ohjattava auto 1/12 mittakaavassa

  .

  PXtoys Enoze 200E Piranha brushless on 1/12 mittakaavassa ja sen pituus on noin 36 cm. Tämä tarkoittaa, että Piranha ei ole pieni, mutta ei myöskään kovin iso auto, mikä tekee siitä täydellisen ulkoiluun erilaisilla pinnoilla. Pirana Brushless viihtyy parhaiten avoimilla pinnoilla, kuten soralla, ruoholla tai asfaltilla, jossa se voi toteuttaa koko potentiaalinsa! Vakaa alusta yhdistettynä tehokkaaseen voimansiirtoon, nelivetoon ja vankkaan jousitukseen tekevät Piranha Brushlessista mestarin, kun on kyse nopeasta ja vakaasta ajamisesta.

  Tehokas akku LiPo-akku mukana

  .

  PXtoys 200E Piranha brushless -mallin mukana tulee tehokas 4000 mAh 7.4V 2S RC-akku. Akku riittää 20 minuutin ajoaikaan. On mahdollista ostaa lisäakkuja niille, jotka haluavat ajaa vielä pidempään. Kun akku on ladattava, se onnistuu helposti mukana tulevan USB-tasauslaturin avulla.

  .

  Piranha harjaton RC-harrasteauto

  . Piranha on jotain, mitä kutsumme "harrastusluokitelluksi" RC-autoksi, tämä tarkoittaa, että koko auto on rakennettu niin, että voit helposti korjata kaikki rikkoutuneet osat tai jopa päivittää sen tehokkaampiin osiin, kuten moottoriin, vakionopeudensäätimeen, radiojärjestelmään ja renkaisiin. Harjaton Piranha V2-variantissa on mukana lisäosia, kuten vahvemmat lenkkivarret, ohjauslenkit, ylimääräinen hammaspyörä ja moottoriveto sekä korin kiinnikkeet. Jotain uutta V2-variantissa on myös se, että rungon kiinnikkeissä on nyt pienet kumilaput, jotta ne on helpompi saada sekä irti että takaisin. - Tarjoamme Piranhaan useita varaosia ja ne löytyvät välilehdeltä "Varaosat" täältä tuotesivulta.

  2.4GHz radio-ohjaus säädettävällä huippunopeudella

  .

  2.4GHz radiojärjestelmän etuna on, että saat hyvän kantaman ja häiriöttömät signaalit radion ja rc-auton välille. Mukana tulevan radio-ohjauksen etuna on, että siinä on useita säätömahdollisuuksia, joten voit mukauttaa ohjauksen ja kaasun ajotyylisi mukaan. Voit myös säätää huippunopeutta niin, että auto sen sijaan laskee pienemmälle huippunopeudelle, jotta vähemmän kokenut kuljettaja voi testata autoa ilman, että se karkaa täydellä nopeudella. Säätimessä olevan TH.Rate-asteen avulla voit säätää tehon 40 %:iin tai vetää sen takaisin 100 %:iin maksimitehoa varten.

  Toimitetaan 99 % ajovalmiina RTR - Ready-to-run

  .

  Tämä RC-auto toimitetaan Ready-to-run, eli se on täysin koottu. Mukana on lähes kaikki mitä tarvitset aloitukseen, ladattava Li-Po-akku, yksinkertainen USB-tasapainolaturi, ylimääräiset lisävarusteet (runkoklipsit), varaosat ja joitakin työkaluja. Ainoa asia, joka sinulla on oltava kotona, on 3 AA-paristoa radio-ohjausta varten, muuten suosittelemme ostamaan ladattavat AA-paristot, jotka sopivat täydellisesti radio-ohjaukseen. Pura auto, lataa akku, aseta paristot radio-ohjaimeen ja lähde liikkeelle. Sinulla on kaikki, mitä tarvitset todellisen ajamisen ilon kokemiseen ilman vaivaa.

  Lisätietoja
  Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
  Mittakaava 1/12
  Malli Monster Truck
  Huippunopeus (km/h) +45
  Säädettävä huippunopeus Kyllä
  Ajoaika (min) 20
  Sopiva Kokenut
  Mitat (PxLxK) (mm) 360x300x150
  Toimintatapa El
  Vetotapa 4WD
  Moottori Harjaton
  Moottorin koko 3650
  ESC Borstlös 45A
  Laturi USB (mukana)
  Akku Li-Po 7,4V (2s) 4000mAh (Included)
  Akun liittimen T-liitin
  Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
  Tavaramerkki PXtoys
  Tavaramerkki nro 200E V2

  Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

  Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

  Här hittar du passande tillbehör till denna modell

  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Enoze 200E Piranha brushless V2
  Arviosi

  Relaterade Produkter