LWH Eagle glider

Tuote nro
843327
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kotkan muotoinen radio-ohjattava lentokone!
  • Lentoaika noin 10-15 minuuttia
  • Sisäänrakennettu gyrosta vakaampaa lentoa varten ja 2,4 GHz:n radio
Tarjoushinta €56,91 Normaalihinta €59,90
Koe RC-lentämisen jännitys ennennäkemättömällä tavalla tämän kotkan muotoisen RC-lentokoneen avulla! RC-konetta on helppo lentää, siinä on 2,4 GHz:n radio, värikkäät LED-valot siipien alla, jotka vievät lentokokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Herkkä kotkan muotoinen RC-kone

. Puhutaanpa ensinnäkin ulkonäöstä. Tämä RC-kone ei näytä tavalliselta RC-koneelta, vaan se on röyhkeän kotkan muotoinen! Siitä tulee kuitenkin vieläkin näyttävämpi, kun aurinko laskee tai tulee yö, jolloin siipien alla olevat värikkäät LED-valot näkyvät paremmin ja luovat taivaalle maagisen valoshow'n.

Helppo ja hauska ilmaseikkailu

. RC-lentokone on lippu ulkoseikkailuun. Helppokäyttöinen ja helposti ohjattava 3-kanavainen radiojärjestelmä antaa sinulle täydellisen hallinnan jokaisesta lennosta. Anna itsesi tutkia taivaan rajoja ja kehitä lentotaitojasi tämän opettavaisen ja viihdyttävän RC-pelin avulla. Mutta se tulee vielä paremmaksi - RC-lentokonetta ei ole vain rakennettu lentämään, vaan se on myös ilmatempun mestari. Se pystyy tekemään vaikuttavia silmukoita ja muita jännittäviä manöövereitä, joten se vie lentämisen seuraavalle tasolle.

Toimitetaan 90-prosenttisesti lentovalmiina, RTF

. Tämä RC-lentokone toimitetaan 90-prosenttisesti lentovalmiina (RTF). Tämä tarkoittaa, että se on enemmän tai vähemmän valmiiksi rakennettu ja kaikki elektroniikka on asennettu valmiiksi RC-lentokoneeseen. Sinun tarvitsee vain asentaa siivet koneen takaosaan (sisältyy toimitukseen), ladata mukana tuleva ladattava akku mukana toimitetulla USB-laturilla ja asettaa sitten AA-paristot radio-ohjaimeen (AA-paristot eivät sisälly toimitukseen).
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 556
Pituus (mm) 295
Kantama (m) 150-200
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 10
Moottorityyppi Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 300mAh
Tavaramerkki Little white Horse
Tavaramerkki nro BM17 (Eagle)
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:LWH Eagle glider
Arviosi