Huina 1582 Dump Truck

Rating:
90%
  • 10 olika funktioner
  • Konstruktion i full-metall
  • LED-lampor och ljudeffekter

NOPEASTI


HAUSKA

€230,00
Saatavuus: Varastossa
Vain 3 jäljellä
Tuote nro
841144

Mäktig Dump Truck som klarar last på upp till 30 kg! Här snackar vi alltså en lastbil med hög kapacitet. Avancerad kontroll med många funktioner och detaljer som LED-belysning gör den här dump trucken till ett självklart tillskott till den radiostyrda maskinparken. Lastbilen har en kraftig borstad elmotor och själva bilen är hela 45 cm lång.

Mycket metall
Stora delar av Dump Truck 1582 är tillverkade i metall. Det här gör lastbilen både tålig och verklighetstrogen. Ljudet av sten som landar på flaket är som ljuv musik för öronen. Det här är ett mycket realistiskt arbetsfordon som är superkul att köra och arbeta med. Luckan baktill på flaket öppnas och stängs i samband med dumpning, precis som på en riktig dump truck!

Ett perfekt komplement till grävmaskin
Om du inte redan spanat in vår grävmaskin, Excavator 1580, rekommenderar vi att du gör det nu. Grävmaskinen är nämligen dump truckens ultimata samarbetspartner. Du kan lasta lastbilen med hjälp av grävmaskinen och sedan forsla iväg materialet med Dump Truck 1582.

Ljud- och ljuseffekter
Dump Truck 1582 har ett inbyggt motorljud som är mycket realistiskt. Även ljudeffekter vid dumpning och backning finns. När du backar med lastbilen så blinkar också backljusen. Bilen är försedd med LED-belysning vilket ser häftigt ut och gör att du även kan manövrera bilen i mörker. Det är en häftig syn att se dessa maskiner arbeta nattetid. Ljudeffekterna kan stängas av via kontrollen.

Packa upp, ladda och kör
Vår Dump Truck 1582 levereras ready-to-run. Det innebär att den är helt färdigmonterad när du öppnar förpackningen. Det enda du behöver göra är att ladda batteriet med den medföljande USB-kabeln innan premiärturen. Sedan är du good to go! Batteriet som medföljer är ett uppladdningsbart batteri på 2000 mAh, vilket ger en körtid per laddning på cirka 30 minuter. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (ingår ej).

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mittakaava 1/14
Mitat (PxLxK) (mm) 450x147x187
Malli Dump Truck
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 30
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku 2000mAh 7.4V Li-Ion
Akun liittimen XT30
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1582
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1582 Dump Truck
Arviosi