BSD BS403T burshless dirtbike

Tuote nro
843260
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kova 1/4 radio-ohjattava motocross-kone
  • Harjaton moottori, 50A nopeudensäädin
  • Vakautushyrrä, öljytäytteinen iskunvaimennin
€399,90

Murskaa rajat BSD RACINGin ultimaattisella 1/4-mittakaavan harjattomalla radio-ohjattavalla maastopyörällä

. Koe BSD BS403T:n omistamisen jännitys - tehokas ja suorituskykyinen 1/4-mittakaavan harjaton RC-maastopyörä, joka vie ajokokemuksesi aivan uudelle tasolle! BSD BS403T on alansa huippumalli, joka tarjoaa suorituskykyä ja laatua, joka ylittää odotukset. Olitpa sitten kokenut RC-harrastaja tai aloittelija, tämä moottoripyörä tekee vaikutuksen hämmästyttävillä ominaisuuksillaan ja erinomaisella muotoilullaan.

Tehokas harjaton moottori

. BSD BS403T on varustettu harjattomalla 3650, 3000kV sähkömoottorilla, joka yhdessä harjattoman 50A nopeudensäätimen kanssa tarjoaa erinomaisen tehon ja suorituskyvyn. Harjattomat moottorit ovat tunnettuja korkeasta hyötysuhteestaan, alhaisista huoltovaatimuksistaan ja kyvystään tuottaa vaikuttavaa kiihtyvyyttä. Vielä turvallisemman käytön takaamiseksi ja tämän motocrossin realistisemmaksi tekemiseksi takapyörää pyörittää oikea ketju, aivan kuten oikeassakin autossa! BS403T:n avulla saat täydellisen ajokokemuksen, joka vie sinut nollasta täyteen vauhtiin vain muutamassa sekunnissa!

Tarkkuustekniikka

. Tarkalla tarkkuudella ja laadukkailla materiaaleilla valmistettu BSD BS403T tarjoaa uraauurtavaa suorituskykyä ja kestävyyttä. Pehmeä mutta sitkeä jousitus takaa erinomaisen käsiteltävyyden ja vakauden haastavimmissakin maasto-olosuhteissa. Ajoitpa sitten asfaltilla, soralla tai kapeilla poluilla, tämä radio-ohjattava motocrosspyörä antaa sinulle pehmeän ja herkän ajon. Moottoripyörän takarenkaissa on ESS [Electronic Stability System] -pyörästö, joka pitää moottoripyörän vakaana ja pystyssä ajon aikana. Tämä käynnistyy heti, kun käynnistät RC-maastopyörän, ja kestää noin 1 minuutin, ennen kuin se on vauhdissa ja valmis lähtemään.

2.4GHz radio-ohjaus, jolla voit hallita RC-moottoripyörää täysin

. Mukana tuleva 2.4GHz radio-ohjaus antaa sinulle täyden hallinnan BSD BS403T:stä, sillä se tarjoaa signaalittoman häiriön ja pitkän kantaman. Ergonominen "pistoolikahva"-muotoilu tarjoaa mukavan ja intuitiivisen ajokokemuksen yhdessä ohjauspyörän ohjauksen kanssa. Lisäksi radio-ohjaus tarjoaa useita asetusvaihtoehtoja.

Fantastinen muotoilu ja yksityiskohdat

. BSD BS403T ei ole vain suorituskykyinen moottoripyörä, se on myös kova luomus. Uskomattomalla muotoilullaan ja huolella valmistetuilla yksityiskohdillaan se herättää kaikkien sen näkevien huomion. Siinä on realistinen runko ja värit, jotka tekevät siitä erottuvan radalla ja antavat ainutlaatuisen ajokokemuksen. Kova RC-maastopyöräilijä istuu kumisen, halutessasi irrotettavan, kiinteän takarenkaan päällä, jossa on hyvä pito kovilla pinnoilla.

Radio-ohjattava maastopyörä toimitetaan ilman RC-akkua

. Kun purat upouuden radio-ohjattavan maastopyöräsi pakkauksesta, saatat huomata, että jotain tärkeää puuttuu - RC-akku ja RC-laturi. Älä huoli, voit helposti ostaa sopivan akun, jotta saat dirtbike-pyörästäsi maksimaalisen suorituskyvyn, tarvitset tietyn akun: Li-Po 7.4V (2s), jonka kapasiteetti on vähintään 2500mAh ja lähtöjännite 30C. Akun asentamista varten pyörän alla on erityinen aukko, johon se voidaan helposti sijoittaa. RC-akun maksimimitat ovat 138x47x25mm, mikä antaa sinulle runsaasti tilaa valita tarpeisiisi sopiva akku. Tärkeä lisäys on, että RC-akku vaatii T-liittimen tai T-liittimen sovittimen, jotta se sopii oikein RC-maastopyörän pistokkeeseen. Jos haluat ostaa RC-akun ja RC Li-Po -laturin, kaikki tarvitsemasi löytyy "Akut ja laturit" -välilehdeltä täältä tuotesivulta. Olemme valinneet huolellisesti yhteensopivat tuotteet, jotta ostokokemuksesi olisi helppo ja sujuva, jotta voit nopeasti lähteä nauttimaan radio-ohjattavasta maastopyörästäsi täysillä!

RC-moottoripyörä, jossa on helpot vaiheet alkuun pääsemiseksi (RTR)

. BSD BS403T toimitetaan RTR-moottoripyöränä (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että se on enemmän tai vähemmän täysin koottu ja kaikki elektroniikka on esiasennettu. Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä olet valmis ensimmäiseen ajoon soralla! Sinun tarvitsee vain asentaa sivulle tukikiskot (ei pakollinen, mutta auttaa alhaisissa nopeuksissa ja tiukoissa mutkissa), asettaa 2s 7,4V Li-Po. BSD BS403T ei ole vain tavallinen RC-moottoripyörä; se on intohimo, elämäntapa ja ilon lähde kaikenikäisille RC-harrastajille. Ajoitpa sitten kilpaa kavereita vastaan tai vain huvin vuoksi, BSD BS403T antaa sinulle unohtumattoman ajokokemuksen joka kerta. Mukana on myös jalusta, jotta RC Cross voi seistä pystyssä, kun sitä ei käytetä.

Toimitetaan RTR, 90 % ajovalmiina

. BS403T toimitetaan RTR (Ready-to-run), eli täysin valmiina, kaikki elektroniikka asennettuna, mitä sinun tarvitsee asentaa itse on kaksi tukikiskoa RC-kokoonpanopyörän sivuilla, nämä toimivat tukena, jotta se ei kallistu liikaa sivuille alhaisella nopeudella ja kaarteissa. Jotta voit ajaa sitten, 2s Li-Po akku (7.4V) noin 2500-4000mAh, jonka maksimimitat ovat 138x47x25mm tai vähemmän, Li-Po tasapainolaturi akkua varten ja 4 AA-paristoa radio-ohjausta varten. Heti tuotekuvien alta löydät edullisen paketin, jossa on akku ja laturi. Välilehdeltä "Akut ja laturit" löydät myös lisää sopivia akkuja, latureita ja lataustarvikkeita.

Katso video samanlaisesta RC Dirtbike -maastopyörästä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/4
Malli Motorcycle
Huippunopeus (km/h) 45
Säädettävä huippunopeus Ei
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 580x270x390
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 3650
ESC 50A Borstlöst
Laturi Ei mukana
Akku 2s 7,4V Li-Po 2500-4000mAh (Not included)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki BSD Racing
Tavaramerkki nro BS403T

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BSD BS403T burshless dirtbike
Arviosi