AXIAL SCX6 Trail Honcho 4x4

Tuote nro
AXI05001T2
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tukeva 1/6 mittakaavan radio-ohjattava telaketju - 85cm pitkä
  • Tehokas harjaton elektroniikka anturilla
  • Metalliveto, 4-pyöräveto, High/Low-nopeustilat ja paljon muuta!
€1399,90

Radio-ohjattava auto - Axial SCX6 Trail Honcho 4x4 mittakaavassa 1/6

. Etsitkö ultimaattista RC-autoa, joka vie maastoseikkailusi seuraavalle tasolle? Silloin Axial SCX6 Trail Honcho 4x4 1/6 on täydellinen radio-ohjattava telaketjuauto sinulle! Vaikuttavien ominaisuuksiensa ja ylivoimaisen suorituskykynsä ansiosta se vie sinut läpi vaikeimpienkin maastojen helposti ja tyylillä.

Extreme RC Crawler, joka on rakennettu maastoon

. Axial SCX6:lla saat vankan ja luotettavan RC-auton, joka on rakennettu vaativimpiinkin maastoihin. Sen 4x4-ajovoimansiirto antaa sinulle erinomaisen pidon ja ohjattavuuden, jonka avulla voit valloittaa kiviset rinteet, mutaiset tiet ja muut haastavat pinnat helposti. Olitpa kokenut RC-harrastaja tai aloittelija, Axial SCX6 tekee vaikutuksen erinomaisella suorituskyvyllään ja kestävyydellään.

Aito 1/6 mittakaavan RC-auto, jossa on todella hienoja yksityiskohtia

. Yksi Axial SCX6:n vaikuttavimmista ominaisuuksista on sen vaikuttava koko. Se on 1/6 mittakaavansa ansiosta huomattavasti suurempi kuin monet muut markkinoilla olevat radio-ohjattavat autot, mikä antaa sinulle realistisuuden ja läsnäolon tunteen sitä ajaessasi. Vaikuttava koko saa sen myös erottumaan joukosta ja herättää huomiota kaikkialla, missä liikutkin. Axial ei ole pihistellyt yksityiskohdissa, kori on uskomattoman yksityiskohtainen, läpinäkyvät etu- ja sivuikkunat, tyylikäs ja yksityiskohtainen sisustus, muhkeat LED-etuvalot optimaalista ulkoilma-ajoa varten!

Tehokas elektroniikka todelliseen 1/6-hirviöön

. Elektroniikan osalta Axial SCX6 on aivan huippuluokkaa. Se on varustettu edistyksellisillä komponenteilla, jotka antavat sinulle tasaisen ja reagoivan ajokokemuksen joka kerta. Sen edistyksellinen jousitusjärjestelmä vaimentaa maastosta tulevia iskuja ja tärinää, jolloin saat tasaisen ja hallitun ajon myös epätasaisimmilla pinnoilla. Axial SCX6 on myös varustettu tehokkaalla anturilla varustetulla harjattavalla moottorilla, joka antaa tarpeeksi tehoa vaikeimpien haasteiden voittamiseen, tehokkaalla 40 kg:n ohjausservolla, joka tarjoaa tarvittavan tarkkuuden, jotta RC-auto nousee korkeammalle tasolle. Ajoitpa sitten mutaisten lätäköiden läpi tai jyrkkiä mäkiä ylös, tämä RC-auto antaa sinulle tarvittavaa tehoa ja suorituskykyä menestyäksesi.

Aitoja osia valmiina kovaan maastoon

. Axial SCX6 Trail Honcho on varustettu Axialin uusimmilla ja parhaimmilla tuotteilla! Kuten öljytäytteiset alumiiniset iskunvaimentimet, tukevat metalliset ohjausvarret, tehokkaat vaihteistot vaihteistossa ja tasauspyörästöissä, viimeisenä mutta ei vähäisimpänä pehmeät mutta uskomattoman pitävät 2,9" renkaat! Vaihteistossa on kaksi nopeustilaa, yksi korkea ja yksi matala, täydellinen, jos kiipeät tai ajat suoraan.

Axialin SCX Honcho tulee RTR:nä, 90% ajovalmiina

. Honcho tulee RTR:nä (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että se tulee täysin koottuna, jossa on kaikki elektroniikka esiasennettuna. Mitä tarvitset aloittaaksesi on Li-Po 11,1V (3s) RC-akku vähintään 3000mAh 30C, jossa on EC5- tai IC5-liitin. Ja RC-akulle sopiva Li-Po-tasapainolaturi.

Jos haluat ostaa sopivan RC Li-Po akun ja RC laturin, voit tehdä sen helposti pakettitarjouksemme kautta, jonka löydät tuotekuvien alta. Jos pakettipaketissa on jotain, mitä et tarvitse, voit helposti poistaa sen, mutta säilyttää alennuksen.

Yhteenveto Axial SCX6 Trail Honcho 4x4 1/6

. Trail Honcho 4x4 on täydellinen RC-auto niille, jotka haluavat viedä maastoseikkailunsa seuraavalle tasolle. Vaikuttavan suorituskykynsä, edistyksellisen elektroniikkansa ja vaikuttavan kokonsa ansiosta tämä auto erottuu todella joukosta. Miksi siis odottaa? Nappaa oma Axial SCX6 jo tänään ja löydä radio-ohjatun mönkijän jännitys aivan uudella tasolla!

Katso videoita RC-autosta

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/6
Malli Crawler
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 852x378x370
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 5684
ESC Spektrum™ Firma™ 120A Smart Brushless Crawler ESC
Steering servo 40kg metalldrev
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen IC5
Akku ohjaukseen Mukana (4xAA)
Tavaramerkki AXIAL
Tavaramerkki nro AXI05001T2

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AXIAL SCX6 Trail Honcho 4x4
Arviosi