AXIAL SCX24 2021 Ford Bronco

Tuote nro
AXI00006T3
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Pieni radio-ohjattava auto - Crawler mittakaavassa 1:24
  • Kova lisensoitu 2021 Ford Broncon kori
  • Mukana on kaikki mitä tarvitset aloitukseen!
Tarjoushinta €170,91 Normaalihinta €179,90

AXIAL SCX 1/24 2021 Ford Bronco - Radio-ohjattava auto (Crawler)

Tutustu Axial 1/24 SCX24 2021 Ford Bronco 4WD Truckin jännitykseen ja yksityiskohtiin! Tämä upea radio-ohjattava auto sopii sekä lapsille että aikuisille, aloittelijoille ja kokeneille, jotka rakastavat RC-autoja ja haluavat kokea realistista ajamista pienoismittakaavassa. Vaikuttavan 1/24-mittakaavan Ford Bronco -rungon ansiosta tässä tela-autossa yhdistyvät vankka suorituskyky sekä autenttinen tyyli ja yksityiskohdat.

Jatkuva neliveto ja tukevat kumirenkaat

Nelivedon ansiosta tämä RC-auto selviytyy vaikeakulkuisesta maastosta ja tarjoaa uskomattoman vakauden ja pidon kaikilla pinnoilla. Lukittujen etu- ja takadifferenttien ansiosta RC-autossa on jatkuva neliveto! Tämä yhdessä voimakkaasti kuvioitujen ja pehmeiden kumirenkaiden kanssa antaa loistavan pidon useimmilla pinnoilla - Täydellinen seikkailuihin puutarhassa, puistossa tai sisätiloissa.

Ford Broncon kori LED-valoilla

Tämän AXIAL SCX24:n mukana tulee todella tyylikäs ja yksityiskohtainen Ford Bronco, joka on lisensoitu. Lisärealismia ja tyyliä varten tässä radio-ohjattavassa autossa on sisäänrakennetut LED-valot, jotka valaisevat tiesi, olipa päivä tai yö. Axial on vanginnut kaikki oikean Ford Broncon ikoniset yksityiskohdat, aina sen erottuvasta etuosasta tyypillisiin linjoihin ja tunnuksiin. Tämä yksityiskohtiin kiinnitetty huomio saa auton näyttämään upealta jopa paikallaan seistessä.

RC-auto kompaktissa 1:24 mittakaavassa

Pienemmän mittakaavan ansiosta auto sopii täydellisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön, suorituskyvystä tai yksityiskohdista tinkimättä. Rakenna sisätiloissa rata kirjojen avulla tai suuntaa ulos metsään ja haasta perhe tai ystävät ryömintäkilpailuun!

2,4 GHz:n radio mukana

Axial SCX24 1:24 tulee 2.4GHz radiojärjestelmällä. 2.4GHz:n etuna on, että saat vakaat ja hyvät signaalit ilman suuria häiriöitä. Etuna on myös se, että voit olla useita samaan aikaan ja ajaa ilman häiriöitä, täydellinen niille, joilla on joukko ystäviä, jotka haluavat mennä ulos ja ajaa samaan aikaan!

Radio-ohjattava auto - täydellinen lapsille ja aikuisille

Tämä radio-ohjattava auto on suunniteltu helppokäyttöiseksi, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille RC-harrastajille. Mukana tulevaa radio-ohjainta on helppo käyttää, joten lapset oppivat nopeasti ja voivat pitää hauskaa uuden RC-autonsa kanssa. Samalla aikuiset arvostavat edistyksellistä tekniikkaa ja realistisia yksityiskohtia.

RC Crawler - Rakennettu kestämään

Axial tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestä, eikä SCX24 Ford Bronco ole poikkeus. Tukevan rakenteen ja laadukkaiden materiaalien ansiosta voit olla varma, että tämä auto kestää sekä kolhuja että kovia kyytejä.

Toimitetaan RTR, 100% ajovalmis

Tämä RC-auto toimitetaan RTR (Ready-To-Run) -toimituksena, mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se toimitetaan täysin koottuna ja kaikki elektroniikka on esiasennettuna. Axial SCX24 Ford Broncon mukana tulee myös ladattava RC-akku, RC USB-laturi ja AA-paristot radio-ohjaukseen! Yksinkertaisesti kaikki mitä tarvitset, jotta pääset aloittamaan ajamisen. Sinun tarvitsee siis vain ladata RC-akku mukana tulevalla laturilla, asettaa AA-paristot radio-ohjaimeen ja sitten vain lähteä RC Crawler -toimintaan.

Katso videoita AXIAL SCX24 2021 Ford Broncosta

Katso videoita AXIAL SCX24 2021 Ford Broncosta

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/24
Malli Crawler
Huippunopeus (km/h) 15
Säädettävä huippunopeus Ei
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 222x98x117
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
ESC ESC/Receiver, 2.4Ghz, EC2: 1/24
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2S) 350mAh (Included)
Akun liittimen IC2
Akku ohjaukseen Mukana (4xAA)
Tavaramerkki AXIAL
Tavaramerkki nro AXI00006T3
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AXIAL SCX24 2021 Ford Bronco
Arviosi