ARRMA Kraton 4x4 4s BLX V2 brushless

Tuote nro
ARA4408V2T3
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/10XL
  • Tehokas harjaton moottori 4-pyöräisellä voimansiirrolla
  • Raaka RC-auto valmis 4s 14.8V Li-Po:lle
€579,90
Paket pris, Laddare + Laddkabel + Batteri

Tehokas radio-ohjattava monsteriauto - Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2

. Oletko valmis vapauttamaan radio-ohjattavan jännityksen voiman? Älä katso kauemmas kuin Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2! Tai Kraton V2.5, kuten sitä oikeastaan pitäisi kutsua? Koe uusi päivitetty Kraton V2 "V2.5" jo tänään! Mitä uutta tässä mallissa on? No edellisestä V2-mallista, ARRMA on nyt päivittänyt tehokkaamman alustan, jossa on korkeampi sivusuojaus, lisäsuojaus vetoakseleille ja iskunvaimentimille, keskusdifferentiaali metallisella voimansiirrolla, tehokkaampi servo (Spektrum S662) metallisella voimansiirrolla! Kaikki paremman ajokokemuksen takaamiseksi.

Kova radio-ohjattava auto valmiina toimintaan

. Arrma Kraton on ollut suuri hitti Arrmassa ja sitä on saatavilla useina eri versioina. Tämä on 1/10 versio, joka on valmis 4s 14,8V Li-Po akuille. Tämä ilmiömäinen harjaton RC-auto on suunniteltu kovaan off-road-ajoon! RC-auto tarjoaa adrenaliinia pumppaavan kokemuksen kuin mikään muu. Huipputeknologiansa, kestävän rakenteensa ja uskomattomien nopeusominaisuuksiensa ansiosta Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD on ehdoton valinta RC-harrastajille, jotka etsivät maksimaalista jännitystä. Tämä tekee Arrma Kraton 4s:stä äärimmäisen harjattoman RC-auton jännittäviin seikkailuihin!

Kokeile vertaansa vailla olevaa nopeutta ja tehoa

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD V2 on varustettu tehokkaalla harjattomalla moottorilla, joka tarjoaa uskomattoman nopeuden ja tehon. Kyky saavuttaa jopa +80km/h nopeuksia, mikä on todella hyvä, koska Kraton ei ole mikään nopeushirviö. Kraton 4s saa varmasti sydämesi sykkimään nopeammin ja adrenaliinisi pumppaamaan. Ajoitpa sitten kilpaa radalla tai repimässä maastoa, Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD jättää haastajasi pölyyn.

Kestävä ja rakennettu kestämään

. Tämä Arrma Kraton 4X4 4S BLX kuuluu ARRMAn uuteen sukupolveen V2 ensimmäistä lanseerattua versiota vastaan. V2 on päivitetty raskailla iskunvaimentimilla, etu- ja takadiffaattorit on päivitetty metallivaihteisiin ja V2 RC-auto on hieman suurempi kuin aiemmat autot - Arrma Kraton 4s V2 on rakennettu kestämään kovimpia RC-seikkailuja. Sen vankka rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat, että se kestää kovia laskeutumisia, korkeita hyppyjä ja jopa satunnaisia törmäyksiä. Riippumatta siitä, kuinka karua maasto on, tämä RC-auto pysyy liikkeellä, ja voit nauttia tuntikausia keskeytymättömästä hauskanpidosta. Näiden päivitysten lisäksi tähän nimenomaiseen malliin on asennettu aiemmin mainitsemamme lisäpäivitykset.

Innovatiivinen muotoilu ja huomiota herättävä ulkonäkö

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD ei loista ainoastaan suorituskyvyllään, vaan se erottuu myös tyylikkäällä ja aggressiivisella muotoilullaan. Sen aerodynaaminen runko ja silmiinpistävä värimaailma tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan kaikkialla, minne viet sen. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 4WD tekee sinusta kaikkien ympärilläsi olevien kateuden kohteena, ajoitpa sitten kilpaa ystäviäsi vastaan tai esittelet taitojasi paikallisessa RC-tapahtumassa.

Spectrum 2.4GHz radio-ohjaus

. Mutta nopeus ja kestävyys eivät ole ainoat tekijät, jotka tekevät Kraton 4WD 4S V2:sta erottuvan. Tämä RC-auto on myös varustettu edistyksellisellä elektroniikalla ja ominaisuuksilla, jotka parantavat ajokokemustasi. Mukana tuleva 2,4 GHz:n radiojärjestelmä tarjoaa tarkan ohjauksen ja takaa häiriöttömän toiminnan, joten voit keskittyä hiomaan kilpa-ajotaitojasi. Radio-ohjauksen avulla voit myös vähentää huippunopeuden 50 tai 75 prosenttiin, jos vähemmän kokenut kuljettaja haluaa kokeilla!

Tehokas kuorma-auto vaatii vakaata ajokuntoa

. Arrma Kraton 4X4 4S BLX 1/10 tarjoaa poikkeuksellisen nelivedon, joka takaa erinomaisen käsiteltävyyden ja hallinnan. Pystyt selviytymään kaikista esteistä helposti auton herkän ohjauksen ja vaikuttavan jousitusjärjestelmän ansiosta. Tämä RC-auto antaa sinulle itseluottamusta ylittääksesi rajasi ja viedä ajotaitosi uusiin ulottuvuuksiin, olipa kyseessä sitten tiukkojen mutkien navigointi tai epätasaisen maaston valloittaminen.

Toimitetaan RTR, 90 % ajovalmis

. ARRMA Kraton 4WD 4s 1/10 toimitetaan RTR (Ready-to-run) RC-auto toimitetaan täysin valmiiksi rakennettuna ja kaikki elektroniikka asennettuna. RC-auto toimitetaan ilman akkuja ja laturia. Tässä voit valita hieman itse mitä haluat autoon. Auto voi käsitellä 3s 11,1V tai 4s 14,8V Li-Po akkuja ja siinä on IC5 liitin. IC5 liitin sopii myös EC5 liittimiin joten akkuun tarvitaan IC5 tai EC5 liitin. Jotain mitä tarvitset myös on 4 AA-paristoa radio-ohjaukseen, suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC:lle.

Aloittelijoille:

. Suosittelemme 3s 11,1V Li-Po akkua vähintään 4000mAh 30C EC5/IC5 liitin. RC-autolla on silloin loistava kiihtyvyys ja huippunopeus +60km/h.

Kokeneelle kuljettajalle:

.

Suosittelemme 4s 14,8V Li-Po akkua tai 2x7,4V akkuja vähintään 4000mAh 30C EC5/IC5 liittimellä. (Jos käytät 1x4s Li-Po akkua, tarvitaan EC5 Loop liitin). RC-autolla on silloin loistava kiihtyvyys ja huippunopeus +80km/h. Täydellinen niille, jotka haluavat tehdä temppuja autolla sekä maassa että ilmassa!

Jos haluat saada pidemmän ajoajan, osta enemmän akkuja tai akkuja, joissa on suurempi mAh, suosittelemme mAh välillä 4000-6000mAh, joiden koko on 140x40x40.

. Li-Po-akkujen kanssa tarvitset myös yhteensopivan laturin, jolla voi ladata Li-Po-akkuja. Meillä on kaikkea yksinkertaisista tasapainolatureista tehokkaampiin monilatureihin - Sopivat akut ja laturit löydät välilehdeltä "Akut ja laturit". Suosittelemme myös vahvasti latauslaukun tai Bat-safe -laatikon ostamista lisäturvallisuuden takaamiseksi latauksen aikana.

Katsele videoita Arrma Kraton 4x4 4s BLX:stä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10 XL
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) +80 (Med rätt drevning och batteri)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 547x450x206
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3665
ESC BLX120 3S/4S Vattenskyddat
Steering servo 18kg metal gear
Laturi USB (mukana)
Akku 3S 11,1V eller 4S 14,8V (2x7,4V 2S) Li-Po (Medföljer ej)
Akun liittimen IC5
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki ARRMA
Tavaramerkki nro ARA4408V2T3

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ARRMA Kraton 4x4 4s BLX V2 brushless
Arviosi