WLtoys 12427 Across

Rating:
82%
  • LED-lampor fram
  • Skala 1/12 (38cm lång)
  • Topphastigheten 50km/h är justerbar

NOPEASTI


HAUSKA

€100,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
840351

Gör dig redo för ett actionfyllt äventyr i kuperad terräng och över tuffa hinder! Den här bilen får garanterat adrenalinet att pumpa. Across är en liten tuff RC-bil i skala 1/12 för dig som gillar fart och hög prestanda.

Fartfyllt äventyr för hela familjen
Med en justerbar topphastighet på max 50 km/h slår Across de flesta andra terrängbilar på fingrarna. Här går det verkligen undan! Den här bilen passar den mer erfarne föraren såväl som den yngre. Fjärrkontrollen har nämligen en smart funktion som gör att det enkelt går att begränsa topphastigheten. Mycket användbar funktion som gör att alla kan ha glädje av en Across.

Kraftig konstruktion för tuff körning
Konstruktionen är både solid och tålig. 4-hjulsdriften ger optimal väghållning och kontroll. Den tuffa LED-belysningen möjliggör körning även nattetid. Mycket effektfullt och någonting som bara måste upplevas. Själva LED-belysningen är mycket batterisnål och har en liten påverkan på den totala batteriförbrukningen.

Sätt den på prov och upplev fartfylld action
Across har ett stabilt och tåligt chassi. Den långa hjulupphängningen gör så att bilen tar sig fram över de allra svåraste hindren. Svängjusteringen är helt steglös vilket gör att körkänslan kommer fram på ett naturligt sätt. Låt Across sätta dina körkunskaper på prov. Bygg banor, bygg hopp och testa dina gränser. Den här bilen tål att slå runt och att landa lite hur som helst.

Komplett paket - ladda batteriet och ge dig ut
Across levereras komplett med laddningsbart batteri och en USB-laddare. Det behövs alltså inte någon specifik laddare, utan det går bra att koppla in USB-sladden i exempelvis en dator. Kontroll medföljer med plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Bilen är färdigmonterad och behöver bara packas upp ur kartongen och batteriet laddas. Sedan kan du ge dig ut och köra. Många roliga och händelserika stunder väntar med Across!

 

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/12
Mitat (PxLxK) (mm) 385x245x180
Malli Desert Racer
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 50
Justerbar hastighet Kyllä
Moottori Harjattu
Moottorin koko 540
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 12427

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 12427 Across
Arviosi