Wltoys 184016 Mad Max brushless

Tuote nro
842920
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava buggy mittakaavassa 1/18 RTR
  • Harjaton moottori huippunopeus +70km/h
  • Raskas metallinen alusta ja 4-pyöräveto
Tarjoushinta €127,42 Normaalihinta €149,90

Esittelemme RC-auto WLtoys 184016 Mad Max harjaton! Yksi WLtoysin uusimmista radio-ohjattavista malleista! RC-auto on varustettu harjattomalla moottorijärjestelmällä, joka saa auton kulkemaan nopeasti, todella nopeasti! Molemmat alustat, vetoakselit ja iskunvaimentimet metallista hieman kestävämpää rakennetta varten. Tämä on fantastisen hauska radio-ohjattava auto ajaa, mutta sinun on oltava varovainen, koska se on todella nopea!

Nopea radio-ohjattava auto, joka on rakennettu kulkemaan nopeasti!

WLtoys ei ole pihistellyt jauheesta, kun kyseessä on 184016 Mad Max brushless. Auto saattaa olla pieni 1/18 mittakaavassa noin 26cm pitkä, mutta älä anna pienen koon pelottaa sinua. Wltoys on laittanut sisään harjaton 2835 3400kV moottorin yhdistettynä 35A ESC:hen, jonka ansiosta auto saavuttaa noin 70km/h mukana tulevalla akulla suoraan laatikosta ilman käyttäjän tekemiä muutoksia! 70km/h tämän kokoiselle radio-ohjattavalle autolle on todella, todella nopea! Lisäksi autossa on neliveto vakaampaa ajoa varten.

Pieni mutta vankka!

Mad Max voi olla pieni, mutta se on rakennettu kuin oikeat radio-ohjattavat harrasteautot. Alusta ja vetoakselit ovat metallia, kuulalaakerit ympäriinsä, pyöriin on 12 mm:n kuusiokolo, jonka avulla voit halutessasi asentaa muita renkaita. Iskunvaimentimet ovat metallia ja säädettävissä ja valmiina öljyä varten, jos haluat tehdä niistä pehmeämmät ja vakaammat.

2,4Ghz radiojärjestelmä

Näin nopean RC-auton ohjaamiseen tarvitaan hyvä radiojärjestelmä. RC-auto on varustettu erillisellä vastaanottimella, mikä on epätavallista tämän kokoluokan ja hintaluokan autoille. Vastaanotin keskustelee radio-ohjauksen kanssa 2,4 GHz:n taajuusalueella, joka on vakiona Hobby RC-autoissa. Tämä mahdollistaa ajamisen ystävien ja heidän radio-ohjattavien autojensa kanssa samaan aikaan ilman häiriöitä ja etäisyys auton ja radio-ohjaimen välillä on jopa 100m. Auto on nopea, joten tämän radio-ohjauksen etuna on, että voit vähentää huippunopeutta hyvin helposti pienellä ohjaimella nimeltä TH.D/R.

RC-auto toimitetaan RTR (Ready-to-run), 99 % ajovalmiina

Mukana on ladattava Li-Po 7,4V 1500mAh akku, yksinkertainen USB Li-Po tasapainolaturi ja radio-ohjain. Lataa akku mukana tulevalla laturilla, ja sinun tarvitsee vain asettaa 4xAA-paristot radio-ohjaimeen (ei sisälly). Suosittelemme ostamaan ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC:lle! Muista, että auto on nopea ja tehokas, joten ota aluksi rauhallisesti, aloita ajaminen avoimilla pinnoilla, joilla on mahdollisimman vähän esteitä. Lisäakut, lisävarusteet ja varaosat tähän RC-autoon löydät vastaavalta välilehdeltä.

Katso nämä videot supernopeasta buggiautosta Wltoys 184016 Mad Max

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/18
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 70
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 263x180x108
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 1500mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 184016

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wltoys 184016 Mad Max brushless
Arviosi