Volantex RC 761-12 Spitefire 400mm

Tuote nro
842375
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Suosittu lentokone Spitfire RC-koneena!
  • Kolme lentotilaa: Aloitteleva, kokenut ja asiantuntija lentäjä
  • Mukana ladattava akku
€99,90
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

Radio-ohjattava lentokone - Bold Warbird

.

Spitfire, joka tunnetaan myös nimellä Supermarine Spitfire, toisen maailmansodan laajimmin valmistettu ja strategisesti tärkein brittiläinen yksipaikkainen hävittäjä. Siinä on elliptinen siipirakenne, jossa on ohut siipiprofiili, joka yhdistettynä Merlinin tehokkaaseen kaksivaiheiseen kompressoriin antoi sille poikkeuksellisen suorituskyvyn suurissa korkeuksissa.

Haluatko kokeilla RC-lentämistä? Silloin tämä Volanex RC:n radio-ohjattava lentokone on täydellinen valinta sinulle! Kone on helppo lentää ja se sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille harrastajille. Tämä johtuu kolmesta eri lentotilasta, joiden välillä voit vaihtaa. Tämän edullisen lentokoneen kanssa on luvassa monia hauskoja hetkiä!

.

6-akselinen gyro tekee lentämisestä helppoa

.

Tule Spitfire-pilotiksi helposti! Lentokoneessa on kolme eri tilaa, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi lentäjänä. Valitse aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan välillä. Aloittelijan tilassa koneen 6-akselinen hyrrä toimii pitääkseen koneen vakaana ilmassa. Keskityt oppimaan koneen hallintaa ja suorittamaan perusmanöövereitä. Tämä tila ei edellytä aiempaa kokemusta RC-lentämisestä.
Jotain harjoittelun jälkeen olet valmis siirtymään seuraavaan lentotilaan - kokenut. Tässä gyro ei tee yhtä kovaa työtä ja saat mahdollisuuden ohjata konetta enemmän omatoimisesti. Viimeinen lentotila on asiantuntijatila, ja tässä lennät konetta ihan itse!

.

Valmistettu kestävästä EPP-muovista

.

Volanex RC Spitefire on hyvä valinta aloittelijalle, joka haluaa kokeilla radio-ohjattavia lentokoneita, sillä materiaali ja rakenne on erittäin kestävä. Runko on valmistettu EPP-muovista, joka on materiaali, joka on tunnetusti erittäin iskunkestävä.

Volanex RC Spitefire on hyvä valinta aloittelijoille.

RC Lentokoneen mukana tulee 2,4 GHz:n ohjain

.

Volantex Spitfiren mukana tulee 4-kanavainen radio-ohjain 2,4 GHz:n taajuudella. Tämä on korkea taajuus, jonka avulla voit lentää RC-konetta ilman riskiä muiden radio-ohjattavien lentokoneiden aiheuttamista radiohäiriöistä. Täydellinen, jos haluat koota kaveriporukan ja lentää useita lentokoneita samanaikaisesti. Ohjain tarvitsee 4 AA-paristoa (ei sisälly toimitukseen). Suosittelemme kuitenkin ostamaan 4-packin ladattavia AA-paristoja Modrista.

.

Valmis ajettavaksi

.

Tämä radio-ohjattava lentokone toimitetaan täydellisenä ja täysin koottuna. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, jotta pääset lentämään, on ladata mukana tuleva akku. Tämä onnistuu helposti mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Akku kestää noin 14 minuuttia hauskaa ja jännittävää lentämistä, ennen kuin on aika ladata akku uudelleen.

.

Videoita Volantex RC 761-12 Spitefire 400mm:n kanssa

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 400
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 14
Moottori 10mm Coreless
Moottorityyppi Coreless
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro exa76112r

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-12 Spitefire 400mm
Arviosi