Firefox BO-105 C186

Tuote nro
842847
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Pieni 4-kanavainen radio-ohjattava helikopteri
  • Vakaa 6-akselinen hyrrä vakaaseen lentoon
  • Helppolentoinen RC-helikopteri aloittelijoille
€119,90

Helppo lentää radio-ohjattavaa helikopteria - Täydellinen aloittelijalle

.

Firfox BO-105 C186 on uusi rohkea radio-ohjattava helikopteri meille Hobbexille!

Vakaa ja tyylikäs RC-helikopteri

.

Tämä on mikrohelikopteri, joka on tarpeeksi pieni mahtuakseen käteen, pienestä koostaan huolimatta se on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hauskan ja suhteellisen helpon lentää. Se on varustettu 6-akselisella gyroskooppivakautusyksiköllä, joka tarjoaa vakauden, jota ei ole aiemmin nähty monissa tämän kokoisissa helikoptereissa. Mukana tuleva 2,4 GHz:n lähetin antaa sinulle täydet mahdollisuudet hallita kopteria. Sen avulla voit helposti nousta ilmaan / nousta ylös tai laskeutua / laskeutua alas, lentää eteen- ja taaksepäin, lentää vasemmalle ja oikealle sekä kiertää vasemmalle/oikealle oman akselinsa ympäri. Voit myös valita, haluatko lentää moodissa 1 vai moodissa 2, ja lisäksi on liukusäädin, jolla voit lisätä nopeutta.

.

Detaljoitettu ja skaalattu RC-helikopteri

.

BO-105 C186 ei ainoastaan lennä vakaasti, vaan se näyttää myös todella hyvältä. Monia pieniä yksityiskohtia helikopterin rungon ympärillä, LED-valo sekä edessä että takana, mikä saa sen näyttämään melkein oikealta helikopterilta, joka lentää ilmassa. Todella hieno radio-ohjattava helikopteri, jota voi lentää sekä sisällä että ulkona.

.

Täydellinen RC-helikopteri aloittelijalle

.

Yksi ominaisuuksista, joka auttaa aloittelijoita suunnattomasti, on painike automaattiseen lentoonlähtöön ja laskeutumiseen, yksi painallus saa helikopterin nousemaan noin 1,5 metrin korkeuteen, paina samaa painiketta uudestaan ja se laskeutuu turvallisesti takaisin. Sitten on vielä "Altitude Hold", jota ohjataan anturin avulla, helikopteri pysyy asettamassasi korkeudessa ja pysyy siinä, kun kaasu asetetaan tyhjäkäynnille. Siirtyäksesi uudelle korkeudelle siirrät yksinkertaisesti kaasuvipua ylös tai alas, kunnes saavutat haluamasi korkeuden, palautat vivun neutraaliin asentoon ja se pysyy siinä, kunnes siirrät kaasua uudelleen. Hätäpysäytystoiminto on myös käytettävissä, paina korkeuspainiketta ja pidä sitä painettuna 3 sekunnin ajan, jolloin moottori pysähtyy välittömästi.

.

Tehokas muotoilu

.

Firfox BO-105 C186 on rakennettu vähentämään loukkaantumisriskiä onnettomuuden sattuessa, joten se on helpompi valinta aloittelijalle kokeilla radio-ohjattavaa helikopteria. Tyylikkään tyylikäs virtaviivainen runko ja roottorijousitus lisäävät myös lentoaikaa pienemmän vastuksen ansiosta. Mukana tuleva Li-Po 7,4V (2s) 350mAh modulaarinen akku on nopea ja helppo asentaa ja antaa BO-105 C186:lle jopa 15 minuutin hauskan lennon. Tämä modulaarinen akku ladataan mukana tulevalla USB-laturilla, tämä tarjoaa nopean ja vakaan latausprosessin. BO-105 C186 on valmistettu suorituskykyisistä komponenteista ja materiaaleista, jotka tarjoavat lujuutta, ovat iskunkestäviä ja tehty kestämään.

Lisäakku, varaosat ja tarvikkeet löytyvät vastaavien välilehtien alta.

.

Videoita Firefox BO-105 C186:n kanssa

.

*Oheinen video on Eachine E120, Firefox BO-105 C186 on suurin piirtein sama helikopteri kuin Eachine E120.

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 235x80x70
Span 256
Kantama (m) 80-120
Malli Helikopteri
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 15
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V (2s) 350mAh (medföljer)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Firefox
Tavaramerkki nro C186

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Firefox BO-105 C186
Arviosi