WLtoys 124017 V2 Fierce brushless

Tuote nro
841785
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto mittakaavassa 1/12 (35cm pitkä)
  • Öljytäytteiset iskunvaimentimet ja metallinen alusta
  • Harjaton moottori, huippunopeus 65km/h!
€199,90
Paket pris, AA-batterier, extra batteri & laddpåse

Hirmuinen radio-ohjattava auto - Wltoys 124017 V2

. Tämä on WLtoys 124017 V2 Fierce nopea harjaton radio-ohjattava auto buggy-muodossa ja mittakaavassa 1/12. Tämä on yksinkertaisesti radio-ohjattava auto, joka tekee vaikutuksen jopa RC-harrastajiin! Tämä on päivitetty versio suositusta WLtoys 124019 Fierce -mallista, miten olisi tehokas harjaton moottori, joka antaa RC-autolle 65km/h huippunopeuden, tai kokonaan metallista valmistettu alusta ja alumiiniset iskunvaimentimet? V2 se on saanut tähän on versio 2 Wltoys 124017, jossa Wltoys on päivittänyt radiojärjestelmän niin, että kantama on pidempi, moottori, jossa on korkeampi KV ja hieman pienempi moottoriveto nopeamman ja vakaamman kiihtyvyyden saamiseksi.

Kestävä metallirakenne

. WLtoys 124017 V2 perustuu samaan alustaan kuin WLtoys 124019, eli täysmetallirunkoon. Jopa vaihteiston hammaspyörät on valmistettu metallista, jotta se kestää kovaa kiihdytystä ja ajamista. Haasta itsesi tai muut suurilla nopeuksilla! Vie se oikealle radalle ja laita se testiin! Tai mikset testaisi sen rajoja hyppimällä tai liukastelemalla soralla? Kyllä, tämä WLtoysin RC-auto on yksinkertaisesti valmis haasteisiin!

Öljyllä täytetyt alumiiniset puskurit

. Tämä radio-ohjattava auto on tarkoitettu niille, jotka haluavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa tyhjentämättä lompakkoaan. WLtoys ei ole säästänyt kustannuksia tämän RC-auton valmistuksessa. Öljytäytteiset alumiiniset iskunvaimentimet luovat optimaalisen tienpidon myös epätasaisessa maastossa ja suurilla nopeuksilla. Iskunvaimentimet on täytetty öljyllä parhaan mahdollisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Autossa on niin sanottu erillisjousitus, mikä tarkoittaa, että iskunvaimentimet voivat toimia täysin riippumattomasti muista pyöristä. Tämä on mahdollista, koska jokaisella pyörällä on itsenäinen akseli.

Radio-ohjattu auto, jossa on säädettävä huippunopeus

. RC-autossa on 2,4 GHz:n radio-ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa hyvän kantaman ja turvallisen auton hallinnan. Sinun ei tarvitse huolehtia signaalin häiriöistä, jos radio-ohjattavia autoja ajaa useampi henkilö samanaikaisesti, sillä 2.4GHz tarjoaa turvallisemman ja vakaamman signaalin radion ja rc-auton välille. Radio-ohjauksessa on tilaa 4 AA-paristolle (ei sisälly). Radio-ohjauksen älykäs ominaisuus on säädettävä nopeus (TH.D/R). Voit helposti kääntää maksiminopeutta alaspäin radio-ohjaimen kautta ja tehdä näin autosta hitaamman. Täydellinen, jos haluat antaa vähemmän kokeneen kuljettajan testata autoa. Valmistaudu runsaaseen toimintaan Wltoys 124017 V2:n kanssa!

RTR - Täysin koottu ja ajovalmis

. Radio-ohjattava auto tulee täysin koottuna ja sisältää ladattavan 2200mAh Li-Po 7.4V (2s) akun. Harjaton 2845-4300KV moottori saa runsaasti tehoa tästä akusta. Ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä saadaksesi auton käyntiin, on ladata akku mukana tulevalla laturilla ja asettaa 4 AA-paristoa radio-ohjaimeen. Mukana toimitetulla akulla auto voi saavuttaa jopa 65km/h nopeuden.

Katso videoita tällä RC-auto Wltoys 124017 V2

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/12
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 65
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 356x208x110
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlös 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 2200mAh (Medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 103x34,5x15,5
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 124017

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 124017 V2 Fierce brushless
Arviosi

Relaterade Produkter