WLtoys WL915

Rating:
71%
  • Själv-vänder
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 45km/h

NOPEASTI


HAUSKA

€100,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841163

Superfräcka W-09 katamaran flyger fram över vattnet i upp till 45 km/h! Det är en mäktig syn att se W-09 klyva vattnet och hur den borstlösa motorn ger båten en kraftig acceleration. Det här är den ultimata båten för dig som vill köra på egen hand, men också för dig som vill köra med familj och vänner. Båten går snabbt att lära sig och passar såväl nybörjare som mer erfarna förare.

Avancerad kontroll
Det här är ingen leksak. Kontrollen som följer med W-09 är en avancerad kontroll på 2,4 gHz. Det innebär att du med fördel kan raca flera båtar samtidigt, utan att sändarna riskerar att störa ut varandra. Båten vänder sig på egen hand om den skulle tippa upp och ned. Kontrollen har en räckvidd på upp till 100 meter. Själva båten är 43 cm lång.

En riktigt sportbåt
W-09 både beter sig och ser ut som en riktigt sportbåt. Skrovet är designat för att kunna ta skarpa kurvor och för att snabb accelerera ut på de raka partierna. En laddning räcker till 10 minuters intensiv och fartfylld körning. Många roliga timmar väntar med W-09.

Ready-to-run
Den här båten levereras ready-to-run, vilket innebär att båten är färdigmonterad. Det enda du behöver köpa till är 4 st AA-batterier till kontrollen. Innan första körningen behöver du ladda batteriet och placera det i båten. Det ingår ett uppladdningsbart 1200 mAh 11,1V Li-Po-batteri när du köper W-09. Batteriet laddas upp via den medföljande laddaren.

Grymt stark motor
Den här båten väger bara 0,6 kg och har en stark elmotor som ger bra med kraft. Ligger båten still i vattnet så fylls ena sidan med vatten, men det är bara att gasa på så töms vattnet, båten rätar på sig och ligger rakt i vattnet och båten sticker iväg efter ett tag!

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 430x170x120
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 10
Huippunopeus (km/h) 45
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen T-liitin
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72x30x19
Akku 1200mAh 11,1V Li-Po
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro WL915
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys WL915
Arviosi