Volantex RC Vector Lumen green

Tuote nro
843873
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Pieni radio-ohjattava vene sopii lapsille ja aloittelijoille
  • Värillinen LED-valaistus sivuilla
  • 30km/h ja itsestään kääntyvä toiminto
€59,90

Löydä Volantex RC Vector Lumenin jännitys - Ultimaattinen RC-vene lapsille!

Anna lapsellesi unohtumaton leikkikokemus Volantex RC Vector Lumenilla, upealla radio-ohjattavalla veneellä, joka vie vesileikit uudelle tasolle! Vector Lumenin kyljissä olevan siistin LED-valaistuksen ansiosta se valaisee kaikki veden pinnat, jolloin se näkyy myös pimeässä. LED-valot antavat veneelle hienon ulkonäön ja tekevät siitä helposti seurattavan, mikä edistää sekä hauskuutta että turvallisuutta leikin aikana. Tämä radio-ohjattava vene on täydellinen aloittelijavene lapsille aikuisten seurassa.

Kova RC-ajovene, jossa on V-muotoinen runko ja pieni tehokas moottori

RC-vene, jossa on itsestään kääntyvä toiminto Mikään ei voi pysäyttää Vector Lumenia! Innovatiivisen itsestään kääntyvän toiminnon ansiosta lapset voivat helposti jatkaa ajamista, vaikka vene päätyisi veteen ylösalaisin. Tämä tekee leikistä keskeytymätöntä ja jännittävää ja vähentää samalla keskeytysten ja turhautumisen riskiä.

Perfektiivinen pienempiin järviin ja altaisiin

Yksinkertainen ja hauska RC-vene Tämä RC-vene on helppokäyttöinen, joten se sopii sekä aloittelijoille että kokeneille nuorille kuljettajille. Intuitiivisen radio-ohjauksen ansiosta venettä on helppo ohjata tarkasti ja nauttia jokaisesta hetkestä vesillä. Veneen kyljessä olevat LED-valot todella syttyvät ja antavat veneelle röyhkeän asenteen, kun se kulkee veden päällä. RC-vene on saatavana useissa eri väreissä.

Kestävä ja nopea radio-ohjattava vene

Volantex RC Vector Lumen on rakennettu kestäväksi ja nopeaksi, ja sen huippunopeus on jopa 25-30km/h. Laadukkaista materiaaleista valmistettu V-muotoinen runko takaa pitkäaikaisen kestävyyden ja suorituskyvyn, mikä tekee jokaisesta ajelusta seikkailun. Se kääntyy nopeasti ja vakaasti!

2.4GHz radio-ohjaus

RC-veneessä on 2,4 GHz:n radio-ohjaus, joka varmistaa, että sinulla on RC-veneen täysi hallinta koko ajan ilman häiriöitä ja pitkällä kantamalla. Voit myös ajaa useita muita samaan aikaan ilman häiriöitä, joten vaikka ajaisit muiden RC-veneiden kanssa, se toimii ongelmitta! Voit myös säätää RC-veneen huippunopeutta radio-ohjauksen TH.D/R-asetuksella, jolloin veneen nopeus laskee, jotta vähemmän kokenut henkilö voi kokeilla sitä! - Vector Lumen on hauska radio-ohjattava vene lapsille ja aloittelijoille, koska RC-veneessä on ladattava akku, venettä tulisi käyttää aikuisten seurassa.

RC-vene, toimitetaan RTR (Ready-To-Run)

Volantex RC:n Vector Lumen radio-ohjattava vene tulee täysin koottuna, kaikki elektroniikka on valmiiksi asennettu veneeseen, mukana tulee myös ladattava RC-akku Li-Ion 7.4V (2s) 500mAh ja yksinkertainen USB Balance laturi akulle. Tarvitset vain 4xAA-paristot radio-ohjaukseen ennen kuin voit lähteä ajamaan!

Katso nämä videot Volantex RC Lumen - hauska RC-vene lapsille

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 300x80x75
Toimintatapa El
Ajoaika (min) 7-10
Huippunopeus (km/h) 30
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjattu
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen JST SM 4-pin
Akku Li-Ion 7,4V (2s) 500mAh
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro EXA79506RG

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC Vector Lumen green
Arviosi

Relaterade Produkter