Spektrum NX10 10-Channel DSMX Transmitter

Tuote nro
SPMR10100EU
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kehittynyt 10-kanavainen radio DSMX:llä
  • Täydellinen radio-ohjattaviin lentokoneisiin, helikoptereihin tai lennokkeihin
€639,90

Kokeile RC-ohjauksen vallankumousta: Spektrum NX10 DSMX-lähetin

. Tervetuloa radio-ohjattavan (RC) ohjauksen uuteen aikakauteen! Spektrum NX10 DSMX-lähetin vie RC-kokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin erinomaisen tarkkuuden, luotettavuuden ja mukavuuden ansiosta. Olitpa sitten kokenut ohjaaja tai uusi harrastuksen harrastaja, NX10 muuttaa lento- ja ajokokemuksesi poikkeuksellisiksi.

Edistynyt DSMX-teknologia

. NX10 perustuu Spektrumin hyväksi todettuun DSMX-tekniikkaan, joka takaa vertaansa vailla olevan signaalin vakauden ja vähentää häiriöriskin lähes nollaan. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysin suorituskykyyn huolehtimatta lähettimen ja vastaanottimen välisistä tiedonsiirto-ongelmista.

10-kanavainen kapasiteetti

. 10 kanavan ansiosta NX10 antaa sinulle maksimaalisen hallinnan RC-malleihisi ja -ajoneuvoihisi. Tarkoista mittakaavalennoista edistyneisiin drone-manööveihin, tämä lähetin antaa sinulle monipuolisuuden, jota tarvitset viedäksesi harrastuksesi seuraavalle tasolle. Olitpa kiinnostunut lentokoneiden, helikoptereiden, dronejen tai muiden RC-laitteiden lennättämisestä, NX10 antaa sinulle monipuolisuuden ja joustavuuden, jota tarvitset erilaisten mallien ja lentotyylien hallintaan helposti.

Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä

. Spektrum NX10 tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymäsuunnittelun, jonka ansiosta sekä aloittelevien että kokeneiden lentäjien on helppo konfiguroida ja käyttää lähetintä. Ergonomisen muotoilun ansiosta voit keskittyä itse lentämiseen sen sijaan, että kamppailisit monimutkaisten hallintalaitteiden kanssa.

Yhteensopivuus DSM2- ja DSMX-vastaanottimien kanssa

. Spektrum NX10 toimitetaan ilman vastaanotinta, mutta se on yhteensopiva sekä DSM2- että DSMX-vastaanottimien kanssa, mikä antaa sinulle joustavuutta käyttää erilaisia vastaanottimia erityistarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Sopivat vastaanottimet löytyvät "Accessories" -välilehdeltä täältä tuotesivulta.

Yhteenveto

. Spektrum NX10 DSMX-lähetin on täydellinen ratkaisu kaikille RC-harrastajille, jotka etsivät luotettavaa, monipuolista ja kehittynyttä lähetintä ilmailu- ja autoilutarpeisiinsa. Huipputeknologiansa, helppokäyttöisyytensä ja uskomattoman suorituskykynsä ansiosta NX10 muuttaa RC-kokemuksesi poikkeukselliseksi. Koe vapaus lentää ilman rajoituksia Spektrum NX10 DSMX-lähettimen avulla jo tänään!

Katsele videoita Spektrum NX10 10-kanavaisesta DSMX-lähettimestä

.

Lisätietoja
Tyyppi Radio
Käytetään RC-vene, RC lentokone, RC-työkone, RC Drone
Kanavat (kpl) 10
Taajuus 2.4GHz
Vastaanottaja mukana Ei
Tavaramerkki Spektrum
Tavaramerkki nro SPMR10100EU

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Spektrum NX10 10-Channel DSMX Transmitter
Arviosi