Suchiyu 16201PRO Cheetah brushless V2

Tuote nro
843634
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Säädettävä nopeus enintään noin 50 km/h
  • Harjaton moottori ja päivitetty voimansiirtojärjestelmä
  • Pieni hirviö kätevässä muodossa
€129,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Kova radio-ohjattava auto - Buggy mittakaavassa 1/16

. Suchiyu 16201PRO V2 Cheetah Brushless on uusi RC Buggy tältä toimittajalta. Tässä he ovat lähteneet liikkeelle Cheetahin harjallisesta versiosta ja päivittäneet useita osia. Tässä saat erittäin edullisen auton, jossa on erittäin hyvä suorituskyky tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta.

Vahva rakenne

. 16201PRO Cheetah V2:ssa käytetään korkealaatuisia muoveja, joissa on nailonelementtejä, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia on käytetty herkimmissä osissa, ja kaikki tämä tekee rakenteesta erittäin vahvan. Autossa on kuulalaakerit liukulaakereiden sijaan, mikä tarkoittaa vähemmän kitkaa ja pidempää käyttöikää. Erot Cheetahin tavallisen version ja Cheetah Brushless -mallin välillä ovat seuraavat: harjaton moottori, tehokkaampi ESC erillisellä vastaanottimella, metalliset vetoakselit, päivitetyt tasauspyörästöt metallivaihteilla.

Kuljettimet ja jousitus

. Tehokas moottori yhdistettynä nelivetoon antaa RC-auton loistavan hallinnan kaikissa kulmissa. Auton yksittäisten pyörien jousitus koostuu kaksoistäryleistä, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa antavat erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Voimakkaasti kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kulutuspintakuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon takaamiseksi. Voit valita, haluatko luistella mutkissa vai vain ajaa hallitusti mutta nopeasti.

Radio-ohjattu auto Sopii kokeneemmille kuljettajille

. Jos et ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa, sinun kannattaa luultavasti katsoa sen sijaan 16201 Cheetah Brushless -versiota. 16201PRO Cheetah Brushless on täydellinen auto kokeneemmalle kuljettajalle, joka etsii lisää nopeutta ja tehoa. Tämän auton kiihtyvyyttä ja huippunopeutta on kuitenkin helppo säätää radio-ohjauksen avulla. Radio-ohjaus käyttää myös 2,4 GHz:n taajuusaluetta kommunikoidakseen RC-auton kanssa, mikä antaa sille hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, mikä on täydellinen, jos haluat ajaa radio-ohjattavaa autoa muiden kanssa ilman, että signaalit häiritsevät paljon.

Suuri mittakaavanopeus

. Kun tarkastellaan 1/16 kokoa, RC-auto Cheetah tarjoaa vaikuttavan suuren nopeuden! Kun säädettävä huippunopeus on jopa 45 kilometriä tunnissa, saat monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 20 minuuttia intensiivistä ajamista. Sen jälkeen RC-auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Toimitetaan RTR, 99 % ajovalmis

. Cheetah toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että RC-auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta, joten sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, ja tämän jälkeen täydennettynä suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti radio-ohjattaviin tuotteisiin.

Yhteenveto

. Hobbexin tavoitteena tämän auton kanssa on ollut saada niin suosituista Suchiyu-autoista huonoin muunnelma, jossa saat erittäin tehokkaan ja suorituskykyisen pikkuauton lyömättömään hintaan. Auto sopii erinomaisesti niille, jotka alkavat miettiä, että harjatut autot ovat ehkä hieman liian hitaita. RC-auto on hyvin rakennettu ja helppo rakentaa, mikä tekee siitä hyvän auton, jolla voi opetella ruuvailemaan itse. 16201PRO Cheetah Brushless V2:lla voit luistella soralla, hypätä kuoppiin tai ajaa kovaa asfaltilla tai soralla. Kätevän kokonsa ansiosta auto on helppo ottaa mukaan. Jos onnettomuus sattuu, kaikki varaosat ovat saatavilla hobbex.se:stä.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Buggy
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 283x202x115
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlöst 35A 2-i-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1500mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro SCY-16201PRO_V2

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16201PRO Cheetah brushless V2
Arviosi