Remo Hobby 1631 S-Max

Tuote nro
840357
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/16
  • 4-pyöräveto ja harjattu moottori
  • Huippunopeus 35km/h
Tarjoushinta €60,00 Normaalihinta €89,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier
=
Tallenna €4,97
€95,73

1/16 mittakaavan radio-ohjattava monsteriauto

Siisti pieni radio-ohjattava monsteriauto niille, jotka rakastavat nopeutta ja toiminnantäyteistä ajamista. Remo Hobby 1631 S-Maxissa on kosteussuojattu elektroniikka, joten voit ajaa sillä ulkona kaikissa sääolosuhteissa. Tämä auto on täydellinen niille, jotka haluavat kokea toiminnantäyteistä ajamista ilman hienouksia. S-Max on helppo kuljettaa mukana ja se on superhelppo saada käyntiin.

Säädettävä nopeus

S-Max on nopea RC-monsteriauto, jonka huippunopeus on 35 km/h. Tässä mennään siis kovaa! Mutta radio-ohjauksessa on älykäs toiminto, jolla voit säätää maksiminopeutta ja kiihtyvyyttä alaspäin. Tämä tekee ajoneuvon ohjaamisesta heti helpompaa ja turvallisempaa myös vähemmän kokeneille kuljettajille.

neliveto ja harjattu moottori

Pidätkö maastossa luistamisesta ja siitä, kun renkaista roiskuu hiekkaa ja mutaa? Silloin S-Max on ehdottomasti sinulle sopiva vaihtoehto. Nelivedon ja harjatun moottorin ansiosta saat juuri oikean yhdistelmän voimaa ja käsiteltävyyttä. Liu'uta hallitusti eteenpäin lähes millä tahansa pinnalla. Hyppää ja työnnä esteiden läpi. S-Maxilla voi tehdä enemmän kuin uskotkaan. Suuret kuviorenkaat takaavat erinomaisen käsiteltävyyden myös asfaltilla.

Pieni, nopea ja vahva

Remo Hobby 1631 S-Max on 1/16-mittakaavassa suhteellisen pieni auto ja hieman yli 28 cm pitkä. Se painaa alle 1 kg, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Mutta tämän pienen korin alla on erittäin hienostunut rakenne, joka tekee tästä autosta todellisen nautinnon ajaa. Valmistaudu ottamaan haaste vastaan!

Toimitetaan RTR, 99 % ajovalmis

Remo Hobby 1631 S-Max toimitetaan RTR (Ready-to-run) -toimituksena, jossa kaikki on asennettu autoon. Sen mukana toimitetaan 1500 mAh:n ladattava akku ja USB-laturi. Sinun tarvitsee vain asettaa 4xAA-paristot radio-ohjaukseen (AA-paristot eivät sisälly toimitukseen), suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC-käyttöön. Sitten olet valmis aloittamaan seikkailun!

Etsitkö jotain hieman vakavampaa?

Remo Hobbyn S-Maxista on saatavana myös tehokkaampi versio, S-Max Pro, jossa on harjaton moottori, jonka huippunopeus on suurempi ja kiihtyvyys nopeampi.

Katso videoita Remo Hobby 1631 S-Maxista

<img src="https://www.hobbex.fi/media/product_images/S-Max/S-Max_M-Max.jpg" alt=""><img

src="https://www.hobbex.fi/media/product_images/840357.jpg" alt=""> <img src="https://www.hobbex.fi/media/product_images/840357_3_1_.jpg" alt="">

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 285x210x125
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Remo Hobby
Tavaramerkki nro 1631

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Remo Hobby 1631 S-Max
Arviosi