Remo Hobby 1635 S-Max brushless

Tuote nro
840358
Varastossa
Yleiskatsaus
  • 1/16 mittakaavan radio-ohjattava monsteriauto
  • Harjaton moottori & neliveto
  • Huippunopeus 50km/h
€119,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

S-Max Pro radio-ohjattava monsteriauto mittakaavassa 1/16

Pidätkö nopeudesta ja toiminnantäyteisestä ajamisesta? Silloin S-Max Pro on ehdottomasti radio-ohjattava auto sinulle! Tässä autossa on harjaton moottori ja kosteussuojattu elektroniikka. S-Max Pro laittaa kaikki aistisi koetukselle ja antaa sinulle monia hauskoja ja jännittäviä hetkiä. Auto liikkuu vaivattomasti niin mäkisessä maastossa kuin nurmikolla ja sorakentillä.

Katso soran roiskumista, kun ajat tätä radio-ohjattavaa autoa

neliveto ja tehokas moottori ovat täydellinen yhdistelmä niille, jotka haluavat liukastella sorakentän poikki ja katsella sorasuihkua. S-Max Pro on suhteellisen pieni radio-ohjattava auto mittakaavassa 1/16. Mutta kun huippunopeus on 50 km/h, vauhtielämys on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Täällä on todella nopeaa!

Rohkea kori ja isot pyörät

S-Max Pro huokuu energiaa ja vauhtia. Tyylikäs kori yhdistettynä tehokkaisiin renkaisiin tekee tästä autosta todellisen katseenvangitsijan. Rakenna ratoja, hyppyreitä ja esteitä ja laita S-Max Pro testiin. Tämä pieni radio-ohjattava auto voi tehdä enemmän kuin uskotkaan.

Haasta perheesi ja ystäväsi!

Radio-ohjattavan auton mukana tulee 2,4 GHz:n ohjain. 2.4GHz-taajuuden ansiosta voit ajaa useilla samaan aikaan ilman häiriöitä. Ohjain tarjoaa myös monia asetusvaihtoehtoja, voit säätää ohjausta oikealta vasemmalleRadio-ohjattava

monsteriauto, jossa on vankka rakenne

Etsitkö radio-ohjattavaa autoa, joka kestää kovaa kyytiä? Silloin S-Max Pro on hyvä valinta sinulle. Vankka alusta yhdessä tehokkaan jousituksen kanssa tarkoittaa, että auto kestää paljon toimintaa. Hypyt ja raskaat esteet eivät ole ongelma S-Max Prolle.

neliveto takaa maksimaalisen hallinnan

s-Max Pron neliveto maksimoi ajokokemuksen. Saat optimaalisen hallinnan, kun ajat 50 km/h:n nopeudella erityyppisillä pinnoilla. Koska moottori on vahva, voit helposti laittaa auton hallittuun luistoon ja ralliin soran päällä. Voit myös helposti säätää auton nopeutta säätimellä (TH.D/R), säätimen kautta voit myös säätää ohjausta ja vaihtaa ohjauspyörän oikealta vasemmalle.

Koottu ja valmis radio-ohjattava monsteriauto

S-Max Pro toimitetaan koottuna ja valmiina. Pura vain monster truck laatikosta, lataa akku ja lähde liikkeelle. Autoon on asennettu 1500 mAh:n akku. Akku kestää noin 15 minuuttia kovaa ajoa. Sen jälkeen akku on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Bild på radiostyrda S-Max Monster Truck

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 15
Sopiva Aloittelija, Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 285x210x125
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlöst 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Remo Hobby
Tavaramerkki nro 1635

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Remo Hobby 1635 S-Max brushless
Arviosi