Volantex RC 798-4 Vector SR80

Tuote nro
842348
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tukeva, tehokas radio-ohjattava vene
  • Harjaton moottori, huippunopeus +65km/h
  • Tehokas vakionopeudensäädin, Valmis 4s 14.8V Li-Po:lle
€239,90
Bundle price: Battery & charger

Erittäin radio-ohjattava 80 cm:n vene, jonka huippunopeus on +65 km/h! RC-vene on suunniteltu kilpaveneeksi ja virtaviivainen runko tekee siitä silkkaa ajamisen iloa. Tässä voit todella testata rajoja ja työntää veneen äärimmilleen. Jos se kääntyy ja kaatuu, vene kääntyy itsestään muutaman sekunnin kuluttua. Kun akku tyhjenee, veneen nopeus vähenee, joten tiedät, milloin on aika palata takaisin.

Tehokas harjaton moottori

.

Harjaton 3536 1800kV moottori, joka tarjoaa maksimaalisen välityssuhteen kaksilapaisen potkurin kautta. Vene kiihtyy nopeasti veden yli tiukan käännöksen jälkeen. Moottorissa on automaattinen vesijäähdytys, jonka ansiosta voit ajaa täydellä kaasulla pitkään ilman ylikuumenemisvaaraa (älä kuitenkaan unohda tarkistaa, että jäähdytysletku menee peräsimeen ennen käyttöä).

.

Täydellinen radio-ohjattava vene hauskoihin kisoihin

.

Tykkäätkö ajaa kilpaa perhettä ja ystäviä vastaan? Mikset ajaisi useampaa venettä kerralla ja järjestäisi oikeita kisoja? Vector SR80 -veneessä on 2,4 GHz:n radio-ohjaus, joten sitä voi käyttää myös muiden radio-ohjattavien veneiden läheisyydessä ilman radiohäiriöiden vaaraa. Vector SR80:lläsi olet varmasti voittajakamppailija!

Todellinen RC-vene on kokonaiset 80 cm pitkä

.

Tämä on iso vene, joka selviytyy kovastakin merenkäynnistä. Vector SR80 on 80 cm:n pituudellaan tehokas näky vedessä. Rohkeaan mustaan ja oranssiin runkoon on sijoitettu super siistit dekaalit.

Toimitetaan RTR, ilman akkua ja laturia

.

Vector SR80 toimitetaan täysin koottuna, kaikki elektroniikka asennettuna (Ready-to-run), mutta ilman akkua ja laturia. Vector SR80 voi käyttää useita eri Li-Po akkuja. Aloittelijalle suosittelemme aloittamaan 7.4V 2S Li-Po:lla, niille jotka haluavat ottaa askeleen pidemmälle, suosittelemme 11.1V 3S Li-Po:ta ja jos tunnet olevasi täysin valmis haastamaan veneen, aja 2x 2s 7.4V Li-Po:lla tai 1x 4s 14.8V Li-Po akuilla. Jos aiot käyttää 2x 2S Li-Po:ta, aja täsmälleen samoilla akuilla. Mukana on silmukkaliitin, joka mahdollistaa akun käytön.

*Suositeltu kapasiteetti 2500-5000mAh XT60-liittimellä. Jos tarvitset AA-paristoja radio-ohjaukseen, suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC.

Suosittelemme myös ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC.

Suosittelemme myös teippaamaan ohjaamon runkoon ennen ajoa, koska veneen suuret nopeudet voivat aiheuttaa ohjaamon lentämisen irti, jos vene on ylösalaisin.

.
Sopivat akut ja laturit löydät välilehdeltä "Akut ja laturit", tarjoamme myös varaosia veneeseen ja se löytyy välilehdeltä "Varaosat".

Etsitkö tehokkaampaa venettä

? Vector SR80 on suuri ja nopea vene, mutta siitä on olemassa Pro-versio, jossa on tehokkaampi moottori, potkuri ja metalliperäsin. Kyseinen vene löytyy täältä: Volantex RC 798-4P Vector SR80PRO.

Katsele videoita Volantex RC 798-4 Vector SR80:stä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 800x200x160
Toimintatapa El
Huippunopeus (km/h) +65
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi Ei mukana
Akun liittimen XT60
Akku Medföljer ej
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro EXA79804AR

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 798-4 Vector SR80
Arviosi