Pro boat Impulse 32 Brushless Deep-V

Tuote nro
PRB08037T1
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tukeva harjaton radio-ohjattava vene, noin 82cm pitkä
  • Tehokkaasti rakennettu metallisella potkurilla ja peräsimellä
  • Valmis 6s (2x3s) Li-po virralle
€619,90
Paket pris, Laddare + Laddkabel + Batteri + Laddpåse

Nopea RC-vene - Pro Boat Impulse 32" Brushless Deep-V

. Oletko valmis viemään RC-vene kokemuksesi aivan uudelle tasolle? Silloin Pro Boat Impulse 32" Brushless Deep-V on täydellinen vene sinulle! Vaikuttavan nopeutensa, suuren kokonsa ja tehokkaan 6s-kaasuttimensa ja moottorinsa ansiosta tämä harjaton RC-vene tarjoaa kokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty. Olitpa sitten kokenut kilpa-ajaja tai innokas harrastaja, Impulse antaa sinulle tuntikausia jännitystä ja adrenaliinipöhinää vesillä!

Tehokas harjaton elektroniikka

. Impulse 32" Brushless Deep-V on yksi markkinoiden nopeimmista RTR RC-veneistä. Edistyksellisen harjattoman moottorinsa ja aerodynaamisen V-muotoisen rungon ansiosta se voi saavuttaa äärimmäisiä nopeuksia vedessä, miten olisi jopa 80km/h huippunopeus! RC-vene on varustettu tehokkaalla elektroniikalla, kuten Spektrum™ Marine 3682, 2000Kv harjattomalla moottorilla ja Spektrum™ Smart 160A HV, vakionopeussäätimellä (ESC). Tulet olemaan vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti tämä vene kiihtyy ja leikkaa aaltoja. Nauti tämän kilpa-RC-veneen voiman ja nopeuden kokemisesta! Miten olisi huippunopeus jopa 80km/h 2x 11,1V 3s Li-Po akuilla, joka on 6s 22,2V!

Suuri radio-ohjattava vene

. Impulsen suuri koko 32" (81cm) tekee siitä vaikuttavan näyn vesillä. Pituus on 81cm ja rungon leveä muotoilu, joten tämä RC-vene tarjoaa vakaan ja hallittavissa olevan kyydin jopa suurilla nopeuksilla. Ajoitpa sillä sitten järvellä, joella tai merellä, herätät kaikkien huomion, jotka näkevät tämän vaikuttavan veneen toiminnassa. Anna itsellesi äärimmäinen läsnäolo vesillä tämän suuren RC-veneen avulla!

Täydellinen ohjaus ja suuri kantama 2,4 GHz:n radio-ohjauksella

. Kun RC-veneessä on paljon tehoa ja äärimmäiset nopeudet, sinun on voitava hallita sitä täysin, joten Impulse 32" on varustettu Spektrum DX3 -radio-ohjaimella, joka yhdistyy Spektrum SR315 3-kanavaiseen vastaanottimeen! Tämä tarkoittaa, että signaalihäiriöitä ei tule, koska radio puhuu vastaanottimen kanssa 2,4 GHz:n taajuusalueella ja kantama on jopa 100 metriä.

RC-vene valmiina kilpailemaan!

! Pro Boat Impulse 32" Brushless Deep-V ei ole vain nopea ja tehokas RC-vene, vaan se on myös suunniteltu kisavalmiiksi. Se on varustettu tehokkaalla potkurilla ja peräsimellä, jotka tarjoavat optimaalisen ohjattavuuden ja hallinnan. Ajoitpa sitten kilpaa muita veneitä vastaan tai haastat vain itsesi saavuttamaan uusia nopeusennätyksiä, Impulse tarjoaa jännittävän ja kilpailukykyisen kokemuksen. Jos siis etsit nopeaa, suurta ja tehokasta RC-veneen, Pro Boat Impulse 32" Brushless Deep-V on täydellinen valinta sinulle. Vaikuttavan nopeutensa, tehokkaan 4s-moottorinsa ja kilpa-ajovalmiin rakenteensa ansiosta se tarjoaa sinulle tuntikausia jännittävää ja adrenaliinipitoista ajelua vesillä. Osta oma Impulse 32" jo tänään ja tutustu kilpa-RC-veneiden hämmästyttävään maailmaan!

Radio-ohjattava vene toimitetaan RTR, 90 % valmiina lähtöön

. Pro Boat Impulse 32" harjaton Deep-V -vene toimitetaan valmiiksi rakennettuna, kaikki elektroniikka valmiiksi asennettuna ja valmiina veneessä, eli RTR (Ready-to-run). Vene toimitetaan kuitenkin ilman akkuja ja latureita. RC-vene vaatii 2x 7,4V (4s 14,8V) tai 2x 11,1V (6s 22,2V) Li-Po akut IC5/EC5 liittimellä. Ja 4 AA-paristoa radio-ohjaukseen. Suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta.

Suosittelemamme akut:

. Veneen tulisi toimia Li-Po akuilla, joissa on IC5/EC5 liitin. Jos sinulla on jonkin verran kokemusta aiemmasta, suosittelemme, että käytät 2x 2s 7,4V joten 4s niin vene saa likimääräisen huippunopeuden noin 60km/h.

Jos haluat ajaa itsesi ja RC-veneen maksimiin, 2x 3s 11,1V akuilla ajaa 6s (22,2V), jolloin veneen huippunopeus on +80km/h.

Muista, että vene toimii Li-Po akuilla ja vaatii yhteensopivan laturin, jolla voi ladata Li-Po akkuja.
Sopivat akut ja laturit löydät välilehdeltä "Akut ja laturit" täältä tuotesivulta. Heti tuotekuvien alapuolella tarjoamme edullisen kokonaispaketin akkuja ja latureita!

Katsele videoita Pro Boat Impulse 32" Brushless Deep-V -veneen kanssa

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mitat (PxLxK) (mm) 837x238x178
Toimintatapa El
Huippunopeus (km/h) +80 (Med rätt batteri)
Materiaali Muovattu muovi
Moottori Harjaton
Rungon tyyppi V-hull
Laturi USB (mukana)
Akun liittimen EC5
Akku 2x2S 7,4V eller 2x3S 11,1V Li-Po (Medföljer ej)
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Pro Boat
Tavaramerkki nro PRB08037T1

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pro boat Impulse 32 Brushless Deep-V
Arviosi