Suchiyu 16103PRO Gantry brushless v2

Tuote nro
843633
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Säädettävä nopeus enintään 50 km/h
  • Harjaton moottori ja päivitetty voimansiirtojärjestelmä
  • Pieni hirviö kätevässä muodossa
€129,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Kova radio-ohjattava auto - Monster Truck mittakaavassa 1/16

. Suchiyu 16103PRO Gantry Brushless V2 on uusi RC Monster Truck tältä toimittajalta. Tässä he ovat lähteneet liikkeelle Gantryn harjallisesta versiosta ja päivittäneet useita osia. Tässä saat erittäin edullisen auton, jolla on erittäin hyvä suorituskyky tehokkaan harjattoman moottorin ansiosta.

Vahva rakenne

. 16103PRO V2 Gantry käyttää korkealaatuisia muoveja, joissa on nailonelementtejä, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia käytetään herkimmissä osissa, ja kaikki tämä tekee rakenteesta erittäin vahvan. Vaunussa on kuulalaakerit liukulaakereiden sijasta, mikä tarkoittaa vähemmän kitkaa ja pidempää käyttöikää. Erot Gantryn tavallisen version ja Gantry Brushless V2:n välillä ovat seuraavat: harjaton moottori, tehokkaampi ESC erillisellä vastaanottimella, metalliset vetoakselit, päivitetyt tasauspyörästöt metallisilla hammaspyörillä ja tehokkaampi akku, joka antaa hieman pidemmän ajoajan.

Kuljetusjärjestelmä ja jousitus

. Tehokas moottori yhdistettynä nelivetoon antaa sinulle loistavan hallinnan RC-autosta kaikissa kulmissa. Auton yksittäisten pyörien jousitus koostuu kaksoisnivelakseleista, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa antavat erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Voimakkaasti kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kulutuspintakuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon takaamiseksi. Voit valita, haluatko luistella mutkissa vai vain ajaa hallitusti mutta nopeasti.

Radio-ohjattu auto Sopii kokeneemmille kuljettajille

. Jos et ole koskaan ennen ajanut radio-ohjattavaa autoa, kannattaa tutustua sen sijaan harjattuun 16103 Gantryyn. 16103PRO Gantry Brushless on täydellinen auto kokeneemmalle kuljettajalle, joka etsii lisää nopeutta ja tehoa. Kiihdytystä ja huippunopeutta on kuitenkin helppo säätää myös tämän auton radio-ohjauksella. Radio-ohjaus käyttää myös 2,4 GHz:n taajuusaluetta kommunikoidakseen RC-auton kanssa, mikä antaa sille hyvän kantaman ja minimaaliset signaalihäiriöt, mikä on täydellinen, jos haluat ajaa radio-ohjattavaa autoa muiden kanssa ilman, että signaalit häiritsevät paljon.

Suuri mittakaavanopeus

. Kun tarkastellaan 1/16 kokoa, Gantry RC-auto tarjoaa vaikuttavan suuren nopeuden! Säädettävän huippunopeuden ollessa jopa 45 km/h, se kulkee todella nopeasti, sinulle tarjotaan monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 20 minuuttia intensiivistä ajoa. Sen jälkeen RC-auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin.

Toimitetaan RTR, 99 % ajovalmis

. Gantry toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että RC-auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta, joten sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, ja tämän jälkeen täydennettynä suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti radio-ohjattaviin tuotteisiin.

Yhteenveto

. Hobbexin tavoitteena tämän auton kanssa on ollut saada niin suosituista Suchiyu-autoista huonoin muunnelma, jossa saat erittäin tehokkaan ja suorituskykyisen pikkuauton lyömättömään hintaan. Auto sopii erinomaisesti niille, jotka alkavat miettiä, että harjatut autot ovat ehkä hieman liian hitaita. RC-auto on hyvin rakennettu ja helppo rakentaa, mikä tekee siitä hyvän auton, jolla voi oppia ruuvailemaan itse. Harjattomalla 16103PRO Gantry Brushless -autolla voit luistella soralla, hypätä kuoppien päälle tai ajaa nopeasti asfaltilla tai soralla. Kätevän kokonsa ansiosta auto on helppo ottaa mukaan. Jos onnettomuus sattuu, kaikki varaosat ovat saatavilla hobbex.se:stä.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 300.5x205x138
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlöst 35A 2-i-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7.4V 1500mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro SCY-16103PRO

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16103PRO Gantry brushless v2
Arviosi

Relaterade Produkter