Volantex RC 761-13 P40 400mm

Tuote nro
842677
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tyylikäs P-40 Warhawk RC-kone
  • Kolme lentotilaa: Aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan lentotila
  • Mukana ladattava akku
€99,90
Paket pris, AA-Batterier, extra batteri & laddpåse

Klassinen "Warbird" radio-ohjattava lentokone

.

P-40 Warhawk on amerikkalainen hävittäjä/hyökkäyslentokone, jota käytettiin toisessa maailmansodassa. Potkurivetoinen lentokone, jossa on tilaa yhdelle lentäjälle. Kone lensi ensimmäisen kerran 14. lokakuuta 1938, mutta nimellä XP-40. P-40 Warhawk oli erittäin hyvä matalalla ja keskikorkeudella, mikä teki siitä täydellisen hävittäjäkoneen. Tartu siis tilaisuuteen lentää tätä radio-ohjattavaa lentokonetta itse!

.

6-akselinen gyro tekee RC-lentämisestä helppoa

.

Harrasta ohjaimet ja ryhdy itse P-40 Warhawk -lentäjäksi! Lentokoneessa on kolme eri tilaa, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi lentäjänä. Valitse aloittelijan, kokeneen ja asiantuntijan välillä. Aloittelijan tilassa koneen 6-akselinen gyro toimii pitääkseen koneen vakaana ilmassa. Keskityt oppimaan koneen hallintaa ja suorittamaan perusmanöövereitä. Tämä tila ei edellytä aiempaa kokemusta RC-lentämisestä.

Harjoiteltuasi hieman, olet valmis siirtymään seuraavaan lentotilaan - kokenut. Tässä gyro ei tee yhtä kovaa työtä ja saat mahdollisuuden hallita konetta enemmän omatoimisesti. Viimeinen lentotila on asiantuntijatila, ja tässä lennät konetta ihan itse!

.

2,4 GHz:n radio-ohjaus sisältyy

.

Volantex RC P-40 Warhawkin mukana tulee 4-kanavainen 2,4 GHz:n radio-ohjaus. Tämä on korkea taajuus, jonka avulla voit lentää konetta ilman riskiä muiden radio-ohjattavien lentokoneiden aiheuttamista radiohäiriöistä. Täydellinen, jos haluat koota kaveriporukan ja lentää useita lentokoneita samanaikaisesti. Ohjain tarvitsee 4 AA-paristoa (ei sisälly).

.

Kestävästä EPP-muovista valmistettu

.

Volantex RC P-40 Warhawk on hyvä valinta aloittelijalle ja sen rakenne on erittäin kestävä. Runko on valmistettu EPP-muovista, joka on tunnetusti erittäin iskunkestävä materiaali

.

RC-lentokone toimitetaan RTF

.

Tämä radio-ohjattava lentokone toimitetaan täydellisenä ja täysin koottuna RTF (Ready-to-fly). Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä aloittaaksesi ja lentääksesi on ladata mukana tuleva akku. Tämä onnistuu helposti mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Akku kestää noin 14 minuuttia hauskaa ja jännittävää lentämistä, ennen kuin on aika ladata akku. Jotain, josta sinun on kuitenkin maksettava itse, on 4 AA-paristoa radio-ohjaukseen, suosittelemme, että ostat ladattavat AA-paristot Modrista.

.

Videoita P40 400mm:n kanssa

.

Volantex RC 761-13 P40 400mm ja Eachine - P-40 Fighter 400mm ovat suurin piirtein samat RC-koneet ja toimivat samalla tavalla. *Lisävarusteet ja paristot voivat poiketa Volantex RC P40*

mukana tulevista.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 400
Pituus (mm) 317
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 14
Moottorityyppi Coreless
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro EXA76113R
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-13 P40 400mm
Arviosi