Huina 1599 Excavator

Tuote nro
843410
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tehokas RC-kaivinkone mittakaavassa 1/14
  • Paljon metalliosia, paino noin 12kg
  • Tulee RTR ladattavalla akulla & 2.4GHz 12CH radiolla.
€849,90

Aito radio-ohjattava kaivinkone valmiina likaiseen työhön! - Huina 1599 kaivinkone

RC-mallit ovat kulkeneet pitkän matkan ensimmäisistä pienistä leluista, jotka olivat aikoinaan lasten suosiossa. Nykyään aikuiset ja harrastajat voivat nauttia edistyksellisistä ja realistisista radio-ohjattavista työajoneuvoista, jotka peilaavat täysimittaisia koneita pienoiskoossa. Huina, RC-työajoneuvojen edelläkävijä, tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen vaikuttavalla Huina 1599 -kaivinkoneellaan. Huina ei ole vain RC-työajoneuvojen valmistaja, vaan myös yksi alan suurimmista, joka on tunnettu korkealaatuisten ja erittäin realististen RC-ajoneuvojen valmistuksesta. Kiinassa sijaitseva yritys on vakiinnuttanut asemansa yhtenä alan luotettavimmista ja innovatiivisimmista valmistajista.

Huina 1599 RC-kaivinkone - insinöörityön mestariteos mittakaavassa 1/14

Realismia jokaisessa yksityiskohdassa Huina 1599 on suunniteltu niin, että se on läheinen kopio oikeasta kaivinkoneesta. Jokainen yksityiskohta, pienistä hydrauliletkuista kaivinkoneen kauhaan, on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan autenttinen kokemus. Jokaisen komponentin uskomaton realismi ja laatu tekevät sinuun vaikutuksen. Huina 1599 on niin yksityiskohtainen, että se sopii jopa työajoneuvokeräilijälle! Varustettu raskailla vaihteilla, servoilla ja moottoreilla, jotka ohjaavat kaivinkoneen käsivarsia ja kaikkea muuta, mikä tässä vankassa radio-ohjattavassa kaivinkoneessa liikkuu.

12-kanavainen radio-ohjaus

Huina 1599:n mukana tuleva radio-ohjaus on suorastaan tekninen mestariteos. Yli 12 kanavan avulla se antaa sinulle täydellisen hallinnan kaivinkoneen liikkeisiin. Voit helposti ohjata kaivinkoneen kauhaa, nosturin käsivartta, kippikauhaa ja paljon muuta. Se antaa sinulle tunteen siitä, että todella olet kaivinkoneen kuljettaja rakennustyömaalla.

Korkea laatu, pitkä käyttöaika

Huina asettaa korkeat vaatimukset materiaaleille ja valmistusprosesseille. Huina 1599 on rakennettu kestämään, ja se on valmistettu laadukkaista komponenteista, jotka ovat vankkoja ja kestäviä. Voit olla varma, että investointisi antaa sinulle monta tuntia nautintoa. Huina 1599 on valmistettu kestävästä metallista ja komposiitista/muovista. RC-kaivinkone on varustettu tehokkaalla ladattavalla akulla, joka antaa sinulle pitkän käyttöajan. Sinun ei tarvitse huolehtia sen jatkuvasta lataamisesta, joten voit keskittyä nauttimaan sen käytöstä. Mukana on Li-Ion 7.4V 4000mAh:n Li-Ion.

Ääni efektejä, valaistus ja paljon metalliosia

Mitä siis odotat, osta uusi radio-ohjattava kaivinkoneesi jo tänään Olitpa sitten keräilijä, innokas harrastaja tai rakennusalan ammattilainen, Huina 1599 tekee vaikutuksen suorituskyvyllään ja realistisuudellaan. Se on investointi laatuun ja viihteeseen, joka ilahduttaa sinua pitkään. Hanki kiireesti oma Huina 1599 -kaivinkoneesi ja löydä jännitys, kun hallitset miniatyyri-kaivinkonetta, jossa on erinomaiset yksityiskohdat ja ominaisuudet.

RC-kaivinkone, toimitetaan RTR 99 % käyttövalmiina

Katso nämä Huina 1599 -videot

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Kokenut, Ammattilainen
Mittakaava 1/14
Mitat (PxLxK) (mm) 520x214x470
Malli Excavator
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 40-50
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 4400mAh (Medföljer)
Akun liittimen XT30
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1599
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1599 Excavator
Arviosi