Suchiyu 16106PRO Adventure

Tuote nro
843424
Varastossa
Yleiskatsaus
  • RC-auto mittakaavassa 1/16, 4-pyörävetoinen
  • Harjaton moottorijärjestelmä, huippunopeus 50km/h
  • Sisältää ladattavan akun ja laturin
€129,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

Todella nopea radio-ohjattava auto - Aavikkoauto 1/16 mittakaavassa, 50km/h

. Suchiyu 16106 PRO Adventure on kauan odotettu uutuus vuodelle 2023. Tässä on lähdetty liikkeelle hyväksi havaitusta 1:16-alustasta uudella siistillä korilla, jossa on paljon värejä ja LED-valot. Tässä saat erittäin edullisen auton hyvällä suorituskyvyllä, joka on rakennettu samalla tavalla kuin ammattimaisemmat autot. 16106Pro Adventure:ssa on muun muassa tehokas harjaton moottori, päivitetty metallinen voimansiirto, ohjaustangot ja pyörän akselinpitimet metallia, neliveto, säädettävä nopeus, LED-valot ja paljon muuta!

Vahva kori LED-valoilla

. Tämä auto ei ole vain tehokas, vaan myös todella kova, sillä sen etuosaan, katolle ja taakse on sijoitettu LED-valot. Ajoitpa sitten päivällä tai yöllä, nämä valot valaisevat tietäsi ja luovat hämmästyttävän visuaalisen efektin. RC-ajostasi tulee entistäkin jännittävämpää, kun näet näiden valojen valaisevan maastoa edessäsi. Tämän lisäksi auton takaosaan on asennettu myös rengas, ei vain siksi, että RC-auto näyttää hyvältä, vaan voit myös käyttää sitä, koska se on samanlainen kuin renkaat, jotka on jo asennettu RC-autoon, saat ylimääräisen renkaan yksinkertaisesti. Paketti sisältää myös ylimääräiset LED-valot ja työkalut!

RC-auto, jossa on vahva rakenne

. He ovat päättäneet käyttää korkealaatuista muovia, jossa on nailonelementtejä 16106 PRO Adventure -mallissa, jotta se olisi mahdollisimman kestävä. Alumiinia on käytetty alttiimmissa osissa, ja kaikki tämä yhdessä antaa erittäin vahvan rakenteen. Tämä on PRO-muunnos, mikä tarkoittaa, että siihen on asennettu tehokkaampi moottori ja voimansiirto. Autossa on tehokkaampi voimansiirto kuin vakiovariantissa, jossa on muovia. Jopa ohjaustangot ja pyörän akselinpitimet ovat myös metallia! Lisäksi RC-autossa on kuulalaakerit liukulaakereiden sijaan, mikä takaa pienemmän kitkan ja pidemmän käyttöiän.

Brushless-moottorijärjestelmä

. Tehokas harjaton moottori antaa RC-autolle loistavan kiihtyvyyden ja huippunopeuden, tämä yhdistettynä nelivetoon antaa sinulle loistavan hallinnan RC-autosta kaikissa mutkissa. Auton yksittäisten pyörien jousitus koostuu kaksinkertaisista kolmionmuotoisista lenkeistä, jotka yhdessä räätälöityjen kitkaiskunvaimentimien kanssa antavat erittäin hyvän pidon kaikilla pinnoilla. Voimakkaasti kuvioiduissa renkaissa on huolellisesti valittu kuvio ja kumiseos parhaan mahdollisen pidon aikaansaamiseksi. Voit valita, haluatko luistella mutkissa vai vain ajaa hallitusti mutta nopeasti.

Korkea mittakaavanopeus

. Pieneen 1/16 kokoonsa nähden Adventure PRO RC-auto tarjoaa vaikuttavan, jopa 50 km/h nopeuden! Voit myös helposti säätää nopeutta radio-ohjauksen avulla kahdessa eri portaassa, jotta voit mukauttaa nopeuden ajokokemuksesi mukaan. 50km/h nopeudella pääset todella lujaa, sinulle tarjotaan monia vauhdikkaita ja tapahtumarikkaita kokemuksia. Akku kestää 10 minuuttia intensiivistä ajamista. Sen jälkeen auto on ladattava, ennen kuin se on valmis uusiin seikkailuihin. Mutta voit myös halutessasi ostaa autoon ylimääräisen RC-akun saadaksesi siitä enemmän irti, minkä voit tehdä helposti auton oston yhteydessä tai sen jälkeen.

RC-auto, jossa on 2,4 GHz:n radiolähetin

. Mukana tulevan 2,4 GHz:n radiolähettimen avulla voit hallita autoasi täysin. 2,4 GHz:n avulla vältät paljon signaalihäiriöitä, ja se antaa sinulle hyvän kantaman jokaisen liikkeen tarkkuudella. Radio-ohjauksen kautta voit asettaa ylös/alas-nopeuden kolmessa eri portaassa (100 %, 75 % & 50 %) ja siten mukauttaa sen kuljettajan kokemuksen mukaan. Vie siis Adventure PRO radalle tai vain ajele soralla ja haasta perheesi ja ystäväsi kisaan!

Toimitetaan RTR, 99 % lähtövalmiina

. 16106PRO Adventure toimitetaan RTR (Ready-To-Run), mikä tarkoittaa, että RC-auto tulee täysin koottuna suoraan laatikosta, joten sinun tarvitsee vain purkaa auto, ladata akku ja lähteä ajamaan. Autoon on asennettu ladattava akku, joka on helppo ladata mukana toimitetulla USB-kaapelilla. ohjaukseen tarvitaan 3 AA-paristoa, ja tämän lisäksi suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-ajoon. Laatikko sisältää myös ylimääräisiä korin kiinnikkeitä, kiinnikkeitä iskunvaimentimien säätämiseen, takapuskurin (autoon on asennettu pyörätanko) ja ylimääräisiä LED-valoja ja työkaluja!

Katso video Suchiyu 16106PRO:sta

.

.
Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) 50
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 320x205x140
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
ESC Borstlöst 3-i-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki Suchiyu
Tavaramerkki nro 16106PRO

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suchiyu 16106PRO Adventure
Arviosi