WLtoys 12427B TNT

Tuote nro
841281
Varastossa
Yleiskatsaus
 • 1/12 mittakaavan radio-ohjattava auto, jossa on LED-valot edessä ja takana
 • Röyhkeä valaistu näyttö radio-ohjaimissa
 • Huippunopeus 45km/h on säädettävissä
 • €99,90
  Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

  Wltoys 12427B TNT - Naughty 1/12 mittakaavan radio-ohjattava auto

  Valmistaudu toiminnantäyteiseen seikkailuun mäkisessä maastossa ja vaikeiden esteiden yli kovalla radio-ohjattavalla autolla, kuten 12427B TNT! Tämä RC-auto saa taatusti adrenaliinisi nousemaan. Wltoys 12427B TNT on hieman ylellisempi ja röyhkeämpi versio Wltoys 12427 Acrossista. Päivitetty radio-ohjaus näytöllä, etu- ja takaosan LED-valoilla.

  Vauhdikas RC-seikkailu koko perheelle

  Säädettävällä huippunopeudella, joka on enintään 45 km/h, WLtoys 12427B TNT päihittää useimmat muut tämän hintaluokan maastoautot. Tässä se todella menee lujaa! Tämä auto sopii niin kokeneemmalle kuin nuoremmallekin kuljettajalle. Radio-ohjauksessa on älykäs toiminto, jonka avulla huippunopeutta on helppo rajoittaa. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, jonka ansiosta kaikki voivat nauttia 12427B TNT:stä.

  Tukeva rakenne kovaa ajoa varten

  Rakenne on sekä vankka että kestävä. Wltoys 12427B TNT RC-autossa on jäykkä taka-akseli ja neliveto optimaalisemman käsiteltävyyden ja hallinnan takaamiseksi. Kova LED-valaistus edessä ja takana, LED-valaistus itsessään on erittäin akkutehokas ja sillä on pieni vaikutus akun kokonaiskulutukseen.

  Siisti radio-ohjaus näytöllä

  Wltoys 12427B TNT:ssä on 2,4 GHz:n ohjaus/lähetin, jonka avulla voit ajaa useita samanaikaisesti ilman häiriöitä. Säädä myös helposti auton nopeutta ohjaimen TH.D/R-säätimellä. Tämän lisäksi ohjain on varustettu myös yläreunassa olevalla lihavoidulla näytöllä, joka näyttää asetukset, kuinka paljon tehoa auto saa kaasulla tai miksipä ei näkisi, kuinka paljon akkua ohjaimessa on jäljellä.

  Laita rc-auto testiin ja koe vauhdikas toiminta

  Wltoys 12427B TNT radio-ohjattavassa autossa on vakaa ja kestävä alusta. Pitkien pyörien jousituksen ansiosta auto selviytyy vaikeimmistakin esteistä. Keinun säätö on täysin portaaton, joten ajotuntuma tulee luonnollisesti esiin. Anna Wltoys 12427B TNT -auton laittaa ajotaitosi koetukselle. Rakenna ratoja, rakenna hyppyreitä ja testaa rajasi. Tämä auto pystyy kääntymään ja laskeutumaan melkein minne tahansa.

  Täydellinen paketti - lataa akku ja lähde liikkeelle

  Wltoys 12427B TNT RC-auto toimitetaan täysin koottuna, ja kaikki elektroniikka on esiasennettu tehtaalla. Radio-ohjattavassa autossa on ladattava akku ja USB-laturi, joka vaatii 5V 2A USB-pistorasian. Laita akku lataukseen ja aseta 4 AA-paristoa radio-ohjaimeen (AA-paristot eivät sisälly toimitukseen). Suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-ohjaukseen.

  Katso videoita WLtoys 12427B:n kanssa

  Lisätietoja
  Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
  Mittakaava 1/12
  Malli Desert Racer
  Huippunopeus (km/h) 45
  Säädettävä huippunopeus Kyllä
  Ajoaika (min) 10
  Sopiva Aloittelija
  Mitat (PxLxK) (mm) 350x230x165
  Toimintatapa El
  Vetotapa 4WD
  Moottori Harjattu
  Moottorin koko 540
  ESC Borstat 3-in-1
  Laturi USB (mukana)
  Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
  Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
  Akun liittimen T-liitin
  Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
  Tavaramerkki WLtoys
  Tavaramerkki nro 12427B

  Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

  Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

  Här hittar du passande tillbehör till denna modell

  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:WLtoys 12427B TNT
  Arviosi