Enoze 9303E Bullseye

Tuote nro
841304
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto - Mittakaava 1/18 (29cm pitkä)
  • Huippunopeus 35km/h on säädettävissä
  • Pieni, röyhkeä nelivetoinen aavikkokilpa-auto
€59,90
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse
PXtoys Enoze 9303E on pieni ja nopea RC-auto aavikkokilpa-auton muodossa! Paljon RC-autoa korin alla ottaen huomioon alhainen hinta! 9303E on 1/18 mittakaavan radio-ohjattava auto, jonka huippunopeus on 35 km/h. Suhteellisen pieni koko ja suuri nopeus on loistava yhdistelmä! Auto lentää täysin eteenpäin ja antaa sinulle kuljettajana hauskan ja vauhdikkaan kokemuksen. Enoze 9303E Bullseye on vain yksi monista muista saman sarjan malleista, tämä on aavikkokilpailijaversio, muut autot löydät täältä: PXtoys Enoze 93-sarja

RC-auto, jossa on neliveto optimaalisen tienkäytön takaamiseksi

Kun ajat radio-ohjattavaa autoa suurilla nopeuksilla, tienpito on avainasemassa. Enoze 9303E -mallissa saat nelivedon ja portaattoman kaasun/ohjauksen, mikä tarkoittaa, että hallitset autoa täysin. Kun kehityt kuljettajana, 9303E Bullseye reagoi siihen antamalla sinulle tiukemmat mutkat ja hallitummat suorat.

Vahva moottori, jossa riittää nopeutta

Enoze 9303E:n voimanlähteenä on harjattu 390-moottori, joka antaa RC-autolle runsaasti tehoa ja nopeutta. Nopeus on säädettävissä säätimellä ja voit asettaa, haluatko huippunopeuden olevan alhaisempi. Täydellinen aluksi, kun haluat tutustua radio-ohjattavaan autoon etkä mennä heti täyteen vauhtiin. Matalamman huippunopeuden ansiosta auto sopii myös paremmin aloittelijoille. Käännä vain nopeus taas ylöspäin, kun tunnet nopeuden mukavaksi!

Osta kaksi autoa - enemmän kuin kaksi kertaa hauskempaa!

Enoze 9303E on edullinen RC-auto, jossa saat paljon autoa rahoillesi. Sen sijaan, että ajaisit vuorotellen kavereidesi kanssa, mikset ostaisi yhtä autoa kummallekin? Bullseye on täydellinen auto kilpailemiseen ja yhdessä ajamiseen. Ohjaus on 2,4 GHz:n taajuudella, mikä tarkoittaa, että autojen välillä ei ole RC-häiriöiden vaaraa. Menkää yhdessä ulos, rakentakaa ratoja ja hyppyreitä. Kilpailevat toisiaan vastaan ja viettäkää hauskaa aikaa yhdessä!

Toimitetaan 99 % valmiina, RTR

Enoze 9303E Bullseye toimitetaan täysin koottuna RTR (ready-to-run) -konseptimme mukaisesti. 7,4 V 2s 850 mAh:n ladattava akku on asennettu autoon, kun purat sen pakkauksesta. Lataa akku mukana tulevan USB-kaapelin avulla ja sitten olet valmis lähtemään liikkeelle! Ohjaukseen tarvitaan 4 AA-paristoa (ei sisälly), mutta suosittelemme ostamaan ladattavat AA-paristot Modrilta, jotka sopivat täydellisesti RC-käyttöön.

Katso video Enoze 9303E:n kanssa

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/18
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) 35
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 20
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 290x190x120
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 390
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Akun liittimen Mini-Tamiya
Akku ohjaukseen Ei mukana (3xAA)
Tavaramerkki PXtoys
Tavaramerkki nro 9303E

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enoze 9303E Bullseye
Arviosi