WLtoys 12427 Across

Tuote nro
840351
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto mittakaavassa 1/12 (38cm pitkä)
  • LED-valot edessä ja neliveto
  • Huippunopeus n. 40km/h on säädettävissä
€99,90
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)

WLtoys 12427 Across - Siisti radio-ohjattava auto kaikille

RC-auto valmiina toimintaan Ajoitpa sitten läpi erilaisten maastojen tai valloitat jyrkkiä mäkiä, tämä WLtoys 12427 radio-ohjattava auto on rakennettu selviytymään kaikesta helposti. Sen neliveto ja jousitusjärjestelmä takaavat tasaisen ajon, kun taas röyhkeät kumirenkaat tarjoavat loistavan pidon selviytyäksesi vaikeimmistakin maasto-olosuhteista.

Radio-ohjattava auto koko perheelle

Jopa 50 km/h:n säädettävällä huippunopeudella WLtoys 12427 Across päihittää useimmat muut tämän hintaluokan RC-autot. Tässä se menee todella lujaa! Tämä radio-ohjattava auto sopii niin kokeneemmalle kuin nuoremmallekin kuljettajalle. Radio-ohjauksessa on älykäs toiminto, jonka avulla huippunopeutta on helppo rajoittaa. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, jonka ansiosta kaikki voivat nauttia Wltoys 12427 Acrossista.

Radio-ohjaus 2.4GHz:llä

Wltoys 12427 Acrossissa on 2,4 GHz:n radio-ohjaus, joka tarjoaa hyvän kantaman ja signaalin voimakkuuden. Etuna 2.4GHz:ssä on se, että signaalihäiriöitä on harvoin, mikä on hyvä, jos olet jengi, joka haluaa ajaa radio-ohjattavia autoja! Muista vain käynnistää radio-ohjaimet ja autot yksi kerrallaan, niin RC-auto ja radio ovat yhteydessä toisiinsa koko ajon ajan ilman häiriöitä! Radio-ohjauksen kautta voit myös säätää huippunopeutta, mikä on todella hyvä ominaisuus, jos aloittelija haluaa testata autoa. Voit vetää alaspäin niin, että auto ajaa alle puolet huippunopeudesta, joka on noin 40km/h.

Vahva rakenne

Rakenne on sekä vankka että kestävä. neliveto tarjoaa optimaalisen tienpidon ja hallinnan. Kova LED-valaistus mahdollistaa ajamisen myös hämärässä ja yöllä. Erittäin vaikuttava ja jotain, joka on vain koettava. LED-valaistus itsessään on erittäin akkutehokas ja sillä on pieni vaikutus akun kokonaiskulutukseen.

RC-auto, jossa on vauhdikasta toimintaa

WLtoys 12427 -autossa on vakaa ja kestävä alusta. Pitkien pyörien jousituksen ansiosta auto pääsee vaikeimpienkin esteiden yli. Kääntösäätö on täysin portaaton, joten ajotuntuma tulee luonnollisella tavalla esiin. Anna WLtoys 12427 Acrossin testata ajotaitosi. Rakenna ratoja, rakenna hyppyreitä ja testaa rajasi. Tätä autoa voi kolkutella ja laskeutua miten vain.

Toimitetaan RTR (Ready-to-run) - lataa akku ja lähde liikkeelle

Wltoys 12427 Acrossin mukana toimitetaan ladattava akku ja USB-laturi. Tämä tarkoittaa, että erityistä laturia ei tarvita, ja USB-kaapelin voi kytkeä esimerkiksi tietokoneeseen. Auto on täysin koottu ja se tarvitsee vain purkaa laatikosta ja ladata akut. Monet hauskat ja tapahtumarikkaat hetket odottavat WLtoys 12427 Acrossin kanssa! Mukana tulevassa radio-ohjaimessa on tilaa 4 AA-paristolle (ei sisälly), voimme suositella ostettavaksi Modrin vahvoja ladattavia AA-paristoja, jotka sopivat täydellisesti RC:hen. Kun RC-autossa on täyteen ladattu akku ja radio-ohjaimessa on tuoreet paristot, voit vain lähteä ajamaan.

Katsele videoita WLtoys 12427 Acrossin kanssa

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/12
Malli Desert Racer
Huippunopeus (km/h) 40
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 385x245x180
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 540
ESC Borstat 3-in-1
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Akun mitat (PxLxK) (mm) 72,5x37x18,75
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro 12427

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys 12427 Across
Arviosi

Relaterade Produkter