MJX Hyper Go 16209 brushless

Tuote nro
843839
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Radio-ohjattava auto - Monster truck mittakaavassa 1:16
  • Harjaton moottori, 4-pyöräveto Huippunopeus +40km/h
  • Raskas rakenne metallisilla vetoakseleilla
€118,90

MJX Hyper Go 16209 - Radio-ohjattava monsteriauto, joka on erilainen!

Tunne voima ja valloita kaikki maastot MJX Hyper Go 16209:llä, harjattavalla radio-ohjattavalla monsteriautolla, joka valloittaa RC-harrastusmaailman. Tässä huipputehokkaassa monsteriautossa yhdistyvät uskomaton nopeus, kestävyys ja teknologinen innovaatio, jotka tarjoavat ajokokemuksen, jollaista ei ole ennen nähty. MJX Hyper Go 16209 sopii täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille, ja se on suunniteltu tekemään vaikutuksen.

RC Car - Harjaton teho ja nopea kiihtyvyys

Harjaton 2845kV:n moottori yhdistettynä ylivoimaista suorituskykyä tarjoavaan harjaton nopeudensäätimeen mahdollistaa MJX Hyper Go 16209:n nopeuden jopa +40 km/h. Tässä RC-autossa on tehokas 2s Li-Po akku, joka tarjoaa runsaasti tehoa ja nopeutta! Ajoitpa sitten hiekkateillä, hiekkadyyneillä tai metsäpoluilla, tämä monsteriauto tarjoaa tasaisen korkean suorituskyvyn.

Kammottava muotoilu ja kestävä rakenne

MJX Hyper Go 16209 on rakennettu kestämään kovimmissakin olosuhteissa. Kestävän rakenteensa ja laadukkaiden materiaaliensa ansiosta tämä radio-ohjattava kuorma-auto kestää kolhuja, pudotuksia ja karua maastoa. neliveto ja öljytäytteiset iskunvaimentimet takaavat erinomaisen käsiteltävyyden ja vakauden, joten voit ajaa luottavaisesti missä tahansa ympäristössä. Suuri maavara ja raskaat renkaat takaavat, että pääset esteiden yli helposti.

RC-auto, jossa on 2,4 GHz:n radio-ohjaus säädettävällä nopeudella

Koe täydellinen hallinta edistyksellisen 2,4 GHz:n radio-ohjauksen avulla. Tämä ergonominen kaukosäädin tarjoaa häiriöttömän ajokokemuksen ja jopa 100 metrin kantaman, jonka avulla voit ohjata autoa täsmällisesti. Ajoitpa sitten kilpaa ystäviä vastaan tai tutkit uusia maastoja, arvostat sulavaa ja herkästi reagoivaa ohjausta, joka tekee jokaisesta ajosta nautinnon.

Toimitetaan RTR:nä, 99 % ajovalmis heti laatikosta

MJX Hyper Go 16209 toimitetaan RTR (ReadyToRun), mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että se on täysin koottu ja kaikki elektroniikka on esiasennettu heti laatikosta. Laatikossa saat myös tehokkaan ja ladattavan Module RC -akun (Li-Po 7.4V (2s) 1050mAh), joka antaa Hyper Go 16209:lle yli 55km/h huippunopeuden! Lataa RC-akku vain mukana tulevalla USB-laturilla, aseta AA-paristot radio-ohjaimeen ja olet valmis seikkailuun! - Hyper Go 16209 on erinomainen valinta sekä aloittelijoille että kokeneille kuljettajille, jotka haluavat täydellisen ratkaisun.

Yhteenveto

MJX Hyper Go 16209 on radio-ohjattava monsteriauto, joka todella erottuu edukseen. Vaikuttavan nopeutensa, vankan rakenteensa ja edistyksellisen tekniikkansa ansiosta se tarjoaa ajokokemuksen, johon harva muu RC-auto pystyy vastaamaan. Olitpa sitten seikkailunhaluinen kuljettaja tai seuraavaa haastetta etsivä harrastaja, tämä monsteriauto tarjoaa sinulle tuntikausia jännitystä ja hauskanpitoa. Joten, mitä sinä odotat? Tartu seikkailuun ja koe äärimmäinen ajokokemus MJX Hyper Go 16209:n kanssa. Tämä nopea radio-ohjattava auto on valmis viemään RC-seikkailusi uusiin korkeuksiin. Tilaa omasi jo tänään ja selvitä, miksi MJX Hyper Go 16209 on jokaisen vakavan RC-harrastajan ehdoton hankinta.

Katso nämä videot MJX Hyper Go 16209:stä

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/16
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) +40
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) 10-15
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 310x222x130
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 2845
ESC Borstlöst 45A
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V (2s) 1050mAh
Akun liittimen T-liitin
Akku ohjaukseen Ei mukana (2xAA)
Tavaramerkki MJX
Tavaramerkki nro 16209

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MJX Hyper Go 16209 brushless
Arviosi

Relaterade Produkter