HauskaNopeastiIlmainen toimitus

Kaikki tuotteet / Radio-ohjattavat & Drone / Drone / Quadrokopterit

Drone / Quadrokopterit

Drone on yhteisnimitys lentäville aluksille joissa on enemmän kuin kaksi roottoria. Mikäli roottoreita on 4kpl käytetään nimitystä Quadkopteri.

Hobbex tarjoaa Ruotsin upeimman valikoiman Quadkoptereita - Kaikkea microkokoisesta Nano King (4,5 cm), jota lennätät ongelmitta olohuoneessa, kehittyneimpiin malleihin kuten DJI Phantom 4 , mikä on täynnä toimintoja kuten, Visual Tracking ja 4k videointi. Meiltä löytyy myös nopeita kilpailu droneja kuten Walkera F210, tai miksi ei edullinen kameramalli kuten H11W Hawkeye tai Space Drone hover-toiminnalla. Merkittävintä drone:lle on, että se on erittäin stabiili ja helppo lennätettävä. Mikäli siinä on sisäänrakennettu GPS, kuten joissakin malleissa on, se voi esimerkiksi lentää täysin itsekseen.

Teet fiksun valinnan ostaessaan quadrokopterin Hobbex:lta. Vahvan syvällisen tiedon ja hyvän asiakaspalvelun ansiosta olemme ylpeitä voidessamme tarjota teille cooleimmat dronet miesmuistiin. Valikoimastamme löytyvät quadkopterit tunnetuimmilta valmistajilta - DJI, Walkera, Hubsan.
Lajittele:: Näytä:

Sivustolla käytetään evästeitä. Kun käytät verkkosivujamme, hyväksyt evästeet.OK