HauskaNopeastiIlmainen toimitus

Kaikki tuotteet / Maa / Autot

Autot

Hallitse ilmassa, kiirehdi maihin tai tule veden hallitsijaksi. Täältä löydät useita malleja radio-ohjattavista autoista, työajoneuvoista, veneistä ja droneista sekä lisävarusteita ja varaosia. Valitse helppokäyttöisten aloittelijoiden versioiden ja halutuimpien pahimpien mallien välillä.

Tuoteryhmästä AUTOT löydät kaikki valitut radio-ohjattavat automme (RC-autot). Meillä on autoja, jotka sopivat kaikkiin eri pintoihin, maastossa, jossa on paljon soraa ja kiveä, metsään ja maastoon. Autoja on saatavana eri malleina, kuten Monster Truck, Truggy, Buggy, Crawler, Desert Racer, Quad Bike ja myös eri nopeuksilla 15 km / h - 50 km / h, jotka sopivat kaiken aloittelijoille kokeneemmille kuljettajille.

Voit vapaasti tarkistaa meidän valikoima ammattimaisia ​​RC-autoja tunnetulta ARRMA-merkiltä, ​​joka on yksi maailman suurimmista RC-autojen valmistajista ammattilaisille ja kokeneille kuljettajille.

Kaikki tuotteemme ovat sähkökäyttöisiä ja radio-ohjattavia, ja ellei tuotesivulla toisin mainita, saat aina akulla ja laturilla, kun ostat tuotetta. Voit myös ostaa varaosia ja lisävarusteita, jos jotain rikkoutuu tuotetta käytettäessä. Jokaisessa ajoneuvossa on moottori, joka voidaan harjata tai harjattomana, ja akku (jota kutsutaan myös akkiksi), joka antaa erilaiset ajoajat kapasiteetista riippuen.

Muista huolehtia radio-ohjatuista tuotteistasi hyvin, jotta ne kestävät pidempään, lue ja noudata hoito-ohjeita.

Tervetuloa radio-ohjattavaan hauskaan maailmaamme!


Lajittele:: Näytä:

Sivustolla käytetään evästeitä. Kun käytät verkkosivujamme, hyväksyt evästeet.OK