3000:- i rabatt på alla våra elcyklar med
Rabattkoden: Elcykelpremie

BSD Ramasoon 1/10 ryhmässä Radio-ohjattavat / Autot / Sähkökäyttöiset / BSD Racing @ Hobbex (793457)
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
BSD Ramasoon 1/10
Radio-ohjattava monster truck 1/10 harjattomalla moottorilla

BSD Ramasoon 1/10

Tuotenro:
793457

RAMASOON BS910T
Upouusi sähkötoiminen monsteritrukki BSD:ltä mittakaavassa 1/10 joka on varustettu harjattomalla moottorijärjestelmällä ja Li-Po akulla. Tällä siistillä trukilla voit tehdä kahdeksikkoja samantasoisten metanolikäyttöisten autojen ympari. Haluatko kokea jännitystä, kovaa menoa, joka voittaa kaiken? Valitse Ramasoon auto.


Julma
monstertruck
Auto on nopea jatkuvalla 4-vedolla ja 3000 kv: n harjattomalla moottorilla. Tässä 1/10-mittakaavassa olevassa monsterissa on 7.4V 3200mAh Li-Po akku, mikä antaa moottorille ylimääräistä tehoa. Öljytäytteiset iskunvaimentimet antavat vakautta, 2,4 GHz: n radiojärjestelmä takaa häiriöttömän ajon sekä pidemmän kantaman. Teräksiset vetoakselit kestävät voimakkaan moottorin tehon. Tämän 1/10 monsteritrukin suunnittelijat ovat todella kiinnittäneet huomiota sekä muotoiluun että suorituskykyyn. Koko paketti alkaen törkeän upeasta korista aina innovatiivisen alustan kautta hirviömäisiin renkaisiin puhuu tämän loistoauton puolesta ja saa jokaisen haluamaan juuri tämän monsterin itselleen.


Kuljettajille, jotka ottavat ajamisen tosissaan

Tässä monster truck autossa on painotus juuri MONSTER:ssa. Todellinen radio-ohjattava auto, mitä ei löydy tavallisesta lelukaupasta, vaan ainoastaan R/C-jälleenmyyjältä. Säätövaihtoehtojen määrä, kuten Camber-kulma, renkaiden kallistuskulma paremman otteen saavuttamiseksi, Toe-in/out, paremman hallinnan varmistamiseksi. Muuttamalla diffiöljyn viskositeettia (jäykkyys) muuttuu ajo-ominaisuudet eri ajopinnoilla. Kokeilemalla ja muuttamalla eri säätöjä saat auton, joka toimii  juuri haluamallasi tavalla. Aivan kuin todellinen kilpa-auto.


Edistynyt lähetin!

BSD Ramasoon toimitetaan modernin 2,4GHz lähettimen ja asennetun vastaanottimen kanssa. 2,4 GHz järjestelmän avulla vältät monet häiriöongelmat, joita voivat aiheuttaa vanhemmat lähettimet jotka käyttävät AM- tai FM-tekniikkaa. Toinen suuri etu on, että samaan aikaan tapahtuville ajojen määrälle ei ole rajoituksia sillä lähetin ja vastaanotin on paritettu (paritus tehty valmiiksi jo tehtaalla), sinun tehtäväksesi jää vain töötätä ja ajaa. Lisäksi lähettimessä on useita asetusmahdollisuuksia, jotka auttavat sinua hienosäätämään ajoasi.


Kosteussuojattu elektroniikka!

Toinen ominaisuus, joka todella erottaa BSD Ramasoonin monista samankaltaisista autoista on se, että nopeudensäädin- ja ohjausservo ovat kosteussuojattuja. Ajettaessa märällä asfaltilla tai kostealla ruohikolla suojaa tämä elektroniikkaa paremmin. Elektroniikkaa tai moottoria ei pidä koskaan altistaa liialle kosteudelle. Tämä lisää huomattavasti toimintavarmuutta yksinkertaisemman elektroniikan verrattuna. Nopeussäätimestä löytyy sekä kaasu, jarru että peruutustoiminto!

Ominaisuudet:

    60A kosterussuojattu nopeudensäädin jossa jarru/pakki
    Erittäin voimakkaat ratasdiffit
    Täysin kuulalaakeroitu
    Voimakkaat öljyiskunvaimentimet
    Etu- ja takavaunu täysin säädettävissä
    Kosteussuojattu 9Kg ohjausservo
    2,4GHz radiosysteemi
    3000Kv harjaton moottori
    7,4V 3200mAh LiPo akku
    230V LiPo laturi

Väri punainen, mukana:

    2,4Ghz lähetin
    7,4V Li-Po akku (3200mAh) T-kontaktilla
    230V Li-Po laturi

Lisäksi tarvitset: 4 kpl R6(AA) paristoa lähettimeen
  • Tehokas harjaton moottori
  • Mukana Li-Po akku
  • Kosteussuojattu elektroniikka
€256
Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Lue lisää
Lkm: 

Suositut tarvikkeet

Sivustolla käytetään evästeitä. Kun käytät verkkosivujamme, hyväksyt evästeet.OK