BSD Destroyer Harjaton ryhmässä  / Radio-ohjattavat / Autot / Sähkökäyttöiset / BSD Racing @ Hobbex (789314)
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton
BSD Destroyer Harjaton

BSD Destroyer Harjaton

Tuotenro:
789314
4WD Harjaton & sähkötoiminen Monstertruck"
BSD Destroyer on 41cm pitkä harjaton Monstertruck. Siinä on erinomainen suorituskyky ja huippunopeus 55 km/h. Kone, mistä saat erittäin paljon tehoa samalla rahalla!
Harjaton moottori antaa enemmän tehoa ja nopeutta parannetulla kestävyydellä verrattuna harjattuun moottoriin.


Vaikuttava suorituskyky oikeaan hintaan!

Tämä 4-vetoinen 1/10 Monstertruck antaa sinulle kaiken mitä voit toivoa aloittelija-truckilta hätkähdyttävän edulliseen hintaan. Fantastisia ominaisuuksia ovat mm tehokas harjaton moottori jäähdyttimillä, kosteussuojattu nopeudensäädin, tupla diffit, säädettävät, öljytäytteiset iskunvaimentimet, extra voimakas kosteussuojattu ohjausservo ja hyvin varusteltu 2.4GHz lähetin! Tietenkin, lähetämme hyvän oh ja laturit - aivan kuin se olisi edullinen RTR auto aloittelijoille! Suosittelemme, että käytät Li-Po pussia akun säilytykseen.BSD tietää, että koolla on merkitystä!

Erottuakseen joukosta BSD Racing on päättänyt valmistaa reilun kokoisia autoja. Kaikki mittakaavan 1/10 autot eivät ole yhtä suuria Destroyer är inget undantag.

Destroyer on 41cm pitkä ja 32 cm leveä.
Vaikukktava jättiläinen on tämän lisäksi vakaa ajaa.
Turvallinen voimansiirto = luotettava!
Erittäin hyvin varusteltu BSD Destoyer 1/10 Monstertruck, jonka suorituskyky on hiottu huippuunsa, jopa huonoissa olosuhteissa ajettaessa. Edullisesta hinnasta huolimatta tehosta ei ole tingitty. Terhakka moottori siirtää voiman jykevien hammasrattaiden ja teräksisen kardaaniakselin kautta teräsrattaisen tasauspyörästön ja jykevän teräksisen vetoakselin kautta renkaisiin.  Voiman säätöön auto on varustettu kosteussuojatulla nopeudensäätimellä - toimii ylimääräisenä vakuutuksena!! Luonnolisesti auto on täysin kuulalaakeroitu.


Edistynyt lähetin!

BSD Destroyer toimitetaan modernin 2,4 GHz lähettimen ja asennetun vastaanottimen kanssa. 2,4 GHz järjestelmän avulla vältät monet häiriöongelmat, joita voivat aiheuttaa vanhemmat lähettimet, jotka käyttävät AM- tai FM-tekniikkaa. Toinen suuri etu on, että samaan aikaan tapahtuville ajojen määrälle ei ole rajoituksia sillä lähetin ja vastaanotin on paritettu (paritus tehty valmiiksi jo tehtaalla), sinun tehtäväksesi jää vain töötätä ja ajaa. Lisäksi lähettimessä on useita asetusmahdollisuuksia, jotka auttavat sinua hienosäätämään ajoasi.

Destroyer ei ole mikään lelu!
BSD Destroyer ei todellakaan ole mikään perusauto, jonka löydät lelukaupasta. BSD Destroyer on huomionarvoinen R/C -auto harrastuskäyttöön - OIKEA radio-ohjattava auto!! Sekä etu- että takavaunu ovat täysin säädettäviä joten voit mm. muuttaa rengaskulmia. Voit itse testata löytääksesi parhaimmat asetukset aivan kuten todellisessa, täyden mitta-kaavan kilpa-autossa. Esimerkiksi säätämällä camberkulmaa (renkaan kallistus sisäänpäin) voit kokeilla saatko takaosaan lisää pitoa. Iskunvaimentimet ovat öljytäytettyjä ja niissä on kierteet, mikä tekee säätämisestä helppoa ja nopeaa.

Yhteenveto muista ominaisuuksista:

    Renkaat vahvoilla kuvioilla - valmiiksi liimattu vanteille
    4 kpl voimakasta öljyiskunvaimenninta
    Jatkuva 4WD
    Kosteussuojattu 6Kg ohjausservoo
    7,4V Li-Po akku (3200mAh) T-liittimellä
    Li-Po-laturi

HUOM! Lisäksi tarvitset: 4kpl R6(AA) paristoa lähettimeen
Harjaton Monstertruck!
Pituus 41 cm, RTR
Huippunopeus 55km/h
€204
Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Lue lisää

Suositut tarvikkeet

Sivustolla käytetään evästeitä. Kun käytät verkkosivujamme, hyväksyt evästeet.OK