WLtoys XK A180 F-22 Raptor

  • Borstlös motor
  • Inbyggt gyroskop för ökad stabilitet
  • Fräcka LED-belysning på vingspetsarna

NOPEASTI


HAUSKA

€90,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841296

Nu kan du flyga ett riktigt stridsflygplan i radiostyrt format! F-22A Raptor är ett lättfluget flygplan med en vikt på bara 76 gram. Flygplanskroppen är en skalamodell av det välkända flygplanet F-22 som används av det amerikanska flygvapnet. Det här flygplanet är tillverkat av kompositmaterial och har inbyggt gyroskop för att se till att flygplanet förblir balanserat i luften.

Stabil flygning
Om du vill ha ett radiostyrt flygplan som är lätt att flyga, då är F-22A Raptor ett bra val för dig. Här får du verkligen njuta av att flyga fram genom luften. Vill du har lite mer utmaning och låta planet utföra akrobatiska manövrar, då kan du stänga av gyroskopet via kontrollen. Då är det du som på egen hand ser till att planet balanserar i luften. F-22A Raptor är ett mycket prisvärd radiostyrt flygplan som kommer ge dig många roliga och härliga upplevelser.

Stark motor
F-22A Raptor har en 1106 borstlös motor som ger bra med kraft åt detta lätta plan. Motorn drivs av ett 7,4V 300mAh uppladdningsbart batteri som ger en ungefärlig flygtid på 8 minuter. Detta flygplan har även fräck LED-belysning på vingspetsarna, så att du kan se planet även när det skymmer. Riktigt fräckt att se planet ta sig fram genom luften med ljusen tända.

Ready-to-fly
F-22A Raptor är superenkel att komma igång och flyga med. Allt du behöver följer med och du packar snabbt upp flygplanet ur förpackningen. Innan du ger dig ut på din första flygning behöver du ladda batteriet i flygplanet. Det gör du med hjälp av den medföljande USB-laddaren. Bara koppla in den i valfritt USB-uttag för att ladda planet.

3-kanals kontroll
Kontrollen som levereras med F-22A Raptor är på 3 kanaler. Här har du gas, höjdkontroll och styrning i sidled. Baktill på planet sitter de roder som du kontrollerar med kontrollen. Du behöver 6 st AA-batterier till kontrollen (medföljer ej).

 

Lisätietoja
Paino (kg) 0.1
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 320x452x132
Span 320
Kantama (m) 200
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 5
Moottori Harjaton
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 7,4V 300mAh (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro A180
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys XK A180 F-22 Raptor
Arviosi