Volantex RC 761-5 P51D Mustang 400mm

Rating:
100%
  • Snyggt P51D Mustang plan
  • Tre flyglägen för nybörjare, erfaren och expert piloten
  • Levereras med uppladdningsbart batteri

NOPEASTI


HAUSKA

€100,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
842374

P-51 Mustang är en amerikansk långdistans, ensitsiga jakt- och jaktbombplan som användes under bland annat andra världskriget och Koreakriget. Planet designades och byggdes 1940 och planet användes i tjänst ända fram till 1984. P-51 Mustang används fortfarande i olika former utav uppvisningar av civila och som "Warbirds".

Är du sugen på att testa på RC-flyg? Då är detta flygplan från Volantex RC ett perfekt val för dig! Flygplanet är lätt att flyga och passar bra för såväl nybörjare som mer erfarna utövare. Detta tack vare de tre olika flyglägen som du kan växla mellan. Många roliga stunder utlovas med detta prisvärda flygplan!

6-axligt gyro gör flygningen enkel
Ta över spakarna och bli själv en P51D Mustang pilot! Flygplanet har tre olika lägen som hjälper dig att utveckla din färdigheter som pilot. Välj mellan nybörjare, erfaren och expert. Med nybörjarläget jobbar planets 6-axliga gyro för att se till så att planet flyger stabilt i luften. Du fokusera på att lära dig styra planet och på att utföra grundläggande manövrar. Detta läge kräver ingen tidigare erfarenhet av RC-flyg.

Efter lite övning är du redo att gå över till nästa flygläge - erfaren. Här jobbar inte gyrot lika hårt och du får chansen att styra planet mer på egen hand. Det sista flygläget är expertläget och här är det du som flyger planet helt själv!

2,4 GHz kontroll medföljer
Volantex RC Mustang levereras med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Det här är en hög frekvens som gör att du kan flyga planet utan att riskera radiostörningar från andra radiostyrda flygplan. Perfekt om du vill samla kompisgänget och flyga flera plan samtidigt. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (ingår ej).

Ready-to-run
Detta flygplan levereras komplett och färdigmonterat. Det enda du behöver göra för att komma igång och flyga är att ladda upp det medföljande batteriet. Detta gör du enkelt med hjälp av USB-kabeln som också ingår. Batteriet räcker för cirka 14 minuters rolig och spännande flygning, innan det är dags att ladda batteriet på nytt.

Tillverkad i tålig EPP-plast
Volantex RC Mustang är ett bra val för nybörjaren och konstruktionen är mycket robust. Flygplanskroppen är tillverkad av EPP-plast som är ett material som är känt för att vara mycket slagtåligt.

 

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Span 400
Pituus (mm) 317
Malli Ilma-alus
Ajoaika (min) 14
Moottori 10mm
Moottorityyppi Coreless
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Akun liittimen Molex 2-pin 2.0mm pitch
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Volantex RC
Tavaramerkki nro exa76105r

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Volantex RC 761-5 P51D Mustang 400mm
Arviosi