Huina 1573 Dump Truck

Tuote nro
841023
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Kuormitus enintään 10 kg
  • LED-valot ja äänitehosteet
  • Röyhkeä radio-ohjattava kuorma-auto
€119,90

Pakko niille, jotka pitävät RC-koneista! Tällä radio-ohjattavalla dumppiautolla on tärkeä rooli pienellä työpaikalla, sillä se auttaa sekä materiaalien lastaamisessa että kippaamisessa. Tämän koneen avulla voit poistaa soraa, kiveä ja multaa ja kaataa ne sopivaan paikkaan.

Radio-ohjattava kuorma-auto sopii erinomaisesti käytettäväksi kaivinkoneemme 1592 kanssa. RC-kaivinkone lastaa Dump Truck 1573:een materiaalia, joka voidaan sitten ajaa toiseen paikkaan ja kaataa - kuinka siistiä ja realistista!

Raskas rakenne

Tämän RC-kaatokuorma-auton rakenne on sekä vakaa että kestävä, kuorma-auto koostuu sekä muovista että joistakin metalliosista. Jotta soran ja kiven kaataminen olisi helppoa, dumpperin takaosassa oleva luukku avautuu ja sulkeutuu, kun sitä nostetaan ja lasketaan. Tehokkaan harjamoottorin ansiosta se pystyy myös kulkemaan soran ja kivien yli täydellä kuormalla.

LED-valot pimeässä tapahtuvaa lastausta varten

Dumpperi 1573:n etuosassa on LED-valot, joiden avulla voit ajaa pimeässä. Kuormaaminen ja ajaminen on erittäin tehokasta, kun LED-valot loistavat sekä Dump Truckissa että kaivinkoneessa. Kuorma-auto on mittakaavassa 1/14 ja siinä on harjattu sähkömoottori, joka antaa paljon tehoa. LED-valojen lisäksi Huina 1573 Dump Truckissa on myös aidot moottorin äänet, jotka voi kytkeä päälle ja pois päältä.

Mukana ladattava akku

Ladattava 400mAh NiMH-akku on asennettu ja valmiina Dump Truck 1573 -kuorma-autoon. Akku kestää noin 30 minuuttia käyttöä. Sen jälkeen akku on ladattava mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Muista, että akku on ladattava ennen ensimmäistä ajokertaa. Radio-ohjaukseen on myös ostettava 2 AA-paristoa, ja suosittelemme sen jälkeen ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta.

Käyttövalmis

Dump Truck 1573 toimitetaan käyttövalmiina. Tämä tarkoittaa, että kuorma-auto on täysin koottu ja valmis ajoon. Toimitetaan akun, laturin ja ohjaimen kanssa (ohjaimeen tarvitaan AA-paristot, jotka eivät sisälly toimitukseen). Pura vain tuote pakkauksesta, lataa akku ja olet valmis lähtemään. Dump Truck 1573 lupaa monia hauskoja ja jännittäviä hetkiä - joko yksin tai yhdessä muiden koneiden kanssa.

Videot, joissa on mukana Huina 1573 Dump Truck

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/14
Mitat (PxLxK) (mm) 430x165x165
Malli Dump Truck
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 30
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku 400mAh 7,2V NiMH
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1573
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1573 Dump Truck
Arviosi