Huina 1573 Dump Truck

Rating:
80%
  • Maxlast 10kg
  • LED-lampor och ljudeffekter
  • 4-hjulsdriven med hårda gummidäck

NOPEASTI


HAUSKA

€100,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841023

Ett måste för dig som gillar radiostyrda maskiner! Dump Truck 1573 fyller en viktig funktion på den lilla arbetsplatsen och hjälper till med såväl lastning av material som tippning. Med den här maskinen kan du forsla bort grus, sten och jord och tippa det på lämplig plats.

Lastbilen passar utmärkt att användas tillsammans med vår grävmaskin Excavator 1592. Grävmaskinen lastar Dump Truck 1573 med material som sedan kan köras till en annan plats och dumpas - hur coolt och verklighetstroget som helst!

Kraftig konstruktion
Konstruktionen av denna dumptruck är både stabil och tålig, trucken består utav både plast och lite metalldelar. För att det ska vara enkelt att dumpa grus och sten så öppnas och stängs luckan bak på dumpern när den höjs respektive sänks. Den kraftfulla borstad motorn gör också att den klarar av att ta sig fram över grus och småsten med full last.

LED-lampor för lastning i mörker
Längst fram på Dump Truck 1573 sitter LED-lampor som gör att du kan köra även i mörker. Det är väldigt effektfull att lasta och köra när LED-lamporna lyser på så väl Dump Truck som grävmaskin. Lastbilen är i skala 1/14 och har en borstad elmotor som ger mycket kraft.

Uppladdningsbart batteri medföljer
Ett uppladdningsbart 400mAh NiMH-batteri sitter monterat och klart i Dump Truck 1573. Batteriet räcker till ca 30 minuters effektiv körning. Sedan behöver batteriet laddas igen med den medföljande USB-kabeln. Kom ihåg att batteriet behöver laddas innan första körningen. Du behöver också köpa till 2 st AA-batterier till kontrollen.

Ready-to-run
Dump Truck 1573 levereras Ready-to-run. Det innebär att bilen är helt komplett och monterad och klar. Levereras med batteri, laddare och kontroll (AA batterier behövs till kontrollen, medföljer ej). Du behöver bara packa upp produkten ur kartongen, ladda batteriet och sedan är du redo att ge dig ut och köra. Dump Truck 1573 utlovar många roliga och spännande stunder - antingen på egen hand eller tillsammans med andra maskiner.

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/14
Mitat (PxLxK) (mm) 430x165x165
Malli Dump Truck
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 30
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku 400mAh 7,2V NiMH
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1573
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1573 Dump Truck
Arviosi