Huina 1332 Dump Truck

Rating:
80%
  • Lampor & ljudeffekter
  • Dump Truck med tippfunktion
  • Enkel att använda 

NOPEASTI


HAUSKA

€40,00
Saatavuus: Varastossa
Tuote nro
841140

Ett måste för dig som gillar radiostyrda maskiner! Dump Truck 1332 fyller en viktig funktion på den lilla arbetsplatsen och hjälper till med såväl lastning av material som tippning. Med den här maskinen kan du forsla bort grus, sten och jord och tippa det på lämplig plats.

Lastbilen passar utmärkt att användas tillsammans med vår grävmaskin Excavator 1510. Grävmaskinen lastar Dump Truck 1332 med material som sedan kan köras till en annan plats och dumpas - hur coolt och verklighetstroget som helst!

6-kanals kontroll
Dump Truck 1332 kan köras av såväl nybörjare som mer erfarna förare. Kontrollen har 6 kanaler. Där kontrollerar du gas, broms och styrning, samt själva flaket. Det går snabbt att lära sig och det är kul att samarbeta om någon annan kör grävmaskinen. Här finns potential för en riktigt trevlig stund med familj och vänner!

LED-lampor för lastning i mörker
Längst fram på Dump Truck 1332 sitter LED-lampor som gör att du kan köra även i mörker. Det är väldigt effektfull att lasta och köra när LED-lamporna lyser på så väl Dump Truck som grävmaskin. Lastbilen är i skala 1/18 och har en borstad elmotor som ger mycket kraft.

Uppladdningsbart batteri medföljer
Ett uppladdningsbart 400mAh Ni-MH-batteri sitter monterat och klart i Dump Truck 1332. Batteriet räcker till ca 15 minuters effektiv körning. Sedan behöver batteriet laddas igen med den medföljande USB-kabeln. Kom ihåg att batteriet behöver laddas innan första körningen. Du behöver också köpa till 2 st AA-batterier till kontrollen.

Ready-to-run
Dump Truck 1332 levereras enligt vårt koncept Ready-to-run. Det innebär att bilen är helt komplett och monterad och klar. Du behöver bara packa upp bilen ur kartongen, ladda batteriet och sedan är du redo att ge dig ut och köra. Dump Truck 1332 utlovar många roliga och spännande stunder - antingen på egen hand eller tillsammans med andra maskiner.

Lisätietoja
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mittakaava 1/18
Mitat (PxLxK) (mm) 280x110x210
Malli Dump Truck
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 15
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku 400mAh 4,8V Ni-MH
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (2xAA)
Tavaramerkki Huina
Tavaramerkki nro 1332
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Huina 1332 Dump Truck
Arviosi