WLtoys XK X450 Aviator

  • 3 olika flyglägen
  • Inbyggt gyroskop för ökad stabilitet
  • Utrustad med tre borstlösa motorer

NOPEASTI


HAUSKA

€130,00
Saatavuus: Ei varastossa
Tuote nro
841297

Nu kan också du bli pilot och sväva fram över himlen. Med Aviator får du ett radiostyrt flygplan som följsamt följer dina instruktioner via kontrollen. Det här planet har tre separata motorer och ebjuder 3 olika flyglägen där du bland annat kan lyfta vertikalt.

Robust konstruktion
Aviator är tillverkad i ett robust EPO-material och flygplanskroppen är en enskild solid konstruktion. Det här planet klarar av en och annan krasch utan att gå sönder. Men framförallt finns det flyglägen som gör planet mycket lättfluget, där det ska mycket till för att planet ska störta. Det finns nämligen ett så kallat 6G-läge, där planet stabilt tar sig fram genom luften.

Allt ingår
När du köper Aviator är det enkelt att komma igång. Detta flygplan levereras helt komplett och färdigmonterat. Ett uppladdningsbart Li-Po-batteri på 1000mAh ingår som du behöver ladda innan första flygningen. Laddare ingår.

Avancerad kontroll
Aviator levereras med en kontroll där du kan styra planet i 3 olika lägen. Horisontellt, vertikalt och så kallad multirotor-flygning. Kontrollen ligger på 2,4GHz, vilket är en bra frekvens för radiostyrda modeller. Du kan utan problem flyga andra plan i närheten utan att riskera någon radiostörning.

Inbyggt gyroskop
Aviator har ett inbyggt gyroskop som gör att att planet ligger stabilt i luften. Det här gör att du i lugn och ro kan fokusera på att navigera planet genom luften, istället för att behöver kämpa med att hålla planet i rätt nivå. Avaitor har tre separata motorer. Här får du tre borstlösa 1307 3000KV-motorer med bra drag.

15 minuters flygtid
Om du gillar att flyga länge så är Aviator rätt val för dig. Detta flygplan håller sig i luften i 15 minuter innan det blivit dags att ladda batteriet på nytt. Notera att du behöver ladda batteriet innan första flygningen och att du behöver komplettera med 6 st AA-batterier till kontrollen innan du kan ge dig ut och flyga.

 

Lisätietoja
Paino (kg) 0.2
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 450x445x107
Span 450
Kantama (m) 200
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 12
Moottori Harjaton
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 11,1V 1100mAh (medföljer)
Akun liittimen XT30
Akku ohjaukseen Ei mukana (6xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro X450
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys XK X450 Aviator
Arviosi