ARRMA Infraction 4x4 3S BLX brushless

Tuote nro
ARA4315V3T2
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Nopea 1/10 mittakaavan harjaton radio-ohjattava auto
  • Kova Street Racer 4-pyöräisellä voimansiirrolla
  • Huippunopeus +85km/h 3s Li-Po:lla
€459,90
Paket pris, Laddare + Laddkabel + Batteri

Esittelyssä Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD

. Oletko valmis viemään RC-autokokemuksesi uusiin korkeuksiin? Vapauta perimmäisen harjattoman RC-auton voima! Katso enää kuin Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD, nopeuden, suorituskyvyn ja kestävyyden ruumiillistuma. Tämä radio-ohjattava auto on rakennettu tarjoamaan uskomatonta nopeutta, armotonta tehoa ja lyömätöntä käsiteltävyyttä. Valmistaudu hallitsemaan ratoja ja jättämään kilpailijasi ihmetyksen valtaan tämän nopean RC-auton avulla.

Vapauta äärimmäinen nopeus:

Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD on suunniteltu tyydyttämään nopeuden tarve. Varustettu tehokkaalla 3660 3900kV harjattomalla moottorilla, 100BLX-nopeudensäätimellä (ESC), tämä RC-auto tarjoaa sähköistävän kiihtyvyyden ja räjähtävät huippunopeudet, RC-auto saavuttaa +90km/h 3s 11.1V Li-Po:lla. Tunne adrenaliiniryöppy, kun vapautat sen täyden potentiaalin ja näet, kuinka se repii radan läpi kuin luoti. Ajoitpa sitten kilpaa jalkakäytävällä tai suuntaat suurelle aukiolle, tämä RC-auto vie henkeäsi hämmästyttävällä nopeudellaan.

Voittamaton suorituskyky:

. Koe vertaansa vailla oleva suorituskyky Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD -autolla. Sen 4WD-ajovoimansiirto takaa erinomaisen pidon ja vakauden, jolloin voit säilyttää hallinnan myös suurilla nopeuksilla. Säädettävillä asetuksilla varustettujen öljytäytteisten iskunvaimentimien avulla voit hienosäätää jousitusta, jotta pääset minkä tahansa pinnan yli helposti. Tarkasti suunnitellut tasauspyörästö ja voimansiirron komponentit on rakennettu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, mikä takaa poikkeuksellisen kestävyyden ja luotettavuuden.

Sleek design, vertaansa vailla oleva tyyli:

. Valmistaudu kääntymään Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD:n kanssa. Sen tyylikäs ja aerodynaaminen muotoilu, joka on saanut vaikutteita amerikkalaisista muskeliautoista, saa sinut huomatuksi radalla ja sen ulkopuolella. Runko on hyvin yksityiskohtainen ja siinä on huomiota herättäviä tarroja, mikä antaa sille realistisen ja autenttisen ilmeen. Tätä RC-autoa ei ole rakennettu vain suorituskykyä varten, vaan se on myös suunniteltu tekemään vaikutuksen upealla estetiikallaan.

Radio-ohjaus 2.4GHz:llä ja säädettävä nopeus:

. Arrma 1/8 Infraction 4X4 3S BLX 4WD on täynnä kehittynyttä teknologiaa, joka vie RC-kokemuksesi uudelle tasolle. Mukana oleva 2,4 GHz:n radiojärjestelmä takaa tarkan ja häiriöttömän yhteyden, joten voit hallita ajoneuvoasi täysin. Jos vähemmän kokenut ystävä haluaa testata tätä hirviötä, voit vähentää nopeutta 50 tai 75 %:iin.

Toimitetaan RTR:nä, 90 % lähtövalmiina

. ARRMA Infraction 3s 4WD toimitetaan RTR (Ready-to-run) RC-auto toimitetaan täysin valmiiksi rakennettuna ja kaikki elektroniikka asennettuna. RC-auto toimitetaan ilman akkuja ja latureita. Tässä voit valita hieman itse mitä haluat autoon. Auto voi käsitellä 2s 7,4V tai 3s 11,1V Li-Po akkuja ja siinä on IC5 liitin. IC5-liitin sopii myös EC5-liittimiin, joten akkuun tarvitaan IC5- tai EC5-liitin. Jotain mitä tarvitset myös on 4 AA-paristoa radio-ohjausta varten, suosittelemme ostamaan tehokkaat ladattavat AA-paristot Modrilta, täydelliset RC:lle.

Aloittelijalle: Suosittelemme 2s 7.4V Li-Po akkua vähintään 3000mAh 30C EC5/IC5 liitin. Silloin autolla on hyvä kiihtyvyys ja huippunopeus noin 60km/h.

Kokeneelle kuljettajalle:. Suosittelemme 3s 11,1V Li-Po akkua vähintään 4000mAh 30C EC5/IC5 liittimellä. Silloin RC-autolla on loistava kiihtyvyys ja huippunopeus +90km/h.

Jos haluat pidemmän ajoajan, osta enemmän akkuja tai akkuja joissa on suurempi mAh, suosittelemme mAh välillä 3000-6000mAh koolla 140x40x40.

Li-Po-akkujen kanssa tarvitset myös yhteensopivan laturin, jolla voi ladata Li-Po-akkuja. Meillä on kaikkea yksinkertaisista tasapainolatureista tehokkaampiin monilatureihin - Sopivat akut ja laturit löydät välilehdeltä "Akut ja laturit". Suosittelemme myös vahvasti latauslaukun tai Bat-safe -laatikon ostamista lisäturvallisuuden takaamiseksi latauksen aikana.

Katsele videoita Arrma Infraction 4x4 3s BLX:stä

.

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/8
Malli Street basher
Huippunopeus (km/h) +90 (Med rätt drevning och batteri)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Sopiva Kokenut
Mitat (PxLxK) (mm) 562x257x161
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Moottori Harjaton
Moottorin koko 3660
ESC BLX100 2S/3S Vattenskyddat
Laturi Ei mukana
Akku 2S 7,4V or 3S 11,1V Li-Po (Not included)
Akun liittimen IC5
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki ARRMA
Tavaramerkki nro ARA4315V3T2

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ARRMA Infraction 4x4 3S BLX brushless
Arviosi