ARRMA Granite Boost 4x2 550 Mega

Tuote nro
ARA4102SV4T2
Varastossa
Yleiskatsaus
  • Tuff 1/10 Radiostyrd monster truck från Arrma
  • 2-hjulsdriven med en borstad 550 motor
  • Fuktskyddad elektronik och rejäla Monstertruck däck
  • Inklusive NiMH 8,4V 3300mAh och en enkel laddare
€299,90
Bundle pack
=
Tallenna €2,94
€305,76

ARRMA Granite 4x2 BOOST MEGA 550 – Gör dig redo för spännande RC äventyr!

Upplev den ultimata adrenalinkicken med 1/10 Granite 4X2 BOOST MEGA 550 Brushed. Denna imponerande RC-bil är skapad för att ge dig obegränsad RC-kul. Granite 4X2 BOOST är en 2-hjulsdriven Monster truck med en kraftfull borstad 550 motor. Med sitt robusta chassi och tuffa design är denna RC-bil redo för alla utmaningar som kommer dess väg.

Kraftfull borstad 550 motor

ARRMA Granite Boost är utrustad med ett pålitligt borstat motorsystem. I bilen sitter nämligen en MEGA borstad 550 12T motor kombinerat med en fuktsyddad Spektrum SLT 2-in-1 40A IC3 – fartreglage (ESC) med inbyggd mottagare. Detta är en perfekt combo för dig som vill ha en prisvärd bil för den lite yngre nybörjaren som inte riktigt kan hantera bilar med extrem acceleration och toppfart men ändå vill köra en ARRMA RC-bil!

Kraftig konstruktion och 2-hjulsdrift

Granite Boost kommer som en nerskalad variant utav ARRMAS populära 3s- serie utav borstlösa el RC bilar. Det betyder att denna Granite RC bil har samma kraftiga chassi, mjuka stötdämpare och feta däck som storebror Granite 4x4 3s BLX har. Skillnaden är egenligen bara att BOOST har en mildare motor och gått ner till 2-hjulsdrift (2WD). Detta gör att sladda i gruset både blir enklare och roligare! Men även sätter en på prov då 2-hjulsdrift är lite mer utmanande att köra.

Spektrum SLT2 Radio 2,4GHz

Att kunna köra sin RC bil med flera andra, t.ex. på en bana eller ett öppet fält är riktigt roligt! Med den medföljande radiokontrollen på 2,4GHz så blir det inga störningar mellan radion och bilen även fast flera andra kör omkring med sina RC bilar, förutom det så erbjuder även radion en bra räckvidd som håller upp emot 100meter. Radion har även 3 hastighetslägen, du kan ställa ner topphastigheten till 50, eller 75% för den som inte är van RC förare. Eller slå på 100% för att utmana dig själv eller vänner! Så varför inte samla ihop ett gäng och tävla?! Se vem som är snabbast över grusplanen eller över en hemma gjord RC bana.

Boosta din RC upplevelse!

ARRMA Boost-serien är en ny serie RC bilar från ARRMA, men den är redan känd för att leverera enastående prestanda och pålitlighet. BOOST-serien är utformad för att kombinera pris och prestanda, prefekt RC bil för nybörjaren! Älskar du RC så kommer du att älska denna fartfyllda action RC bilen och de spännande hopp som denna BOOST-serie erbjuder. Fördelen med BOOST är att bilen har många uppgraderings möjligheter, då den besitter samma grund som ARRMAS 3s Serie utav borstlösa modeller! Med några enkla uppgraderings kit så kan man få 4-hjulsdrift, borstlös motorkraft och kraftigare drivlina. BOOST RC bilarna från ARRMA är en perfekt nybörjar RC-Bil som man under tiden man lär sig köra kan göra bilen snabbare, stabilare och roligare! Så varför vänta? Ta kontrollen över dina RC-drömmar och upplev spänningen med Granite 4X2 BOOST redan idag!

Levereras RTR, 99% körklar

ARRMA Granite Boost kommer RTR (Ready-to-Run), vilket innebär att bilen är färdigmonterad från fabriken med all elektronik för installerad. Samt att det medföljer RC batteri NiMH 8,4V 3300mAh IC3, med USB laddare och 4xAA batterier medföljer, så det ända du behöver är ett USB uttag/adapter som levererar 18W+ (5V, 2A)

RC bilen kan drivas med ett NiMH 8,4V eller ett Li-Po 7,4V RC batteri med IC3/EC3 kontakt. Under fliken ”Batterier och laddare” hittar du fler passande batterier till RC bilen och passande laddare. Var bara noga med att du använder rätt laddare till rätt batteri. Li-Po batteri ska alltid laddas med en laddare anpassad för Li-Po.

Bilen har en IC3 kontakt som även passar till EC3 kontakter, bilen kommer redo för NiMH batteri men genom att ändra ett stift på fartreglaget (ESC) så kan du enkelt slå över till Li-Po om du tänker använda en sådant. Kör du ett Li-Po batteri i bilen och inte har Li-Po inställningen på i bilen så kommer Li-Po batteriet att ta skada.

Kolla in videos på ARRMA Granite BOOST

Lisätietoja
Toimitetaan nimellä Ready-to-run (RTR)
Mittakaava 1/10
Malli Monster Truck
Huippunopeus (km/h) 45km/h (Med rätt batterier och drev)
Säädettävä huippunopeus Kyllä
Ajoaika (min) +10
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 451x342x206
Toimintatapa El
Vetotapa 2WD
Moottori Harjattu
Moottorin koko 550
ESC Spektrum SLT 2-in-1 40A
Laturi USB (mukana)
Akku Spektrum Smart 8.4V 3300mAh 7-Cell Hump NiMH
Akun liittimen IC3
Akku ohjaukseen Mukana (4xAA)
Tavaramerkki ARRMA
Tavaramerkki nro ARA4102SV4T2

Täältä löydät sopivat varaosat tähän tuotteeseen

Täältä löydät sopivat akut ja laturit tälle tuotteelle

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ARRMA Granite Boost 4x2 550 Mega
Arviosi