WLtoys XK A120 Airbus A380

  • 360° flip funktion
  • Lätt att kontrollera för nybörjare
  • Stor, stöttåligt flygplan (spännvidd 51cm)

NOPEASTI


HAUSKA

€60,00
Saatavuus: Ei varastossa
Tuote nro
841295

Superfräck skalamodell av den klassiska flygplansmodellen A380 från Airbus. Nu kan du också ratta spakarna på detta ikoniska flygplan och se hur det majestätiskt glider fram genom luften. 

Mycket stöttåligt flygplan
Airbus A380 är tillverkad i kompositmaterial vilket gör den mycket tålig för stötar. Flygplanet väger inte mycket och det kommer således inte bli några våldsamma krascher mot marken. Det här är ett perfekt flygplan för dig som vill testa på att flyga radiostyrt flygplan!

2,4GHz kontroll
Detta flygplan kommer med en avancerad 2,4GHz kontroll som gör det till en ren fröjd att flyga planet. Frekvensen tillåter dessutom flera plan att flyga samtidigt, utan att man riskerar någon radiostörning mellan enheterna. Samla gänget och flyg tillsammans. En aktivitet som är både rolig och social.

En vinge för enkel kontroll
Flygplanskroppen på Airbus A380 är en solid kropp med en sammanhängande vinge. Det gör planet enkelt att flyga. Du kan kontrollera rodret på bakvingen för att styra planet vertikalt. När du styr planet horisontellt, gör du det genom att man minskar på motorkraften på respektive sida av planet.

Inbyggt gyroskop
Airbus A380 har ett inbyggt gyroskop som gör planet väl balanserat i luften. Gyroskopen har 6 axlar och gör så att planet glider fram genom luften utan att vobbla. Du kan fokusera på att navigera planet medan planet ser till att hålla sig på rätt kurs.

Allt ingår
Du kommer igång och flyger med din Airbus A380 på nolltid! Allt du behöver ingår. Du får ett uppladdningsbart Li-Po-batteri på 300 mAh som ger en bra flygtid. Du laddar enkelt upp batteriet innan din första flygning med hjälp av den medföljande laddaren. Till kontrollen behöver du 6 st AA-batterier (ingår ej).

Lisätietoja
Paino (kg) 0.8
Levereras som Ready-to-fly (RTF)
Sopiva Aloittelija
Mitat (PxLxK) (mm) 515x490x150
Span 515
Kantama (m) 200
Malli Airplane
Toimintatapa El
Vetotapa 4WD
Ajoaika (min) 8
Moottori Harjattu
Laturi USB (mukana)
Akku Li-Po 3.7V 300mAh (medföljer)
Akun liittimen JST 2-pin
Akku ohjaukseen Ei mukana (4xAA)
Tavaramerkki WLtoys
Tavaramerkki nro A120
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:WLtoys XK A120 Airbus A380
Arviosi